- Дописи
- 37341
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96132
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А зачем Вы там работаете, если все нужно за свои деньги покупать??Справа в тому, що ви обурені на людей, які працюють в поліції не знаючі, як зараз організована робота в НПУ. Ви цікавились, хто саме працює по угону? В кожному ВП, РУП, є крим.поліції і розкриттям займаються вони, а саме лінія, що спеціалізується тільки по угону. Щодо орієнтування - комунікація по орієнтуванням приходить оповіщенням через планшет, а саме через спеціалізовану програму LIS, яка постійно глючіть і не працює, тому краще користуватися тими самими "пабліками". Занятой слєдоватєль, не має нормованого графіка і це ще добре, що він перезванює, ви не перший потерпілий в України таких справ багато, а в силовика, якщо ви не знаєте в роботі приходить професійна деградація(на прикладі, коли я виїзжаю на оформлення трупів, то немає абсолютно ніяких емоцій, вже мені без різниці), тому він не буде казати " вау та це ж унікальний випадок". Якщо поліцейські перестануть за свої гроші, купувати бумагу, конверти, щаправляти принтери, купувати іншу канцелярію і т.д., то все стане. Я не пишу за патрульну проіцію, можу написати тільки за відділки, так як сам працюю оперуповноваженим. Наприклад поясню, в нашій лінії роботі, ми їздим на своїх машинах, заправляємо ща свої кошти, інформаторам платимо із своєї кішені та всю роботу теж із своєі кішені. Не потрібно писати та говорити за співробітників, які працюють на "передовій", ви дякуйте Авакову, цей ган***н зробив Вам подарунок. Я впевнений, що багато громадян навіть не знають, що в нього технічна освіта та ніколи не служив в силовій структурі. Не до тих у Вас притензії.
???Да потому, что нормальный человек не пойдет в полицию работать.