Образец письма в нацкомфинуслуг

• Автор теми Автор теми R0MAN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 496
  • Перегляди Перегляди 69K
В мене кредит в Fin X.який я оформляв на відділенні.то я можу просто пофотографувати договор і скинути їм його?і так само через те що особистого кабінету в них немає то немає змоги і зробити скріншот проплати і відсотків.що в такій ситуації робити?

если нет кабинета, то нужны платежки. выписка с привата, квитанции. хоть что-нибудь

А где все смотрят статус своей жалоы в Нацкоме? что-то я потерялась

Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля ////// грн
Это в целом, сколько указано на сайте, или сколько было в договоре до просрочки? Не совсем понял этот момент

там нужнр писать сколько они хотят на данный момент.
мфо меняют тактику и покупают инспекторов поголовно.
пора писать на нацком в НАБУ.

Не спеши. собери все факты. Тебе надо доказать что с тебя требуют больше чем надо. потому что мфо некоторые быстро поменяют суммы и окажется что ты ошиблась.
Я поспешил и написал письма на всех, не сделав даже скрины. В итоге мне даже позвонили с нацкома.
Человек из нацкома четко попросил делать так:
договора, где они есть
скрины
не полениться посчитать самому по договору какая сумма долга должна быть в данный момент.
Совпадает ли сумма с условиями договора.
Проценты не ограничены в нашей стране.
ограничена пеня и штрафы в случае не выполнения договора- 50 % от тела кредита и не больше.
То есть если пени и штрафов нет, то и писать нет смысла??

То есть если пени и штрафов нет, то и писать нет смысла??
смысл есть. ведь вы переплатили много. напцком многим помог. и дал официальный ответ, что была переплата. с этим ответом долбить мфо. а потом судиться

Обязательно скачать договор и сделать скрины с пролонгациями и штрафами и суммами.
Зайти на сайт нацкомфінпослуг: Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

и написать письмо:
Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Дата ////// ФІО.
Ребята а как понять сколько тебе начислили процентов?

Ребята а как понять сколько тебе начислили процентов?
делите общий долг на тело кредита. получилось, к примеру 3. это значит вам начислили по мимо тела еще 200 процентов.
если 4- то это 300 процентов.
особо никто пересчитывать не будет. я писал примерные цифры. и пишите лучше штрафы и пени, а не проценты.

делите общий долг на тело кредита. получилось, к примеру 3. это значит вам начислили по мимо тела еще 200 процентов.
если 4- то это 300 процентов.
особо никто пересчитывать не будет. я писал примерные цифры. и пишите лучше штрафы и пени, а не проценты.
Спасибо вам)

Обязательно скачать договор и сделать скрины с пролонгациями и штрафами и суммами.
Зайти на сайт нацкомфінпослуг: Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

и написать письмо:
Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Дата ////// ФІО.
я только что пыталась им написать, нажала на отправить, а мне выбило неверный защитный код, что это значит?

я только что пыталась им написать, нажала на отправить, а мне выбило неверный защитный код, что это значит?
Скорее всего AdBlock включен в браузере. Попробуйте выключить.

Назад
Угорі