Образец письма в нацкомфинуслуг

• Автор теми Автор теми R0MAN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 496
  • Перегляди Перегляди 69K
Тат@яна, Мені нацкомфін. прислали відповідь ,що бистрозайм на їхній запит документи на перевірку не надали.

Тат@яна, Пишіть скаргу на них в нацкомфін.Мені після скарги вони хоч не дзвонять.А то вже уявили себе всесильними і дозволяють собі занадто багато.

Ребят, помогите, что писать там где я выделила жирным?

Кредит був виданий на суму 7800 грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів)

Ребят, помогите, что писать там где я выделила жирным?

Кредит був виданий на суму 7800 грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів)
Отнимаете от общей суммы тело и пишите - это в первом ххх

Во втором ххх общую сумму в кабинете

Screenshot_2019-01-24-19-53-47-788_com.android.browser.webp
Образец заявления, моя версия))

+ дeбила, который писал про мою семью добавил в чатик в вайбере, им очень заинтересовался мой брат и его знакомые) всего человек 20)
Соседи, друзья и родственники)

Вкладення

• Screenshot_2019-01-24-19-50-43-131_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-01-24-19-50-43-131_com.android.mms.webp
    151.3 Кб · Перегляди: 99
  • Screenshot_2019-01-24-19-51-06-769_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-01-24-19-51-06-769_com.android.mms.webp
    69.5 Кб · Перегляди: 92
  • Screenshot_2019-01-24-11-54-13-614_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2019-01-24-11-54-13-614_com.viber.voip.webp
    415.7 Кб · Перегляди: 101
Останнє редагування:

+ дeбила, который писал про мою семью добавил в чатик в вайбере, им очень заинтересовался мой брат и его знакомые) всего человек 20)
Им надо в официальной форме писать, но и так не плохо

всем привет)) люди а что писать там где эти ////////. я что-то не понял, а именно там где "договір від //////// " и еще в конце "Швидка фин допомога та //////" обясните пож??

и ещё я не могу скачать договор от компании "Гоуфинго" и куда лепить этот скрин что зделал??

всем привет)) люди а что писать там где эти ////////. я что-то не понял, а именно там где "договір від //////// " и еще в конце "Швидка фин допомога та //////" обясните пож??

и ещё я не могу скачать договор от компании "Гоуфинго" и куда лепить этот скрин что зделал??

Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
_________
В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!

Вначале обращения пишешь ФИО, адрес проживая, ИНН, мобильный.

Делаешь скрины договоров и скрины личных кабинетов и отправляешь на адрес [email protected]

На каждое МФО пиши отдельное обращение

Это прямо на сайте можно заявление написать, для этого надо регистрацию пройти, личные данные документов надо указывать? Напишите потом если ответят и что ответят.

о, все нашла страницу , там все поэтапно расписано Урядовий контактний центр » Національна система опрацювання звернень до органів виконавчої влади

Останнє редагування:
...проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту.
Вопрос: что нужно тут писать? Сумму в гривнах или в процентах? Если второе, то как подсчитать?

Скажите пожалуйста вчера написала в нацкомфинуслуги электронное обращение .как долго ожидать ответа?

Подскажите пожалуйста не могу зарегестрироваться в кабинете(чтоб написать письмо в нацком)
Как сохранить название своего города??

Вкладення

• EB3316E7-8E1D-4433-A84F-F965AA24F719.webp
    EB3316E7-8E1D-4433-A84F-F965AA24F719.webp
    51.5 Кб · Перегляди: 86
Назад
Угорі