Нові відгуки на кредитпромінвест.

Блін, та не ведіться на дешеві розводи цих дебілоїдів. Який суд, де кредитхронінцест, а де суд. Я, не будучи маестро фотошопу, Вам таких "повісток" можу хоч кожен день слати. Все, Ви майже пройшли найтяжчий етап - терор близького оточення цими гумовими виробами. Далі абсолютний ігнор, жодних контактів. Через пару місяців тіло будуть пропонувати, а далі Вам вирішувати. Я особисто не платив. Ось скоро два роки буде.

Ні, не варіант. Ніяких контактів із потворами. Їм нічого не цікаво - ані стопіццот малих дітей, ані війна, ані те, що їсти нема чого. Вище написав, що робити.
А якщо це так і буде суд, а я сидю і вірю вам тут. Де гарантія шо це не правда? Вони після того як скинули матері не пишуть і не дзвонять . Писав мені якийсь тимур у вайбері давненько , вирішив написати що вони пропонують. Він написав шо всю суму яка вже 19500 майже і далі і стверджує що в суд подали

А якщо це так і буде суд, а я сидю і вірю вам тут. Де гарантія шо це не правда? Вони після того як скинули матері не пишуть і не дзвонять . Писав мені якийсь тимур у вайбері давненько , вирішив написати що вони пропонують. Він написав шо всю суму яка вже 19500 майже і далі і стверджує що в суд подали
Не сидіть...не вірте....Вас силою ніхто не змушує вірити.які ви хочете бачити тут гарантії,що на вас не подадуть в суд?

Скільки у вас прострочка рік , півроку?

А якщо це так і буде суд, а я сидю і вірю вам тут.
Вам не треба грати у "вірю/не вірю"
Для цього є офіційні сайти мін юста, де себе варто час від часу перевіряти.
Де гарантія шо це не правда?
Гарантій вам ніхто ніколи не дасть.
В мене п'ятий рік протермінувань по купі шараг і жодного суда.
Але я не тішусь цим абсолютно... бо все може бути. Просто до цього треба готовим бути від самого першого дня прострочок.

А, ні, ну вже якщо Тимур та його команда написали у вайбері, тоді сто відсотків буде суд. Можливо навіть, військово-польовий. Вони ще перед судом приїдуть на сірих лАнусах з описом майна. Тікайте, хлопці (с). Та й дійсно, нема чого вірити тим, хто все це вже пройшов.
Не розумію тоді, навіщо Вам тут реєструватися було, як ще можна людині дати дієву пораду. Хоча, є ще одна думка, не дуже оригінальна... Завтра подивимось.

Останнє редагування:
За цей час вже пора зрозуміти,що голоси в трубці жодної корисної чи правдивої інформації не несуть. Якщо вже так боїтесь судів,хоча це не боляче, моніторте себе на Судовій владі і зареєструйтесь в електронному суді. Вся офіційна інформація там наявна

За цей час вже пора зрозуміти,що голоси в трубці жодної корисної чи правдивої інформації не несуть. Якщо вже так боїтесь судів,хоча це не боляче, моніторте себе на Судовій владі і зареєструйтесь в електронному суді. Вся офіційна інформація там наявна
Хочь одна нормальна порада.Дякую?

А, ні, ну вже якщо Тимур та його команда написали у вайбері, тоді сто відсотків буде суд. Можливо навіть, військово-польовий. Вони ще перед судом приїдуть на сірих лАнусах з описом майна. Тікайте, хлопці (с). Та й дійсно, нема чого вірити тим, хто все це вже пройшов.
Не розумію тоді, навіщо Вам тут реєструватися було, як ще можна людині дати дієву пораду. Хоча, є ще одна думка, не дуже оригінальна... Завтра подивимось.
Ось вам і польовий суд, совєтчики бл***
Офіційна інформація розміщена на Судовій владі або в Електронному суді. Все інше просто писульки
ОСь воно що(

Вкладення

• Screenshot_20230406_204650_HTML Viewer.webp
    Screenshot_20230406_204650_HTML Viewer.webp
    139.9 Кб · Перегляди: 205
  • Screenshot_20230406_204650_HTML Viewer.webp
    Screenshot_20230406_204650_HTML Viewer.webp
    139.9 Кб · Перегляди: 195
Нема такої справи , я не юрист . Хтось бреше чи ви чи мфо

Вкладення

• Screenshot_20230406_213719_Chrome.webp
    Screenshot_20230406_213719_Chrome.webp
    21.5 Кб · Перегляди: 201
Ось вам і польовий суд, совєтчики бл***

ОСь воно що(
Однако... Що можу сказати, якщо неправий, то й вибачитись для мене справа нехитра. Так що перепрошую. Разом з тим, це взагалі за скільки вже років перший випадок з цими напівлюдьми! Бачу вже на судовій владі, Ви та ще 5-6 "щасливчиків" у першому, скажімо так, наборі. Ця інформація, з урахуванням нових обставин, як на мене, для форуму дуже важлива.
Щож, далі тоді пишіть юристам форуму. Суд - це не дуже приємно, але й не смертельно. Сумніваюсь, що ці упирі отримають свої забаганки. Удачі Вам!

Останнє редагування:
Назад
Угорі