Нові відгуки на кредитпромінвест.

Як в вас зараз справи ?е гроши дзвонять ?чи продали ?у меня кожного тижня комусь дзвонять ...навіть дитині якій 16 ,ось думаю написати в НБУ и кіберполіцію що дзвонять ще і дітям
Продали кредитпромінвест. Ті вроді поки мовчать. Може комусь і дзвонили. У мене всі в основному мамі дзвонять але вона всіх шле до суду)))) сказала без суду нічого платити не будем. І все

Егроші вам колажі слали ?чи кредитпромінвест?
Мне как раз в свое время Евоши слали, Кредитпроминвест были тихими, террора не было, были только смс и каждое смс сумма была меньшей, пока не дошли до тела.

Мне как раз в свое время Евоши слали, Кредитпроминвест были тихими, террора не было, были только смс и каждое смс сумма была меньшей, пока не дошли до тела.
В мене Поки теж так. Але начитался тут. Моторошно щоб тепло не начался

Сьогодні прислали смс що можуть закрити за тіло але немає коштів.
У мене така ж ситуація була , тіло 5 тис в єгроші ,з відсотками борг 18 ставлять з карточки списали вже 5500 тис , потім продали до кредитпромінвесту. Почали звонити родичам , начебто шоб мені щось хтось передав. На наступний день пишуть поверніть тіло .По суті я його повернув вже , почав з ними говорити за це , і тут вони кажуть шо без % нікому не закривають .Я так розумію що ті списаня в єгрошах наче кудись йдуть , але сам факт за тіло не закриваєттся . Якщо і поверну тіло то буде виплачено 10500

У мене така ж ситуація була , тіло 5 тис в єгроші ,з відсотками борг 18 ставлять з карточки списали вже 5500 тис , потім продали до кредитпромінвесту. Почали звонити родичам , начебто шоб мені щось хтось передав. На наступний день пишуть поверніть тіло .По суті я його повернув вже , почав з ними говорити за це , і тут вони кажуть шо без % нікому не закривають .Я так розумію що ті списаня в єгрошах наче кудись йдуть , але сам факт за тіло не закриваєттся . Якщо і поверну тіло то буде виплачено 10500
Так спробуйте написати в НБУ це все, скріни що зняли кошти з карти

П
Так спробуйте написати в НБУ це все, скріни що зняли кошти з карти
ТА справа в тому що писав . Мені відповіли на пошту ( бо слухавку вже не брав ) що % нараховані на законному рівні, і що за тіло вже не закривають , а закривають за 10 тис грн . Я звичайно послав їх. З 5 тис платити 15 ну це брєд .Після чого скинули вимогу судову , але мені все одно бо прочитав тут що це фількіна грамота

Тіло точно пропонують, на менше не знаю ще , мені поки тіло кредитпромінвест пропонує, я не платила нічого тому тіло влаштовує, але я не біжу платити

Я не знаю як вплинути на те щоб менше .Скаргу писав але ці гниди не хочуть закривати за меншу суму тим паче скільки стягнули вже.Перечитав договір а вони написали у ньому що мають право списувати з карткового рахунку , тобто начеб то праві. Як мені їх вирішити допоможіть будь ласка
Тіло точно пропонують, на менше не знаю ще , мені поки тіло кредитпромінвест пропонує, я не платила нічого тому тіло влаштовує, але я не біжу платити

Перечитав договір а вони написали у ньому що мають право списувати з карткового рахунку , тобто начеб то праві. Як мені їх вирішити допоможіть будь ласка
Якщо ви увійшли в протермінування, то одним з перших правил є блок/перевипуск карток які світилися в мфо.
Бо вони можуть списувати з карти яка в них є. Ви самі надали їм це право.
Як мінімум блокуйте карту.

Я не знаю як вплинути на те щоб менше .Скаргу писав але ці гниди не хочуть закривати за меншу суму тим паче скільки стягнули вже.Перечитав договір а вони написали у ньому що мають право списувати з карткового рахунку , тобто начеб то праві. Як мені їх вирішити допоможіть будь ласка
Перевипускайте якнайшвидше картки, які засвітили в мфо

Якщо ви увійшли в протермінування, то одним з перших правил є блок/перевипуск карток які світилися в мфо.
Бо вони можуть списувати з карти яка в них є. Ви самі надали їм це право.
Як мінімум блокуйте карту.
Саме так , увійшов .Але вони почали спамити мене якимись смс наче вхід в якісь кабінети, потім такі смс почали надходити батькам та брату ось саме зараз і йдуть.скачав програму антиспам але нічого не блокує. Чесно кажучи я починаю нервувати і думати може варто закрити кредит вже якось але як хз . Ще прислали якусь квитанцію написано що оплата судового сбору . Попросив товариша переглянути , каже наче не підробка .Повісток не було , нічого не було окрім отієї фількиной грамоти наче вимоги судової.

Ще прислали якусь квитанцію написано що оплата судового сбору .
Стандартна лякалка.
Зараз всі їхні дії скеровано на те, щоб вас залякати і примусити виплатити їхні бажання.
Читайте форум, тут багато інформації по цим всім шарагам.
Знайдете свій шлях.
Головне не робіть "згоряча" хибних рішень.
Маю на увазі перекредитування, пролонгації чи реструктуризації в тому форматі, який вони вам пропонуватимуть ( з бєшеними переплатами ).

Саме так , увійшов .Але вони почали спамити мене якимись смс наче вхід в якісь кабінети, потім такі смс почали надходити батькам та брату ось саме зараз і йдуть.скачав програму антиспам але нічого не блокує. Чесно кажучи я починаю нервувати і думати може варто закрити кредит вже якось але як хз . Ще прислали якусь квитанцію написано що оплата судового сбору . Попросив товариша переглянути , каже наче не підробка .Повісток не було , нічого не було окрім отієї фількиной грамоти наче вимоги судової.
2 дні таке буде , вони напишуть чи позвонять чи подіяло , і відстануть, але після такого мої родичі в поліцію пішли.

Я так понімаю шо егроши, всіх на кредитпромінвест продають?

Мабуть, потім ще комусь пишуть.
А в них одразу тіло пропонують? Скільки читаю, шо нібито так, бо в егрошах ці виродки морозятся, повну суму просять або розбивають кредит на 1 платіж

А в них одразу тіло пропонують? Скільки читаю, шо нібито так, бо в егрошах ці виродки морозятся, повну суму просять або розбивають кредит на 1 платіж
Я досі не можу добитись
Терроризують вже і колег, і сусідка з ранку приходила говорила що телефонували просили передати інформацію . Вчора вечером бухгалтер цеху викликав говорив що дзвонили просили передати щоб я на связь вийшов .В мене 80 днів протермінування. Буду сьогодні дзвонити , хоть і боюся, може на чомусь зійдемось , бо вже набридло.Жодна компанія з тих що є борги так не задовбують як ці, колись Алекси так задовбували , але щас угомонились наче .

Назад
Угорі