walking_nightmare
Форумчанин
- Дописи
- 150
- Реакції
- 54
- Бали
- 343
walking_nightmare не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вирішила створити таку тему, де можемо обмінюватись досвідом, хто/як/чи взагалі добився повернення переплат від мфо, банків та ломбардів, і через які тернії довелося пролізти.
І так, я зараз пробую самотужки це все порішати. Мій досвід на зараз:
Топ1 - довго вимахувались, але повернули якусь переплату (21 тис, що мало, враховуючи кількість кредитів), проте тіло (30 тис) не закрили (висить без відсотків). Сруся з ними далі.
Єгроші ком (тут цікаво, бо вони ж типу розділились чи як) - повернули переплату, але я написала повторне звернення, адже сума , враховуючи кількість закритих кредитів, мізерна (33 тис).
Єгроші нинішні (екс-традиція) - не відписали поки. Далі нараховують бешені відсотки)))) фантазери.
Кредос - закрили кредит і повернули переплату за пролонгацію (аж 300 грн)
Ломбард 1 - зараз йде війна. Прислали листа, що повертають відсотки (і то менше, ніж платила) на тіла кредитів, закриті кредити відмовляються перераховувати. У відділенні ж відмовляються цього листа визнавати і закрити договори.
Ломбард Центральний - чомусь повернули лише за один рік користування. За інші відмовились.
Технофінанс - після довгих перепалок повернули переплату, заплатила лише тіло.
Маніфою - повернули переплату, в кабінеті висить лише тіло.
Кредитбокс - прийняли заяву, відповіді ще немає.
Не знаю, як звʼязуватись з Мілоан, тенго, панго - у кого який досвід? Раніше вони писали запити на в/ч. Чи зараз займаються далі такою хуйнею, поділіться досвідом? Бо це не дуже бажано.
Також хто розбирався з клт, євакеш, ай кредит та швидкогроші з цими питаннями?
Буду вдячна за поради.
І так, я зараз пробую самотужки це все порішати. Мій досвід на зараз:
Топ1 - довго вимахувались, але повернули якусь переплату (21 тис, що мало, враховуючи кількість кредитів), проте тіло (30 тис) не закрили (висить без відсотків). Сруся з ними далі.
Єгроші ком (тут цікаво, бо вони ж типу розділились чи як) - повернули переплату, але я написала повторне звернення, адже сума , враховуючи кількість закритих кредитів, мізерна (33 тис).
Єгроші нинішні (екс-традиція) - не відписали поки. Далі нараховують бешені відсотки)))) фантазери.
Кредос - закрили кредит і повернули переплату за пролонгацію (аж 300 грн)
Ломбард 1 - зараз йде війна. Прислали листа, що повертають відсотки (і то менше, ніж платила) на тіла кредитів, закриті кредити відмовляються перераховувати. У відділенні ж відмовляються цього листа визнавати і закрити договори.
Ломбард Центральний - чомусь повернули лише за один рік користування. За інші відмовились.
Технофінанс - після довгих перепалок повернули переплату, заплатила лише тіло.
Маніфою - повернули переплату, в кабінеті висить лише тіло.
Кредитбокс - прийняли заяву, відповіді ще немає.
Не знаю, як звʼязуватись з Мілоан, тенго, панго - у кого який досвід? Раніше вони писали запити на в/ч. Чи зараз займаються далі такою хуйнею, поділіться досвідом? Бо це не дуже бажано.
Також хто розбирався з клт, євакеш, ай кредит та швидкогроші з цими питаннями?
Буду вдячна за поради.
Клоуни.... Пропонували за тіло закрити, але почекаю трохи - будуть лишні кошти, то розрахуюсь... Вроді з ними можна домовитись за тіло частинами, ще таких пропозицій не було...
Такі історії придумують, що аж смішно