Щоденник неймовірні МФО і до чого вони доводять

• Автор теми Автор теми і як так
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 9K
К сожалению могут.Мне как-то однажды поступил странный звонок якобы из какого-то Окси банка с вопросом,актуален ли мне кредит?!Я такая,какой кредит,я ничего не оформляла.Они мне:Ну Вы ж сегодня подавали заявку на оформление кредита на сумму 50.000 грн.Я вообще в шоке была.Говорю,нет,я не подавала никакой заявки.А они мне:Ну всё,тогда мы отметим,что Вам не актуален кредит.
Я тогда всё таки подумала,что это кто то из шараг балуется так.Думаю,хорошо,что мне перезвонили из банка и спросили(это был действительно Окси банк,так как я в тот же день позвонила на их горячую линию и всё расспросила.Мне сказали,что действительно по моим данным подавалась заявка на кредит).А то мне ещё левых кредитов не хватало.Хорошо,что заявку ту отклонил банк.
Зіпсована КІ має купу плюсів) дякую що розказали, бо вже сумнівалась в реальності
А как вы это сделали на андроиде, что бы даже во входящих не было?
Сяомі Редмі 2с, там можна було в настройках потягнути за бігунок аби дзвінки з чс не відображались (абоненти не з контактів летіли в чс)

К сожалению могут.Мне как-то однажды поступил странный звонок якобы из какого-то Окси банка с вопросом,актуален ли мне кредит?!Я такая,какой кредит,я ничего не оформляла.Они мне:Ну Вы ж сегодня подавали заявку на оформление кредита на сумму 50.000 грн.Я вообще в шоке была.Говорю,нет,я не подавала никакой заявки.А они мне:Ну всё,тогда мы отметим,что Вам не актуален кредит.
Я тогда всё таки подумала,что это кто то из шараг балуется так.Думаю,хорошо,что мне перезвонили из банка и спросили(это был действительно Окси банк,так как я в тот же день позвонила на их горячую линию и всё расспросила.Мне сказали,что действительно по моим данным подавалась заявка на кредит).А то мне ещё левых кредитов не хватало.Хорошо,что заявку ту отклонил банк.
Вряд ли... Это скорее всего фишинг, когда кликаете на ссылки каких-либо сервисов подбора кредитов.

Апдейт:
реструктуризувала Алексів, буду платити частинами, розмір платежів комфортний для мене так що все буде ок
Тепер чекаю Тенго за тіло
~~~~~~~~~~~
потихеньку вилажу з боргової ями :luboff:

тело или тело+ % ,через какое время предложили?)
тіло і відсоток до просрочки, 23 к на 4 платежі по 5750 раз в місяць, плюс гарантійний платіж 1400 (гарантійки не дають, в них гарантійка це переписка (цікаві вони, звичайно)). періодично пропонували після початку просрочки в листах на електронну пошту, але не здались на меншу суму для реструктури...

тіло і відсоток до просрочки, 23 к на 4 платежі по 5750 раз в місяць, плюс гарантійний платіж 1400 (гарантійки не дають, в них гарантійка це переписка (цікаві вони, звичайно)). періодично пропонували після початку просрочки в листах на електронну пошту, але не здались на меншу суму для реструктури...
плохо) У меня просто там тело ,такое как у вас с %)) Предложили на каком месяце просрочки? Буду бдить)

плохо) У меня просто там тело ,такое как у вас с %)) Предложили на каком месяце просрочки? Буду бдить)
на першому, днів через. 10 вперше. але в мене не було пролонгацій по цьому кредиту... може й через це з відсотками рахують? а вам ще нічого не слали?

на першому, днів через. 10 вперше. але в мене не було пролонгацій по цьому кредиту... може й через це з відсотками рахують? а вам ще нічого не слали?
Я пока не читаю почту . Собираю деньги . Думала начать гасить по нормальным условиям ,где то через месяца 2 ) Я тоже не продливала . Ну была на хорошем счету там(( Брала не один раз ( Эх ,может как вип клиенту предложат тело разделить ))

Я пока не читаю почту . Собираю деньги . Думала начать гасить по нормальным условиям ,где то через месяца 2 ) Я тоже не продливала . Ну была на хорошем счету там(( Брала не один раз ( Эх ,может как вип клиенту предложат тело разделить ))
я в них діамантовий л0х клієнт...

У мене маленька радість: оплатила перший платіж по реструктуризації алексів! Наступний - через місяць:ups2:
писала їм на вайбер щоб уточнити як вибрати суму оплати - проігнорили, вони тепер зі мною не говорять після розносу який я їм влаштувала за те, щоб оплатити платіж коли мені зручно) певне ображаються

а так то я на один крок ближче до кінця кредитної епопеї
А ще я чомусь думала що в мене 2 місяці просрочки по майкредіт, в там один ? ну то таке, навіть на краще. Буду після НГ домовлятись з ними на тіло, якраз назбираю на нього. А так то політ нормальний, єдине що Тенго написали: «шиш вам, а не тіло на 50 днів», але ще не продали

Останнє редагування:
адміни, закрийте будь-ласка тему. в мене починається нове життя - без кредитів! з 0 боргів в мфо

Назад
Угорі