Обмін досвідом повернення переплат військовим

• Автор теми Автор теми walking_nightmare
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 14K
Ще раз поцікавлюсь досвідом повернення у:
iCredit
Гоуфінгоу
Єврогроші?

Айкредит відбиті на всю голову у моєму місті.. хтось повертав у них переплати по діючому та попередніх кредитах?
Ось саме ця електронна скринька ([email protected]) і не працює.
Надходить у відповідь лише це - «I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients».

08.08.2025 року писав на повернення відсотків по ТОП1 і сьогодні повернули майже 22 к переплат як військовослужбовцю

Вирішила створити таку тему, де можемо обмінюватись досвідом, хто/як/чи взагалі добився повернення переплат від мфо, банків та ломбардів, і через які тернії довелося пролізти.
І так, я зараз пробую самотужки це все порішати. Мій досвід на зараз:
Топ1 - довго вимахувались, але повернули якусь переплату (21 тис, що мало, враховуючи кількість кредитів), проте тіло (30 тис) не закрили (висить без відсотків). Сруся з ними далі.
Єгроші ком (тут цікаво, бо вони ж типу розділились чи як) - повернули переплату, але я написала повторне звернення, адже сума , враховуючи кількість закритих кредитів, мізерна (33 тис).
Єгроші нинішні (екс-традиція) - не відписали поки. Далі нараховують бешені відсотки)))) фантазери.
Кредос - закрили кредит і повернули переплату за пролонгацію (аж 300 грн)
Ломбард 1 - зараз йде війна. Прислали листа, що повертають відсотки (і то менше, ніж платила) на тіла кредитів, закриті кредити відмовляються перераховувати. У відділенні ж відмовляються цього листа визнавати і закрити договори.
Ломбард Центральний - чомусь повернули лише за один рік користування. За інші відмовились.
Технофінанс - після довгих перепалок повернули переплату, заплатила лише тіло.
Маніфою - повернули переплату, в кабінеті висить лише тіло.
Кредитбокс - прийняли заяву, відповіді ще немає.
Не знаю, як звʼязуватись з Мілоан, тенго, панго - у кого який досвід? Раніше вони писали запити на в/ч. Чи зараз займаються далі такою хуйнею, поділіться досвідом? Бо це не дуже бажано.
Також хто розбирався з клт, євакеш, ай кредит та швидкогроші з цими питаннями?
Буду вдячна за поради.
Евакеш мені повернули переплату, залишилось тіло. Швидко гроші вимагали багато документів, нададуть відповідь до 02.09

Доброго вечора 😊
Підкажіть будь ласка смартівей як списати?у мене там кредитів 7 закритих і зараз діючий відкритий,але пролонгацію роблю
Форма 12 та УБД на руках
Як мені до них звернутись для списання відсотків?на електронку можно?Бо у нас в Лимані зараз з фізичними поштами туго і замовлений лист я навряд на бо адресу зможу їм відправити

Доброго вечора 😊
Підкажіть будь ласка смартівей як списати?у мене там кредитів 7 закритих і зараз діючий відкритий,але пролонгацію роблю
Форма 12 та УБД на руках
Як мені до них звернутись для списання відсотків?на електронку можно?Бо у нас в Лимані зараз з фізичними поштами туго і замовлений лист я навряд на бо адресу зможу їм відправити
Так, на електронну сканкопії і заяву, все підписане КЕП

Доброго вечора 😊
Форма 12 та УБД на руках
можуть списати до тіла якщо надати лише одну форму 5 навіть

Вирішила створити таку тему, де можемо обмінюватись досвідом, хто/як/чи взагалі добився повернення переплат від мфо, банків та ломбардів, і через які тернії довелося пролізти.
І так, я зараз пробую самотужки це все порішати. Мій досвід на зараз:
Топ1 - довго вимахувались, але повернули якусь переплату (21 тис, що мало, враховуючи кількість кредитів), проте тіло (30 тис) не закрили (висить без відсотків). Сруся з ними далі.
Єгроші ком (тут цікаво, бо вони ж типу розділились чи як) - повернули переплату, але я написала повторне звернення, адже сума , враховуючи кількість закритих кредитів, мізерна (33 тис).
Єгроші нинішні (екс-традиція) - не відписали поки. Далі нараховують бешені відсотки)))) фантазери.
Кредос - закрили кредит і повернули переплату за пролонгацію (аж 300 грн)
Ломбард 1 - зараз йде війна. Прислали листа, що повертають відсотки (і то менше, ніж платила) на тіла кредитів, закриті кредити відмовляються перераховувати. У відділенні ж відмовляються цього листа визнавати і закрити договори.
Ломбард Центральний - чомусь повернули лише за один рік користування. За інші відмовились.
Технофінанс - після довгих перепалок повернули переплату, заплатила лише тіло.
Маніфою - повернули переплату, в кабінеті висить лише тіло.
Кредитбокс - прийняли заяву, відповіді ще немає.
Не знаю, як звʼязуватись з Мілоан, тенго, панго - у кого який досвід? Раніше вони писали запити на в/ч. Чи зараз займаються далі такою хуйнею, поділіться досвідом? Бо це не дуже бажано.
Також хто розбирався з клт, євакеш, ай кредит та швидкогроші з цими питаннями?
Буду вдячна за поради.
Доброго дня
У мене з є гроші та сама історія,навіть і половини не повернули ,наново подала заяву про перерахунок ,але вони на морозі
Як у Вас з ними справи з приводу повернення та належного перерахунку сплачених вами відсотків?

Евакеш мені повернули переплату, залишилось тіло. Швидко гроші вимагали багато документів, нададуть відповідь до 02.09
Доброго дня
Швидко гроші розглянули Ваші документи?Я теж відправила їм документи,після отримання документів,сказали будуть подавати до суду 😁псіханулі)
Вам списали відсотки?повернули переплати?

Останнє редагування:
доброго дня хто може допомогти з компанією Credos я діючий військовослужбовець з 2016 року брав участь в АТО/ООС маю статус УБД??

доброго дня хто може допомогти з компанією Credos я діючий військовослужбовець з 2016 року брав участь в АТО/ООС маю статус УБД??
Трошки більше інформації дайте. Списати відсотки?

Може хтось має підготовлену правову базу на списання нарахованих відсотків для військовослужбовців щоб надіслати на МФО ???

Так

Контекст з їхнього листа:

Таким чином, нарахування процентів за користування кредитом не здійснюється саме в період проходження військової служби за призовом під час мобілізації та за призовом осіб із числа резервістів або в період безпосередньої участі військовослужбовця в бойових діях (до участі у бойових діях та після закінчення періоду безпосередньої участі в бойових діях проценти за користування кредитом нараховуються позичальнику у звичайному порядку і не підлягають списанню).

Така відповідь прийшла що мені робити підкажете??

Вкладення

• IMG_1166.webp
    IMG_1166.webp
    995.2 Кб · Перегляди: 41
Останнє редагування:
Доброго вечора 😊
Форма 12 та УБД на руках
просто зателефонуйте їм і вони скажуть куди відправити. Їм багато документів не потрібно

Доброго дня
У мене з є гроші та сама історія,навіть і половини не повернули ,наново подала заяву про перерахунок ,але вони на морозі
Як у Вас з ними справи з приводу повернення та належного перерахунку сплачених вами відсотків?

Доброго дня
Швидко гроші розглянули Ваші документи?Я теж відправила їм документи,після отримання документів,сказали будуть подавати до суду 😁псіханулі)
Вам списали відсотки?повернули переплати?
Є гроші скоріш продадуть чим спишуть

можуть списати до тіла якщо надати лише одну форму 5 навіть
Залежить які мфо

просто зателефонуйте їм і вони скажуть куди відправити. Їм багато документів не потрібно

Є гроші скоріш продадуть чим спишуть

Залежить які мфо
Є гроші вже питання закрите,в четверг мені на карту надійшли від них ще кошти,перший раз повернули 11.000 грн в другий 28.000 грн після належного перерахунку!Але я писала в Нацбанк звернення про перший неналежний перерахунок
Залишились лише у мене швидко гроші ,але там у них ще є час на розгляд,чекаю
В так всі 26 МФО закрила ,переплати повернули ,навіть ломбард капітал повернули відсотки

shkrab88, десь тут в темах є заява.
Якби ж користувачі нормально додавали ті заяви в документи... Еееххх...

shkrab88, вот заява Обмін досвідом повернення переплат військовим.

Сегодня добавлю ее в документы
Привет. Очень часто шараги отказывают в списании % на основании того что договор был подписан после/до того момента когда гражданин "виконував обовязок......" Нужен судебный прецендент, тоесть нужен иск .... з вимогою зобовязати вчинити певні дії....и возможно все не ограничится даже АП. инстанцией.... АЛЭ... кто этим будет заниматься.... здесь далеко не клуб по оказанию безоплатных услуг.

З ними справу не мала. А ось доказ, що скарги в НБУ таки дієві)

Напишіть в нбу скаргу на них
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як довго Ломбард 'Кониракт груп" тобто Перший розглядав вашу заяву і через скільки часу повернув відсотки? В мене заява зареєстрована 6 жовтня. Поки повна тиша. Писала їм, на якому етапі розгляд справи? Кажуть, що звернення розглядаються місяць. Не знаю, на що розраховувати.

Є гроші вже питання закрите,в четверг мені на карту надійшли від них ще кошти,перший раз повернули 11.000 грн в другий 28.000 грн після належного перерахунку!Але я писала в Нацбанк звернення про перший неналежний перерахунок
Залишились лише у мене швидко гроші ,але там у них ще є час на розгляд,чекаю
В так всі 26 МФО закрила ,переплати повернули ,навіть ломбард капітал повернули відсотки
Коли я подала документи багато хто почав продавати. Є гроші на другий день продали. Панго продали ЄАПБ, хоч документи прийняли ЄАПБ но пропонують часткове спиння і грозят судом.

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як довго Ломбард 'Кониракт груп" тобто Перший розглядав вашу заяву і через скільки часу повернув відсотки? В мене заява зареєстрована 6 жовтня. Поки повна тиша. Писала їм, на якому етапі розгляд справи? Кажуть, що звернення розглядаються місяць. Не знаю, на що розраховувати.
Розгляд справи 30 робочих днів.

Назад
Угорі