Щоденник неймовірні МФО і до чого вони доводять

• Автор теми Автор теми і як так
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 9K
в

ін думає що мені ноги переламають і такий "ти мені віриш чи цим юристам". страшно що ці придурошні скинуть йому куди платити і він пеально піде
Печально... Тоді пробуйте діалог, посилання на новини, де їх мордою в підлогу кладуть і твердо стояти на своєму.

Ну тут я спокойна,мой ,точно не пойдёт)))))
ой я теж так думала що раз грошей нема - не піде, ага фігушки
Печально... Тоді пробуйте діалог, посилання на новини, де їх мордою в підлогу кладуть і твердо стояти на своєму.
от цим і займуся перед роботою, він ж реально думає що вони як в 90ті їздять ламати ноги. і такий: до мене сьогодні сусідка підходила, питала чи в тебе нема кредитів. не знаю чому але заржала в голос, це істерика?

о, я теж це свому сказала, але він мене не хоче чути. певне в нього зараз шок, завтра ще раз поговоримо про то все
а Вы предложите ему разговор с юристом, я думаю можно тут с кем-нгибудь из профиков договорится и созвонится, человек красиво расскажет и успокоит...

ой я теж так думала що раз грошей нема - не піде, ага фігушки

от цим і займуся перед роботою, він ж реально думає що вони як в 90ті їздять ламати ноги. і такий: до мене сьогодні сусідка підходила, питала чи в тебе нема кредитів. не знаю чому але заржала в голос, це істерика?
Мой папа с нами 26 лет не живёт . Немного там что то помогал ...Так что если и заплатит ,найдёт ,это его личное дело . Я сказала ,что разберусь сама . А дальче не моя проблема . Я это месть ,что бросил нас когда то))))

а Вы предложите ему разговор с юристом, я думаю можно тут с кем-нгибудь из профиков договорится и созвонится, человек красиво расскажет и успокоит...
я вже написала одному, сподіваюсь погодиться. прост проблема в тому що в мене грошей 100 гривень. до понеділка і я не впевнена що за "сердечне дякую" люди погодяться витрачати 15 хвилин свого життя
Мой папа с нами 26 лет не живёт . Немного там что то помогал ...Так что если и заплатит ,найдёт ,это его личное дело . Я сказала ,что разберусь сама . А дальче не моя проблема . Я это месть ,что бросил нас когда то))))
в україні є 2 біди - батько пішов з сім'ї і батько не пішов з сім'ї)) не знаю як ви, але я тільки за якби вам він щось закрив, пізні аліменти)

я вже написала одному, сподіваюсь погодиться. прост проблема в тому що в мене грошей 100 гривень. до понеділка і я не впевнена що за "сердечне дякую" люди погодяться витрачати 15 хвилин свого життя

в україні є 2 біди - батько пішов з сім'ї і батько не пішов з сім'ї)) не знаю як ви, але я тільки за якби вам він щось закрив, пізні аліменти)
Если люди и за спасибо, я вот легко согласилась бы, но разговариваю так себе)))приблизительно как пишу)))

Если люди и за спасибо, я вот легко согласилась бы, но разговариваю так себе)))приблизительно как пишу)))
чому так життєво. я ще розмову про кредити 1000 разів уявляла в голові і як все грамотно поясню, а в житті шиш

Батько поговорив з юристом - трохи заспокоївся, але всеодно не вірить до кінця. Зато вірить кредитним конторам. Цирк на дроті... Скинула пару статей. хай почитає
форумчани, може хтось поділиться досвідом переконання родичів? буду дуже вдячна

Останнє редагування:
Есть еще один вариант, мои мне почти никогда не верят, пока кто-то, по их мнению умнее, им не подтвердит, кум, сват, брат, шеф, ищите свой вариант.

Есть еще один вариант, мои мне почти никогда не верят, пока кто-то, по их мнению умнее, им не подтвердит, кум, сват, брат, шеф, ищите свой вариант.
кстаті хороша ідея, але я не знаю кому з родичів то можна розказати... в мене їх не так багато

Батько поговорив з юристом - трохи заспокоївся, але всеодно не вірить до кінця. Зато вірить кредитним конторам. Цирк на дроті... Скинула пару статей. хай почитає
форумчани, може хтось поділиться досвідом переконання родичів? буду дуже вдячна
В мене практично всі родичі знають, шо шахраї ображають бідну дівчинку) З батьками складніше, але в мене більше мама мозок пробує любити, бо одне з її улюблених слів "репутація"))) А я його не люблю зовсім))) Так і живемо)))

В мене практично всі родичі знають, шо шахраї ображають бідну дівчинку) З батьками складніше, але в мене більше мама мозок пробує любити, бо одне з її улюблених слів "репутація"))) А я його не люблю зовсім))) Так і живемо)))
в мене теж родаки печуться а репутацію... репутацію дитини в місті, де вона не живе 3 роки і не буде. серед сусідів, в будинку де продана квартира... люди старої закалки, що поробиш
доречі, ви мені дали класну ідею виділеними словами! можна написати батькам все що я планую робити і що від них треба щоб це закрити, але завтра, як трохи менше біситимуться. Бо я так і агрументи пормально приведу і змужуть перечитити, може дійде

кредит каса добралась до батька, набрав з істерикою про 35 тисяч які вони намалювали з 14ти, батьки гірше колекторів в цьому плані

зараз пробую вирішити питання діалогом з ним, але в людини закономірна істерика. це ж, повна ж
Оооооол, мне касса звонит как к себе домой. За#пали. Когда скучно, могу поговорить с ними. Но такое, больше стёб. Ох, нравится их фраза:"Ну вы же подписывали договор? Какие проблемы?" И вправду, какие? Фантастический калькулятор и где он обитает?

Всім привіт!
Залізла я в борги 80к+ по тілах в мфо через пролонгації... Але вже частину закрила і стало трохи простіше.
Наразі маю просрочку в Алексах 14к тіло, КК 14,5 к, Тенго - 9700, БЗ - 4700, були ще соси але їх закрили за мене...
Скоро йдуть в просрочку: MyCredit ~10к, Зе кредит - 4к і Манібум 9к, Ваша Готівочка (її планую закрити до просрочки)
+залишилось 5 платежів в Манівео по довгому кредиту та кошмарю алексів на розбиття тіла. Разом це все виходить в майже 65К

Тепер лірично-сомплива частина цього всього
Ще декілька днів назад я була в бойовому дусі, але життя вміє класно давати під дих.Спочатку соси зателефонували батьку і йому погрожували, він позичив грошей і побіг закривати... Про інші МФО не вистачило духу сказати, хоча підвожу його до цієї теми. А сьогодні я дізналась що в матері знову нирки болять (має серйозні проблеми з ними і все знову може дійти до лікарні). На те, щоб класти її туди грошей немає взагалі і немає в кого позичити, в батька проблеми з кількістю замовлень на роботі... Зараз працюю кур'єром та підробляю в вільний час щоб закривати ті всі борги. Але ще плачу 4к за зйомну квартиру... Дуже образливо вкалувати і не бачити грошей з роботи бо треба платити за борги, а що буде як мама потрапить в лікарню я не уявляю...
(зараз я мою зізнатися читачам моєї графоманії що дуже не вистачає моральної підтримки)

Закривати мфо планую за тіла і ще якимось чином КК, зараз вони крутять проценти як дурні, але ж потім списують до півтора тіла? Було б цікаво почути думки людей які закривали данні МФО (вже знаю що тенго і май кредіт адекватні і там проблем буде не багато), можливо хтось на власному досвіді напише як їх закривали або як воні діють останнім часом. поради в данній темі вітаються :)
Главное-здоровье родных. Какие мфо? Особенно после того, что творят. Забейте на них, и лечите маму. Я больше года в просрочках, есть инн, сношу, но за это время даже мысли не было о "телах". После всего, что Вы от них увидели, как можно им платить? Берегите семью.

Главное-здоровье родных. Какие мфо? Особенно после того, что творят. Забейте на них, и лечите маму. Я больше года в просрочках, есть инн, сношу, но за это время даже мысли не было о "телах". После всего, что Вы от них увидели, как можно им платить? Берегите семью.
от я і бережу, а мфо не бережуть((( як вирідним розказали про борги?

Думаю варто відписатись по тому, як в мене проходить політ)) може комусь, хто виходфть на просрочки буде корисно

Зекредіт - я вже й про них забула, мовчать, навіть смс не шлють. Раз-два в день дзвонить робот

Алекси - шлють листи на мейл з пропозиціями рестуктури і інших цікавинок (поки не напишуть прямо "платіть тіло за 4 місяці і досвідос" - ігнорую), смс не шлють, судячи по труколеру дзвонять раз в день.

КК - якщо коротко - "калькулятор крутиться, бабло не мутиться". Шлють СМС кожен день про свої відсотки і наярюють так, наче я особисто в їх звонилок грошей взяла. Один раз контактна взяла трубку - нарозказувала їм що мене не знає і взагалі їх проблеми - відлипли від неї.

Тенго - вже пропонували списання до 15К в смс і були проігноровані. Так то тихі, але шлють на електронку свої сльозливі листи з побираннями.

Майкредіт - іноді шлють лякалочки і "пліз заплатіть" в смс.

Манібум - каюсь, пролонгую і плачу частину тіла бо начиталась форума і краще вже переплачу ніж то терпітиму.

Бистрозайм - передали інкасо. в перші пару днів сама написала в вайбер з смс, поспілкувались і запропонували заплатити тіло після гарантійки і відсотки розбити на платежі, проігнорила. Після цього шлють листи на електронку з культурними проханнями заплатити.

Маніки - плачу потихеньку, все окі.

Ніхто з шараг родичів не знайшов, за те я знайшла нову роботу де платять краще і можна працювати більше годин))
Покупця на квартиру знайшли, вже документи робимо для продажу. В мами нирки відпустило через пару днів. Ще з хорошого - в батька побільшало клієнтів на меблі і якщо вони розрахуються - зможуть вийти в плюс (через ковід замовлень мало і слава вищим силам що хоч було чим людям зарплату платити). Так що життя налагоджується і все в мене супер.
Якщо ви зараз виходите на просрочки - це не трагедія, ви на порозі нового і набагато кращого етапу вашого життя. В вас з'являться гроші, більше вільного часу і менше стресу. Хоча спочатку буде страшно і це абсолютно нормально
???

Назад
Угорі