Нова хвиля!!!

• Автор теми Автор теми Natali Natalia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 8K
Терор сусідів, колег, родичів не зрозуміло від кого саме.
Три МФО продано, кому не знаю - один з них Таліон.
Сьогодні був жахливий день обдзвонили всіх кого знаю і повторюють людям, що я взяла їх поручителями. Як пояснити людям (яким за 50 і більше) з якими я навіть ніколи не спілкувалась, що я не давала нікому їх номер телефону і ніякими поручителями їх не брала. Позор на все село відкрито?. І це тільки перший день...?
таліон в перший день у мене обзвонив всіх сусідів,родичів минулої дружини,і всю сільраду.І написав мені в вайбер в грубій формі.На що отримав відповідь-йдіть на кууййййй.Більше ні дзвінків,ні смс від них нічого....

таліон в перший день у мене обзвонив всіх сусідів,родичів минулої дружини,і всю сільраду.І написав мені в вайбер в грубій формі.На що отримав відповідь-йдіть на кууййййй.Більше ні дзвінків,ні смс від них нічого....
Ви людям щось пояснювали?

Мда приехала домой оказалась такая же х€рня с звонками, соседи потерпають, эти пи***сы даже детям звонят и смс с реквизитами присылают!!

Дякую
Не переживайте у меня год назад вообще одна ненормальная соседка устроила скандал что я украла её паспорт и оформила кредит на неё переживала неприятно но потом нашла форум и посмотрела на жизнь другими глазами спасибо большое админу за форум тут можно найти поддержку совет.

В чоловіка теж звонили.А потім всі прчмо послали на ккуй...І яке щастя.Люди зрозуміли.По ходу в них це єдина мова розуміння....

Сьогодні був жахливий день обдзвонили всіх кого знаю і повторюють людям, що я взяла їх поручителями. Як пояснити людям (яким за 50 і більше) з якими я навіть ніколи не спілкувалась, що я не давала нікому їх номер телефону і ніякими поручителями їх не брала. Позор на все село відкрито?. І це тільки перший день...?
якщо Ви не знаєте тих людей, то звідки у Вас їх телефони?))

Твои видимо адекватнее раз тебе никто не звонил и не приходил домой смски показывать)
Я ж то номер сменила, по месту прописки не живу так соседи к маме бегут смс показывают, устраивают ей истерику, мать потом мне, а я соседям. Ну некоторые из них реально адекватные!

Девочки, а вы материть соседей не пробовали? Очень помогает. Мои соседи переходят на другую сторону улицы, когда меня видят. Я, конечно, не горжусь этим... Да что там, горжусь.))) Правильно мне мама говорила: учи мат, это не английский, в жизни точно пригодится.)

Девочки, а вы материть соседей не пробовали? Очень помогает. Мои соседи переходят на другую сторону улицы, когда меня видят. Я, конечно, не горжусь этим... Да что там, горжусь.))) Правильно мне мама говорила: учи мат, это не английский, в жизни точно пригодится.)
Чувствую буду пробовать, сейчас я культурно и почти без хамства и матов любезно отправляю их писать заявление в полицию...но скоро отправлю уже на #уй и не любезно)

Чувствую буду пробовать, сейчас я культурно и почти без хамства и матов любезно отправляю их писать заявление в полицию...но скоро отправлю уже на #уй и не любезно)
Очень рекомендую.) И симулируйте полную неадекватность, это работает.)

якщо Ви не знаєте тих людей, то звідки у Вас їх телефони?))
В мене не має їхніх номерів телефонів, мені телефонували діти цих людей, яких тереризують дзвінками, що їхнім стареньким батькам надзвонюють і запитували куди я їх втягла. А живем ми в одному селі. Наглядно знаю всіх, але не спілкуємось

Распечатку им сделай о том что такое поручительство и раздавай вместе с *********)

В мене такі акції були хвилями. Обзвон сусідів зробив саме таліон. Потім затихло, може кому і дзвонили але я не ведусь, кажу поняття не маю, хто то, пишіть у поліцію, хай розбираються. Теж село. А позор, теж боялася, але з часом навчилася робити морду кірпічом як то кажуть

И Вас уже продали и так терроризируют? Не идите с ними на контакт, у меня такая же просрочка, и у меня относительная тишина, только пару звонков маме было, и подруге.
У моей дочери тоже просрочка в Е гроши была 1.5 мес,в понедельник в обед прислали смс,что продали Кредитпроминвесту,к пяти вечера эти придурки уже мне и дочери написали и соседей обзвонили

В мене такі акції були хвилями. Обзвон сусідів зробив саме таліон. Потім затихло, може кому і дзвонили але я не ведусь, кажу поняття не маю, хто то, пишіть у поліцію, хай розбираються. Теж село. А позор, теж боялася, але з часом навчилася робити морду кірпічом як то кажуть
Я не живу по прописке, и никогда не жила. Есть подозрение, что и там штормят людей, которые меня в жизни не видели.) Этих жалко)

Назад
Угорі