Неплатильщики)

• Автор теми Автор теми Petrova1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 135
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всем привет. Есть такие кто уже не платит долгое время, и не собирается?? У меня просрочки с января по моему уже не помню. Нискем не общаюсь, на работу, мфошники, добрались их там послали, родственники и друзья к которым добрались тоже послали. Сейчас только по месту прописки письмами закидают но я не реагирую.
Проверяла недавно лк то они с 2,3,4 тисяч уже по 25000 насчитали. Я решила что буду платить только если через суд. На остальние уловки не ведусь и не собераюсь. Кто нибудь воюет ещё таким методом?)
Просрочки теж з січня місяця. Спочатку хотіла домовлятись, після всіх їх ненормальних методів вибивання грошей - псіханула і забила на всі мфошки!

мфо если брать с банками около 20!сколько мфо точно уже не скажу гдето 17-18!мфо по суммам если брать тело где то 35000 опять же точно не скажу!
От дайте пораду як досвідчений в цій справі.Як перестати переживати із за цього?Я розумію закон на нашій стороні і т.д. але всеодно нерви здають.Шкода родину свою яку можуть осоромити із за мене.Чи може прийти той час коли спишуть усе до тіла кредиту?

я считаю если на то пошло! кто спишет! кто то сид пропустит!кто то если в суд даже подаст пусть докажут что я что то брал! а даже если в суде что то выиграют то взять с меня не чего! и зачем париться с кем то пытаться договориться об оплате! пусть все эти черти идут нюхать одно место!

я считаю если на то пошло! кто спишет! кто то сид пропустит!кто то если в суд даже подаст пусть докажут что я что то брал! а даже если в суде что то выиграют то взять с меня не чего! и зачем париться с кем то пытаться договориться об оплате! пусть все эти черти идут нюхать одно место!
А вам які пакості вони робили крім дзвінків?

• Подобається
Реакції: Nadi
Люда Ш., я тоже работаю на почте и звонили на почту и кредит + и каллы хз какие,моя начальница с ними общалась все выслушала а в в общении со мной я её убедила что это драчуганы которые разводят и все ,пока вроде норм

От дайте пораду як досвідчений в цій справі.Як перестати переживати із за цього?Я розумію закон на нашій стороні і т.д. але всеодно нерви здають.Шкода родину свою яку можуть осоромити із за мене.Чи може прийти той час коли спишуть усе до тіла кредиту?
какой могу дать совет на звонки не отвечайте вобще(они все фиксируют чем чаще берете трубку тем больше звонков) по возмножности предупредите родных о подобных звонках(они самое слабое звено)позакрывать все свои соц.сети и родных! и просто ждать !но могу сказать сразу скорее всего отношения с родными и друзьями испортяться!зато вы поймете кто вам друг а кто враг из окружения!
А вам які пакості вони робили крім дзвінків?
моей сестре в соц сетях напакостили в инт*м плане!*******!

• Подобається
какой могу дать совет на звонки не отвечайте вобще(они все фиксируют чем чаще берете трубку тем больше звонков) по возмножности предупредите родных о подобных звонках(они самое слабое звено)позакрывать все свои соц.сети и родных! и просто ждать !но могу сказать сразу скорее всего отношения с родными и друзьями испортяться!зато вы поймете кто вам друг а кто враг из окружения!

моей сестре в соц сетях напакостили в инт*м плане!*******!
Вот ур*ди!Тварюки!
Та сім'я знає про мої проблеми.Але як не странно за майже два місяці один раз чоловіку тільки звонили.Але хто знає кого ще знайдуть.

Вот ур*ди!Тварюки!
Та сім'я знає про мої проблеми.Але як не странно за майже два місяці один раз чоловіку тільки звонили.Але хто знає кого ще знайдуть.
А іще брату пару разів.

Всім доброго дня, в мене також пішли просрочки по мікрозаймам і вони дзвонили моїм мамі і брату, а тепер ще й на роботу телефонують і в мене виникла така проблема, я два тижні назад написала заяву на звільнення з роботи і вони мене мають 14 травня звільнити, але до мене сьогодні дзвонить менеджер і каже, що вони мене не звільнять, а подадуть на мене в суд через те що дзвонять на робочий телефон ці кредитні компанії і кажуть, щоб я заплатила борг, і що я не мала права давати робочий номер(я працюю офіційно на почті і я робочий номер не вказувала коли оформляла мікрозайм вони могли самі подивитися робочий номер в нас на сайті почти де вказаний номер почтового відділення) підскажіть, що мені робити в цій ситуації? Вони ж мають мене звільнити я ж по власному бажанні писала заяву
Ну и пусть подают! Только на основании какой статьи?
Пошлите их нах*р и меняйте роботу. Там у вас тоже походу люди с отсутствием мозгов и совести
Та я ж менеджеру кажу, що я зроблю, що вони дзвонять хай подають на них в суд, а не на мене за те що я надала робочий номер хоча я ж написала, що я цього не робила, і вона каже що вони не звільнять мене до того часу поки не продадуть в суд на мене, чи мають вони таке право не звільнити мене з роботи через те що дзвонять на робочий телефон(менеджер мій каже що номер робочий конфіденційний і за це на мене подадуть до суду служба безпеки почти, а як він може бути конфіденційним, як цей номер робочий вказаний на сайті поштового відділення я цього зрозуміти не можу?)
Конфеденциальный? Когда почта стала СБУ?

Денег нет—берем натурой
Денег нет—берем натурой
Вот что надо делать,если нет денег
Денег нет—берем натурой

Вот что надо делать,если нет денег
Там номер, звоните, берут натурой, очень выгодно

Вкладення

• Screenshot_2019-05-13-20-48-11.webp
    Screenshot_2019-05-13-20-48-11.webp
    44.6 Кб · Перегляди: 69
Останнє редагування:
мне сегодня с мани бум пришло смс о списании половины суммы если половину оплачу....типо акция рассчитана только на 50 чел

• Подобається
А ви заяву на звільнення реєструвати і чи є у Вас екземпляр заяви з вхідним номером?
Я писала заяву на звільнення на листку А4, так менеджер сказала писати (в шапці вказувала на ім'я директора і назву підприємства і посередині Заява і що прошу мене звільнити за власним бажанням і т.д і вказувала якого числа писала і якого звільняюся
Ну и пусть подают! Только на основании какой статьи?
Пошлите их нах*р и меняйте роботу. Там у вас тоже походу люди с отсутствием мозгов и совести

Конфеденциальный? Когда почта стала СБУ?
Так і я про те який конфіденційний номер, як він вказаний в інтернеті на сайті і його можуть бачити всі хто захоче при чому тут, що я дала їм номер телефона робочий і через це вони не хочуть мене звільнити

Останнє редагування:
мне сегодня с мани бум пришло смс о списании половины суммы если половину оплачу....типо акция рассчитана только на 50 чел
Забейте на них. Мне таких смс 1500 штук приходило)) ничего они не спишут! Или если уже так хочете платить пусть вам сбиосят договор с печатью. Но ето все шляпа. Постоянно у них такая акция то на 10 то на 20 чел))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі