Щоденник неймовірні МФО і до чого вони доводять

• Автор теми Автор теми і як так
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 9K
господи в мене немає слів... батько закрив кк. пристреіть мене всім форумом

о, привіт! давно не бачила вас на форумі! як справи з батьками?
Привіт, все норм, змирилися, життя налагоджується??
У вас як?

заберите и сохраните справку о закрытии. чтоб снова не вылезло через год
вже обриваю їм телефон. як можна за таке цим полупокєрам влаштувати солодке життя? єлине про що я думаю - влаштувати їм спам атаку на весь колл центр

У вас як?
рада що змирились! і взагалі рада що ви відписались бо дуже переживала за вса з часів вашого щоденника, а нік не могла згадати... зараз планую збирати гроші щоб повертати батькам. не знаю як, але поверну все до копійки. мфо не поверну, але батькам треба

Останнє редагування:
вже обриваю їм телефон. як можна за таке цим полупокєрам влаштувати солодке життя? єлине про що я думаю - влаштувати їм спам атаку на весь колл центр

рада що змирились! і взагалі рада що ви відписались бо дуже переживала за вса з часів вашого щоденника, а нік не могла згадати... зараз планую збирати гроші щоб повертати батькам. не знаю як, але поверну все до копійки. мфо не поверну, але батькам треба
Я тоже цим шарага не буду вертати, фіг їм а не гроші, добре що мої батьки не кинулись оплачувати за мене, вам удачі, все буде добре?

Спочатку переживала, а тоді забила болт на них, якби не робили прозвон родини і сусідів то можеб і вернула гроші а так шиш??

от я і бережу, а мфо не бережуть((( як вирідним розказали про бор
Сразу поменяла всем симки, дальних родственников уведомили, что атакуют мошенники и есть заявы в полицию( они реально есть). На работе то же самое.

Я тоже цим шарага не буду вертати, фіг їм а не гроші, добре що мої батьки не кинулись оплачувати за мене, вам удачі, все буде добре?

Спочатку переживала, а тоді забила болт на них, якби не робили прозвон родини і сусідів то можеб і вернула гроші а так шиш??
во во, я тепер така зла, що готова їм шиї звернути, не те що гроші платити. причому всім працівникам разом:mad:
реально круто що ваші не кинулись платити
не брати більше мфо
не беру. в мене вже і паспорту нема для такого))
ну я на емоціях, опечаталась. чи ви про спам атаку? то теж на емоціях
Оооооол, мне касса звонит как к себе домой. За#пали. Когда скучно, могу поговорить с ними. Но такое, больше стёб. Ох, нравится их фраза:"Ну вы же подписывали договор? Какие проблемы?" И вправду, какие? Фантастический калькулятор и где он обитает?
аххаха, фантастичний калькулятор це да! вони такі прикольні в кк, в них питаю який договір, вони такі "наший", а я така "ваший? я за вас договір підписала?" в них мозги ламаються від того

Отец закрыл включая все проценты что ли? Если так, то грустновато конечно... Я в свое время смог доходчиво объяснить родителям, хотя они тоже порывались закрыть все кредиты. Но у меня ситуация была немного другая, и мне нужна была именно испорченная кредитная история. Как я понял из историй других людей, на форуме, важно насколько сильно к тебе прислушиваются, т.к тут такой трэш бывают пишут.

Я маю практично всіх ??
З КК за тіло ще не розмовляла, бо поки не готова за тіло закривати, воно в мене там велике. Але в мене вони були не противні зовсім, тому впевнена, що як буду готова, вдастся домовитись. А як ні, то зай йдуть лісом ?
MY Credit точно списують до тіла і дають оплатити частинами, то ж за них переживати взагалі не варто.
Батьку нотації читати не треба, просто пояснити, щоб не розмовляв з ними, що Ви самі з ними розберетесь. Або взагалі мрвчки поставити йому блок на дзвінки з незнайомих номерів. Я мамі поставила і всі спокійні.
А как именно поставить блок на неизвестные номера на андроиде если они потом высвечиваются в непринятых номерах? Может я в свои 23 какой то тупой с айфоном, но не понимаю если честно)))

Отец закрыл включая все проценты что ли? Если так, то грустновато конечно... Я в свое время смог доходчиво объяснить родителям, хотя они тоже порывались закрыть все кредиты. Но у меня ситуация была немного другая, и мне нужна была именно испорченная кредитная история. Как я понял из историй других людей, на форуме, важно насколько сильно к тебе прислушиваются, т.к тут такой трэш бывают пишут.
Так, з 14к 35 нарахували… треш трешем. В вас батьки йшли на якийсь діалог конструктивний?
А как именно поставить блок на неизвестные номера на андроиде если они потом высвечиваются в непринятых номерах? Может я в свои 23 какой то тупой с айфоном, но не понимаю если честно)))
Я теж з айфоном, в мому андроїді можна було зробити так, щоб заблоковані не висвічувались в вхідних

Так, з 14к 35 нарахували… треш трешем. В вас батьки йшли на якийсь діалог конструктивний?
Да, шли, отец вообще не сопротивлялся, мать пришлось подольше убеждать. Но я все выстроил вокруг своей проблемы - лудомании. Обосновал, что мне нужна испорченная КИ, что бы немного переосмыслить жизнь. По итогу возмущались, что я такая твapb, в 28 лет залез в долги, но образумились к вечеру. По прошествии полу года мб изредка мать скажет, мол "и надо оно тебе было", но история показала мою правоту.

Да, шли, отец вообще не сопротивлялся, мать пришлось подольше убеждать. Но я все выстроил вокруг своей проблемы - лудомании. Обосновал, что мне нужна испорченная КИ, что бы немного переосмыслить жизнь. По итогу возмущались, что я такая твapb, в 28 лет залез в долги, но образумились к вечеру. По прошествии полу года мб изредка мать скажет, мол "и надо оно тебе было", но история показала мою правоту.
Оу, що до лудоманії співчуваю… але добре все що добре закінчується)) моїм би то хто пояснив, бо бояться що хату, квартиру і мамин фікус заберуть за борги… в людей в голові ще 90-ті

Оу, що до лудоманії співчуваю… але добре все що добре закінчується)) моїм би то хто пояснив, бо бояться що хату, квартиру і мамин фікус заберуть за борги… в людей в голові ще 90-ті
Тут главное объяснить, что уже не то время + мфо это не банки даже, еще меньше возможных подлянок)

Спрячьте денежное дерево, чтоб не дай бог, источник финансов не забрали

Спрячьте денежное дерево, чтоб не дай бог, источник финансов не забрали
:ahaha::ahaha::ahaha: а хто тоді працювати буде
В підсумку:
-КК
-зе кредит
-бистрозайм

а я тепер буду віддавати ті вст гроші батькам. хоч вони про це і не казали, я їх не просила гасити, але відчуваю за собою тягар вини

Останнє редагування:
розумію що звучить дивно, але ніхто не знає чи можуть просрочені мфо кидати від мого імені заявки на кредит?
К сожалению могут.Мне как-то однажды поступил странный звонок якобы из какого-то Окси банка с вопросом,актуален ли мне кредит?!Я такая,какой кредит,я ничего не оформляла.Они мне:Ну Вы ж сегодня подавали заявку на оформление кредита на сумму 50.000 грн.Я вообще в шоке была.Говорю,нет,я не подавала никакой заявки.А они мне:Ну всё,тогда мы отметим,что Вам не актуален кредит.
Я тогда всё таки подумала,что это кто то из шараг балуется так.Думаю,хорошо,что мне перезвонили из банка и спросили(это был действительно Окси банк,так как я в тот же день позвонила на их горячую линию и всё расспросила.Мне сказали,что действительно по моим данным подавалась заявка на кредит).А то мне ещё левых кредитов не хватало.Хорошо,что заявку ту отклонил банк.

Назад
Угорі