Неужели от мфо нет спасения??

• Автор теми Автор теми Tatka1796
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 211
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Поэтому подготавливают,спрашиваю
Это большие?у меня большие везде по 10000 плюс проценты

А что в вашем понимании большие и маленькие суммы?

А у меня наоборот,муж бывший напился и его с работы уволили.то хоть какая-то надежда была потихоньку закрыть...а теперь...одна моя зарплата.его выгнала,потому что пьет сутра до вечера,кричит чтоб я его кредит закрывала,и меня во всех моих кредитах обвиняет.никакой поддержки,сплошная головная боль.его выгнала хоть спокойно живу вторую неделю.может ваш муж человек нормальный и поможет вам
У меня пока просрочки нет,но они не за горами
нє ви шо чол не скажу буде капец ,треба платити всерівно

якшо чесно вже тиждень плачу не сплю толком і не їм,чол питає чого ти така весь час брешу шось,хочеться десь просто пропасти
Правда відкриється,і краще від Вас, . Маленька,Ви винні лиш в тому ,що Вас надурили)))) .,зараз для Вас це трагедія віку ...
ЗАСПОКОЙТЕСЯ. Вдихаючи в повні груди повітря,піднімайте руки.... Затримати дихання..... І з силою опускайте руки і одночасно видихайте.....
Подивіться в зеркало ,знайдіть там рішучий погляд і скажіть собі
Я---ВПОРАЮСЬ
Я-----НАВЧАТИМУСЬ...
Я---СИЛЬНА
Я ----НЕ ДАМ СЕБЕ ОБРАЖАТИ......
.......................
УДАЧІ ВАМ, пишіть

Правда відкриється,і краще від Вас, . Маленька,Ви винні лиш в тому ,що Вас надурили)))) .,зараз для Вас це трагедія віку ...
ЗАСПОКОЙТЕСЯ. Вдихаючи в повні груди повітря,піднімайте руки.... Затримати дихання..... І з силою опускайте руки і одночасно видихайте.....
Подивіться в зеркало ,знайдіть там рішучий погляд і скажіть собі
Я---ВПОРАЮСЬ
Я-----НАВЧАТИМУСЬ...
Я---СИЛЬНА
Я ----НЕ ДАМ СЕБЕ ОБРАЖАТИ......
.......................
УДАЧІ ВАМ, пишіть
Велике дякую,підтримка це головне,бо чоловіку сказати не можу то дуже важко,просто розраховувала на його гроші,а тут його теж кинули на гроші і отаке

А у меня наоборот,муж бывший напился и его с работы уволили.то хоть какая-то надежда была потихоньку закрыть...а теперь...одна моя зарплата.его выгнала,потому что пьет сутра до вечера,кричит чтоб я его кредит закрывала,и меня во всех моих кредитах обвиняет.никакой поддержки,сплошная головная боль.его выгнала хоть спокойно живу вторую неделю.может ваш муж человек нормальный и поможет вам
Умнічка, потрібно відкидати від себе мусор.

Не переживайте вы так из-за этой ерунды!!! Судя по поступкам, вы - девушка решительная. Разберетесь в вопросе, решите все проблемы. А мы поможем!!!

Велике дякую,підтримка це головне,бо чоловіку сказати не можу то дуже важко,просто розраховувала на його гроші,а тут його теж кинули на гроші і отаке
Важко ---це аргумент,але далі буде гірше коли до нього дзвонитимуть і він піде ,бо Ви не сказали правди.
А коли піде ,коли скажете ,то це не Ваша людина. Боляче,не спорю. Життя таке. Але жити треба
Андрей Карта, підтримую))))))

Забейте на них и живите спокойно... Пугалки их, просто чушь... Звонки тоже, вообщем здесь все давно написано... шлите их на.. море черное..(гроб есть такой большой)либо не отвечайте вообще им. твapu МФОШные будут наказаны жестко....
теж кредитка в Альфа банку великі суми то десь 4,а так дрібниці то 13 в загальному
наівна брала шоб перекривати другі,я цього тижня взагалі попалась на кредитних брокерів видурили з мене 5 тис .уявіть мій стан була думка навіть вени різати,тільки маму шкода стало
резать вены вы что! я понимаю если сумма была лямов 5 тогда и резануться можно!

Важко ---це аргумент,але далі буде гірше коли до нього дзвонитимуть і він піде ,бо Ви не сказали правди.
А коли піде ,коли скажете ,то це не Ваша людина. Боляче,не спорю. Життя таке. Але жити треба
Андрей Карта, підтримую))))))
ні ви шо про таке навідь думати не хочу

ні ви шо про таке навідь думати не хочу
Тоді говоріть правду але не про всі МФО, дзвонитимуть.....дізнається
Мій до сих пір не про всі знає,але тільки зараз(6м) прострочки він починає підтримувати. Весь негатив виплескує на звонариків.

Тоді говоріть правду але не про всі МФО, дзвонитимуть.....дізнається
Мій до сих пір не про всі знає,але тільки зараз(6м) прострочки він починає підтримувати. Весь негатив виплескує на звонариків.
вже думаю шо треба сказати
тільки не знаю як про всі звісно не буду казати,хоча він з незнайомих номерів трубки не бере

Добрий вечір, я новенька...і в мене починається паніка. Я розумію що на таку тему вже писалося і не раз, але в мене 38 мфо...сьогодні порахувала, в шоці!! І з різними сумами, від 1000 до 10000. 8 місяців пролонгування, закриття і взяття нових...затянуло капєц. Тепер фінанси закінчились...завтра перша просрочка в мегагроші. Я вже начиталась на форумі і розумію як себе поводити...але найбільше страшить - це батьки....вони в мене на рахунок різних позик дуже категоричні.. і не признають як таких, бо в минулому були проблеми з братом...А от тепер і я їх порадую?) А ще начиталась, що можуть до сусідів дзвонити і на роботу, а я тільки з декрету хочу виходити..незнаю що чекати. Для батьків це буде сильний удар..Так знервувалась що не можу ні спати ні їсти

резать вены вы что! я понимаю если сумма была лямов 5 тогда и резануться можно!
У меня бы, с 5 лямами это была бы последняя мысль :ahaha:
И других дел было бы невпроворот)))
К примеру, я не был на Кубе))) Какие там вены?)))

Добрий вечір, я новенька...і в мене починається паніка. Я розумію що на таку тему вже писалося і не раз, але в мене 38 мфо...сьогодні порахувала, в шоці!! І з різними сумами, від 1000 до 10000. 8 місяців пролонгування, закриття і взяття нових...затянуло капєц. Тепер фінанси закінчились...завтра перша просрочка в мегагроші. Я вже начиталась на форумі і розумію як себе поводити...але найбільше страшить - це батьки....вони в мене на рахунок різних позик дуже категоричні.. і не признають як таких, бо в минулому були проблеми з братом...А от тепер і я їх порадую?) А ще начиталась, що можуть до сусідів дзвонити і на роботу, а я тільки з декрету хочу виходити..незнаю що чекати. Для батьків це буде сильний удар..Так знервувалась що не можу ні спати ні їсти
Це перша реакція, далі попустить, а батьки зрозуміють і з часом почнуть підтримувати. Вірте в себе!

Це перша реакція, далі попустить, а батьки зрозуміють і з часом почнуть підтримувати. Вірте в себе!
Дякую) надіюсь що так, чуствую що батько заставить все поплатити..як взнає, буду напевно його потрохи вводити в курс справи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі