Нові відгуки на кредитпромінвест.

Я досі не можу добитись
Терроризують вже і колег, і сусідка з ранку приходила говорила що телефонували просили передати інформацію . Вчора вечером бухгалтер цеху викликав говорив що дзвонили просили передати щоб я на связь вийшов .В мене 80 днів протермінування. Буду сьогодні дзвонити , хоть і боюся, може на чомусь зійдемось , бо вже набридло.Жодна компанія з тих що є борги так не задовбують як ці, колись Алекси так задовбували , але щас угомонились наче .
Навіщо? У Вас багато вільного часу? Нічого нового вони не скажуть. а Ваші доводи їх не цікавлять

Навіщо? У Вас багато вільного часу? Нічого нового вони не скажуть. а Ваші доводи їх не цікавлять
Я не хочу щоб вони турбували колег , я і так позичав багато в кого кошти і досі не віддав , а тут ще кредити ці.Колеги нервують , родичі вже позичать не хочуть, сьогодні посканадлив з братом бо раніше він допомогав а мені так вишло що знову вліз повівся на рекламу їх . Якщо іншого виходу не має то я не знаю що робить .думав всім змінити номери телефонів то родичі відмовили , бо там до банків привязано усе , для ьатьків це стрес . Нбу не помогли зменшити , перекредитовувати не хочуть, інші контори не дають вже , кредитні ліміти банків зняти до 0. Починається просто паніка і хз шо робити.

Я не хочу щоб вони турбували колег , я і так позичав багато в кого кошти і досі не віддав , а тут ще кредити ці.Колеги нервують , родичі вже позичать не хочуть, сьогодні посканадлив з братом бо раніше він допомогав а мені так вишло що знову вліз повівся на рекламу їх . Якщо іншого виходу не має то я не знаю що робить .думав всім змінити номери телефонів то родичі відмовили , бо там до банків привязано усе , для ьатьків це стрес . Нбу не помогли зменшити , перекредитовувати не хочуть, інші контори не дають вже , кредитні ліміти банків зняти до 0. Починається просто паніка і хз шо робити.
Як всі їх захцянки заплатите, то й турбувати нікого не будуть

Як всі їх захцянки заплатите, то й турбувати нікого не будуть
Поговорив вже , сказали що знижок не буде вже , виставили 18400 і говорять що звернулись до суду , і ота квитанція начеб то сплати судового сбору вона офіційна.Сказали чекати десь 2/3 тижні , коли буде якесь рішення по суді мене викличуть кудись

Поговорив вже , сказали що знижок не буде вже , виставили 18400 і говорять що звернулись до суду , і ота квитанція начеб то сплати судового сбору вона офіційна.Сказали чекати десь 2/3 тижні , коли буде якесь рішення по суді мене викличуть кудись
Офіційна інформація розміщена на Судовій владі або в Електронному суді. Все інше просто писульки

Так судова влада закритий сайт
Хто вам таке сказав?
Це офіційний сайт мін юста і він у вільному доступі...

А електроний судя це що підскажіть?
Також сайт мін юста, де зареєструвавшись, вам буде надано доступ до всіх документів по справі, якщо така буде мати місце.
Для реєстрації потрібен КЕП (ЕЦП)

Хто вам таке сказав?
Це офіційний сайт мін юста і він у вільному доступі...

Також сайт мін юста, де зареєструвавшись, вам буде надано доступ до всіх документів по справі, якщо така буде мати місце.
Для реєстрації потрібен КЕП (ЕЦП)

Зареєструвався , нічого не бачу.Звонили в суботу пропонували за всю суму закрити кажуть суду не уникнути якщо не заплачу, розвод?

Зареєструвався , нічого не бачу.
Отже нічого і немає.
Звонили в суботу пропонували за всю суму закрити кажуть суду не уникнути якщо не заплачу, розвод?
Ніхто вам однозначно не скаже цього.
Думаю що так, намагаються просто вас залякати.

Є інформация , все таки подали с****(
До кого можна звернутись за юр допомогою?

Откуда такая информация?
Матері скинули посилання на справу
Прочитав що є ухвала про надання конторою якихсь ще документів , не вся документи є для впровадденя, але чому я не викликаний не розумію
На пошту не приходило нічого, поштарка в селі та що розвозить нічо не говорила

Я досі не можу добитись
Терроризують вже і колег, і сусідка з ранку приходила говорила що телефонували просили передати інформацію . Вчора вечером бухгалтер цеху викликав говорив що дзвонили просили передати щоб я на связь вийшов .В мене 80 днів протермінування. Буду сьогодні дзвонити , хоть і боюся, може на чомусь зійдемось , бо вже набридло.Жодна компанія з тих що є борги так не задовбують як ці, колись Алекси так задовбували , але щас угомонились наче .
Варіант
Мне как раз в свое время Евоши слали, Кредитпроминвест были тихими, террора не было, были только смс и каждое смс сумма была меньшей, пока не дошли до тела.
та то треш якісь, знайома нещодавно при мені з кредитпромінвестом говорила, як вже тіки їх не вговорювали, казали шо є тільки сума тіла, шо діти малі, а вони нівкаку, а вже скоро думаю і мене продавать евоши будуть. Су** слів вже на них не має, ніякої совісті у тих конторах

Що вони вам зробили якщо можно? Щоб я знала чого чекати
Самі кончені,угрози і дзвінки, фотоколаж
Варіант

та то треш якісь, знайома нещодавно при мені з кредитпромінвестом говорила, як вже тіки їх не вговорювали, казали шо є тільки сума тіла, шо діти малі, а вони нівкаку, а вже скоро думаю і мене продавать евоши будуть. Су** слів вже на них не має, ніякої совісті у тих конторах
Через 6-8 місяців , підуть на тіло
Варіант

Через 6-8 місяців , підуть на тіло

Матері скинули посилання на справу
Прочитав що є ухвала про надання конторою якихсь ще документів , не вся документи є для впровадденя, але чому я не викликаний не розумію
На пошту не приходило нічого, поштарка в селі та що розвозить нічо не говорила
Блін, та не ведіться на дешеві розводи цих дебілоїдів. Який суд, де кредитхронінцест, а де суд. Я, не будучи маестро фотошопу, Вам таких "повісток" можу хоч кожен день слати. Все, Ви майже пройшли найтяжчий етап - терор близького оточення цими гумовими виробами. Далі абсолютний ігнор, жодних контактів. Через пару місяців тіло будуть пропонувати, а далі Вам вирішувати. Я особисто не платив. Ось скоро два роки буде.
Варіант

Ні, не варіант. Ніяких контактів із потворами. Їм нічого не цікаво - ані стопіццот малих дітей, ані війна, ані те, що їсти нема чого. Вище написав, що робити.

Останнє редагування:
В мене реально вони вже місяці просять тіло кредиту , так що діло кожного вірити тому хто каже що все погано , а хто каже що нікому не вигідно суд , тому їм тіло кредиту за радість отримати. Чекайте за 120 днів і будуть пропозиції. А два дні звінків то не страшно по родичах.

В мене реально вони вже місяці просять тіло кредиту , так що діло кожного вірити тому хто каже що все погано , а хто каже що нікому не вигідно суд , тому їм тіло кредиту за радість отримати. Чекайте за 120 днів і будуть пропозиції. А два дні звінків то не страшно по родичах.
Кредитпромінвест вам теж витворяв?

Ні я попередила їх , що е воші вже мають скаргу і заяви від мене.

Це добре
Але я в шоці просто. Від всього беззаконня
Це добре

Бо і вже у припадку. А монетка є у вас?

Це добре

Бо і вже у припадку. А монетка є у вас?
Нема монетки, я навіть не пам'ятаю такого мфо коли шукала , качай гроші пам'ятаю добре що не брала в них нічого бо напочатку менеджер не сподобалася, дуже хотіла номер чоловіка в контактні особи , не розуміла менеджер чого я не даю його номер . Я попросила видалити мої дані і особистий кабінет якісь вони притрушені.

Назад
Угорі