Думаю варто відписатись по тому, як в мене проходить політ)) може комусь, хто виходфть на просрочки буде корисно
Зекредіт - я вже й про них забула, мовчать, навіть смс не шлють. Раз-два в день дзвонить робот
Алекси - шлють листи на мейл з пропозиціями рестуктури і інших цікавинок (поки не напишуть прямо "платіть тіло за 4 місяці і досвідос" - ігнорую), смс не шлють, судячи по труколеру дзвонять раз в день.
КК - якщо коротко - "калькулятор крутиться, бабло не мутиться". Шлють СМС кожен день про свої відсотки і наярюють так, наче я особисто в їх звонилок грошей взяла. Один раз контактна взяла трубку - нарозказувала їм що мене не знає і взагалі їх проблеми - відлипли від неї.
Тенго - вже пропонували списання до 15К в смс і були проігноровані. Так то тихі, але шлють на електронку свої сльозливі листи з побираннями.
Майкредіт - іноді шлють лякалочки і "пліз заплатіть" в смс.
Манібум - каюсь, пролонгую і плачу частину тіла бо начиталась форума і краще вже переплачу ніж то терпітиму.
Бистрозайм - передали інкасо. в перші пару днів сама написала в вайбер з смс, поспілкувались і запропонували заплатити тіло після гарантійки і відсотки розбити на платежі, проігнорила. Після цього шлють листи на електронку з культурними проханнями заплатити.
Маніки - плачу потихеньку, все окі.
Ніхто з шараг родичів не знайшов, за те я знайшла нову роботу де платять краще і можна працювати більше годин))
Покупця на квартиру знайшли, вже документи робимо для продажу. В мами нирки відпустило через пару днів. Ще з хорошого - в батька побільшало клієнтів на меблі і якщо вони розрахуються - зможуть вийти в плюс (через ковід замовлень мало і слава вищим силам що хоч було чим людям зарплату платити). Так що життя налагоджується і все в мене супер.
Якщо ви зараз виходите на просрочки - це не трагедія, ви на порозі нового і набагато кращого етапу вашого життя. В вас з'являться гроші, більше вільного часу і менше стресу. Хоча спочатку буде страшно і це абсолютно нормально