Нові відгуки на кредитпромінвест.

На жаль, є. Сам охрінів
Оффтоп

Колись так наш форумчанин теж охрінів коли кредит каса подала на нього в суд. Він був першим на кого та шарага подала в суд... ну таке. Треба завжди бути готовим до такого раз вже вляпався в це гуано. Не дурно є прислів'я : хочеш миру - готуйся до війни.

Оффтоп

Колись так наш форумчанин теж охрінів коли кредит каса подала на нього в суд. Він був першим на кого та шарага подала в суд... ну таке. Треба завжди бути готовим до такого раз вже вляпався в це гуано. Не дурно є прислів'я : хочеш миру - готуйся до війни.
Та 100%. Ще й у наш час, де щохвилини щось змінюється

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Тварюки....в мене вони отримають..???за те що творили...В кращому випадку оплачу тіло,якщо попросять миленько...З ними боролися-боролися і наборолися.....
Та ну....Це шанс доказати,що їхні приписані нулі,це просто пусте місце.В мене з 5 тис нарахували 145 тис....???

А як ви дивитесь?
Є в судовій владі вибачайте. Я дивилась в телеграмі в OpenDataua, в мене зараз йде п'ятий місяць теж , але тіло запропонували, я тягну час , в роздумах
Чим ви їм поглянулись , і кошти списали і ще хочуть , може дохід у вас дозволяє чи що , ну на 5 тис тіла в суд , якісь придури
Може це нова тактика , перед судом домовитися.

Останнє редагування:
Є в судовій владі вибачайте. Я дивилась в телеграмі в OpenDataua, в мене зараз йде п'ятий місяць теж , але тіло запропонували, я тягну час , в роздумах
Чим ви їм поглянулись , і кошти списали і ще хочуть , може дохід у вас дозволяє чи що , ну на 5 тис тіла в суд , якісь придури
Може це нова тактика , перед судом домовитися.
Не хочуть , я в позу поліз з ними , почав качати сіої права, начитався законів, тут на форумі поради послухав і висказав їм.А той мужик який мені постійно звонив , Тимуром Олеговичем представлявся сказав " споримо що ви все віддасте і будете шкодувати що не захотіли за 10" , мене ще трохи насторожило його упевненість . Кажу ну то споримо і через деякий час отака х*рня приходить . Колажі та різні речи не робили слава богу , ото може вирішили законним шляхом. Я декілька разів як говорив казав шо віддам тільки через суд бо здалося шо вони ьояться його . І що по факту я маю, впропвдження і ухвалу , і виклик . Не знвю чим завершиться але думаю що треьа було віддати та й все . Тепер як спати спокійно хз(

Як вийшло , не все читали добре . Не розмовляти було і я по електронній пошті домовлялась. Не знаю що порадити бо я не знаю що таке суд , але мені сказали не страшно .

Як вийшло , не все читали добре . Не розмовляти було і я по електронній пошті домовлялась. Не знаю що порадити бо я не знаю що таке суд , але мені сказали не страшно .
Суд це вся сума шо вони хочуть але по 20 % з доходу
Суд це не 1 місяць клопіт
Суд це куча бумажок
Суд це занесення до реєстру должніків України
Суд це блокуваня карточок банків
Нажаль мав вже колись справу з приватним нотарвусос

якщо програти
якщо програти
це зовсім інше

Суд це куча бумажок
А чому ви вирішили, що програєте суд?)))

Закачайте дію ,туди відразу все приходить,у мене як тільки відкрили справу в суді ,відразу в дії засвітилось
Не відразу.
І взагалі в Дії не все завжди коректно відображається.
Для судових справ краще вже Електронний суд встановити.

Не відразу.
І взагалі в Дії не все завжди коректно відображається.
Для судових справ краще вже Електронний суд встановити.
Так туди теж прийшло а через в годину в дію,бо в мене підпис від дії,і також опендатбот,але в нього інформація десь через 2 дні доходить

Суд це куча бумажок
Неприємно і клопіт по факту, це життя і без проблем не цікаво.

А що робити підкажіть якщо декілька пропонують закрити за тіло, А коштів зараз на всіх немає.

Назад
Угорі