Неплатильщики)

• Автор теми Автор теми Petrova1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 135
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Люда Ш., на майбутнє, пишіть заяву в двох екземплярах, або відксерте і обов'язково обидві реєструйте у журналі вхідної документації, якщо такий є, якщо немає, то нехай ставлять відмітку чи штамп з датою написання і один екземпляр лишайте собі. Ще варіант взяти завірену копію з резолюцією керівника.

Всем привет!)просрочки с декабря,по началу дико переживала, даже мысли о суециде были!сейчас ни с кем не общаюсь(МФО), договориться не собираюсь..у меня есть бешеные переплаты вот пусть они между собой решают кто сколько получит.Подадут в суд, будет тогда разбираться..на работу звонили их так послали что никто не звонит теперь, родственники в курсе им всё равно это ведь мои дела
Насчёт того что вы боитесь осуждения или стыда со стороны близких людей или друзей, поймите что есть категория людей которые будут вас осуждать и не важно по какому поводу,Толи долги,Толи ещё по другому поводу
Я забила на мнение остальных,и начала жить по принципу есть Два мнения:Мое и неправильное..и жить стало проще)
Жизнь у каждого одна и только мы её проживем)
Всем удачи в борьбе с упырями)
Отличного дня и замечательного настроения)

Мне сегодня звонили раз 30. Поняла,что так сойду сума со всеми общаться. Решила трубку больше не брать . Реально не выдержу. Думала я сильнее,но они такое несут_никаких нервов не хватит.
я иногда трубку брала, но все эти телодвижения бесполезны, лучше не реагировать

Eyhenia, а за цей період менше стали дзвонити?чи пропонують списання,акції?крім дзвінків ще якось доставали?

Eyhenia, а за цей період менше стали дзвонити?чи пропонують списання,акції?крім дзвінків ще якось доставали?
В начале просрочки звонков доходило до 300 в день,сейчас в будние до 15 в выходные робот 2-3раза, несколько смс в день и то от коллекторов и неизвестно кто их продал
Предлагают списать % только те что они накрутили,но мне такое не подходит поэтому жду...
Вообще в последнее время все смс направлены на то чтобы я вышла с ними на связь,но мне это не нужно
Соц сети я давно удалила,в кабинеты не захожу, Вайбер скрыла

@Eyhenia,а із рідних,знайомих кого дістають?

Та я ж менеджеру кажу, що я зроблю, що вони дзвонять хай подають на них в суд, а не на мене за те що я надала робочий номер хоча я ж написала, що я цього не робила, і вона каже що вони не звільнять мене до того часу поки не продадуть в суд на мене, чи мають вони таке право не звільнити мене з роботи через те що дзвонять на робочий телефон(менеджер мій каже що номер робочий конфіденційний і за це на мене подадуть до суду служба безпеки почти, а як він може бути конфіденційним, як цей номер робочий вказаний на сайті поштового відділення я цього зрозуміти не можу?)
Ну по перше-прочитайте трудовий кодекс. Якщо після подачі заяви через дві неділі ви продовжуете працювати по цій заяві вас вже не мпють права звільнити. По друге-якщо заявв за власним бажанням вас зобовязані звільнити навіть якщо на вас числяться матеріальні цінності-ніщо не може бути причиною затримки трудовоі. І по трете -я вже колись казав якщо ці недоумки(роботодавці) стають калами то і поступаемо з ними як з калами (игнор) лякати кожен гаразд а от зробити щось у них не вийде

А мою сестру так дістали,,що кричала як навіжена. Добре,вирішила я ,пролонгую один непростпрочений кредиту. А їй скажу що закрила. І попереджу.,якщо знову будуть дзвонити ,то знай,сестричко,це аферисти, і тема закрита. ПОСИЛАЙ ,,К ЧЕРТУ, БАБОЧЕК ЛОВИТЬ!!!!...

В мене також по 7-8 місяців просрочки, теж не плачу, іноді звонить, іноді листи. Е гроші кажуть до суду можуть подати.

Всем привет!)просрочки с декабря,по началу дико переживала, даже мысли о суециде были!сейчас ни с кем не общаюсь(МФО), договориться не собираюсь..у меня есть бешеные переплаты вот пусть они между собой решают кто сколько получит.Подадут в суд, будет тогда разбираться..на работу звонили их так послали что никто не звонит теперь, родственники в курсе им всё равно это ведь мои дела
Насчёт того что вы боитесь осуждения или стыда со стороны близких людей или друзей, поймите что есть категория людей которые будут вас осуждать и не важно по какому поводу,Толи долги,Толи ещё по другому поводу
Я забила на мнение остальных,и начала жить по принципу есть Два мнения:Мое и неправильное..и жить стало проще)

:hi::hahah::hi:

Всё правильно делаете.!)Я жалею что раньше не понимала и брала продлевала... Надо сразу забить и не париться. Может если бы все дружно послали их и не велись на пугали они бы обанкротились и исчезли...

Всё правильно делаете.!)Я жалею что раньше не понимала и брала продлевала... Надо сразу забить и не париться. Может если бы все дружно послали их и не велись на пугали они бы обанкротились и исчезли...
Я тоже жалею что продлевала,и куча денег выбросила на ветер..ну ничего,они им в прок не пойдут а я заработаю в 100 раз больше)

Всім доброго дня, в мене також пішли просрочки по мікрозаймам і вони дзвонили моїм мамі і брату, а тепер ще й на роботу телефонують і в мене виникла така проблема, я два тижні назад написала заяву на звільнення з роботи і вони мене мають 14 травня звільнити, але до мене сьогодні дзвонить менеджер і каже, що вони мене не звільнять, а подадуть на мене в суд через те що дзвонять на робочий телефон ці кредитні компанії і кажуть, щоб я заплатила борг, і що я не мала права давати робочий номер(я працюю офіційно на почті і я робочий номер не вказувала коли оформляла мікрозайм вони могли самі подивитися робочий номер в нас на сайті почти де вказаний номер почтового відділення) підскажіть, що мені робити в цій ситуації? Вони ж мають мене звільнити я ж по власному бажанні писала заяву
Доброго дня! Я за фахом юрист і можу Вам сказати, що Ваш роботодавець не має права ігнорувати Вашу заяву і відмовити Вам у звільненні. Я так розумію по ст, 38 (за власним бажанням?). Щодо подачі в суд - лякалка. Сайти укрпошти загальнодоступні і номера телефонів поштових відділень - публічні. Будуть Вас ігнорувати або залякувати кажіть, що напишете на них скаргу в Державну службу Україїни з питань праці.

В начале просрочки звонков доходило до 300 в день,сейчас в будние до 15 в выходные робот 2-3раза, несколько смс в день и то от коллекторов и неизвестно кто их продал
Предлагают списать % только те что они накрутили,но мне такое не подходит поэтому жду...
Вообще в последнее время все смс направлены на то чтобы я вышла с ними на связь,но мне это не нужно
Соц сети я давно удалила,в кабинеты не захожу, Вайбер скрыла
Як скрити вайбер і видалити соц.сети

Трудный день у меня сегодня, шг и кредит365 гниды добрались до соседки, мягко скажем неадекватной, сказали ей, что она у меня поручитель и она заплатит, эта пришибленная побежала к ним в конторку и ей там всё про меня выдали, кроме того, что тело в десять раз переплачено, сказала через пару дней будет писать в полицию, правда я не поняла на кого, на них или меня, сказала ей пишите сегодня всем подряд, объяснять что-либо бесполезно, надрывалась я почти час, да мне на неё пофигу, но эта же прибежала к матери с ещё одной соседкой, да такого ей начесали, что я просто киплю, и приедут, и заберут и убьют и прочая чушь, им повезло, что меня не было, были бы быстро посланы в известном направлении, только за мать переживаю, сплошные слёзы и неприятие ситуации

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі