MyCredit Непідйомний борг

• Автор теми Автор теми Віталій Онищук
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я, наприклад, теж не знаю, що думала. Якась кредитоманія. Спочатку віддавала із зарплати. Потім , всі відпускні, плюс матеріальна допомога. На цьому етапі треба було зупинитися. Але... Із майже 200тис .моїх боргів, я на себе потратила від сили 20тис.Решта схема:брав у одних,щоб віддавати іншим. Відсотки, пролонгації. Потім кредити в банках на дочку, позики у знайомих. Далі все за сценарієм. Зарплати і пенсії абсолютно не вистачало. Виїзд за кордон із впевненістю всі борги віддам. За дочку віддала кредити, знайомим віддала. Решті не буду. Один суд вже відбувся, звісно без захисту на користь МФО. Думаю їх буде багато. Але всім моїм кредиторам моя пенсія в допомогу. Згідна, що справедливо, коли будуть подавати в суд. Не можу сказати, що на душі повний штиль. А людина захотіла купити не машину, не квартиру, а звичайний смартфон. Просто ми занадто бідні, з малими пенсіями і зарплатами. Ми не можемо купити собі елементарні речі. Це не оправдання, але факт. Я була у на багато кращому матеріальному становищі, але помилок наробила в рази більше. Ну, будуть дзвонити, може суд. Потім будуть знімати з пенсії. З моєї їм доведеться знімати років з двісті. Сумно це все. Але повернутися назад.....
Привіт .
Прочитав-я , ваш-'пост' , триччі(під-ряд) ...
Відчувається-що , 'ця'-тема , дуже-вам , наболіла та 'не припиняє' , нити-боліти .
Як-би , 'це' - не прикро-звучало , але-є , провірене-прислів'я :
Чого-бідний?
-бо дурний !
Чого-дурний ?
- бо бідний !
Єслі-шо , то-я :
і-бідний , і-дурний , був , є , і-буду ...
Не мав-я(вашої розкоші) , тому-мені , важко-розуміти , як-то , 'те'-все , безозвратно втратити.
Маєте-вже , хоч-і-гіркий , та-все-ж , безцінний досвід , котрий-вже , як-не-вам , то донці , в житті пригодиться.
Жаль-тільки , що-'не було' , поряд-з-вами , в-скрутну-годину , розумної людини , котра-би , "розрулила" , вашу -'дурну ситуацію' з мінімальними втратами(максимум-'це' , 20% , вашої , нещасної пенсії , але-пожитьєво).
Це-ж , просто-ЄРУНДА . Навіть-якщо , ви-і , працювали , на пенсії , то , працювали-би-собі , й-далі , просто-тупо , переоформили(ваше , робоче місце , на "ліву" , але-надійну , розуміючу людину). Майно , переписали-все , на доньку та були-би , по-паперах , звичайною ніщебродкою. Але , на-жаль , вже-піздно , як-кажуть :
Послє-боя , руками , нє-машут..
P.S. Нуу ... бажаю-Вам , дожити-до 200років та віддати , "сердегам" борг😄😃😀🫢😁.
А-ще !!! ЗАУВАЖТЕ !
.... брали позику-'ви' , не в росіян , ну-і , робіть висновки ... бо-я-думаю , що-'наволочі' , скрізь-вистачає. Тримайтеся .
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Не розумію , що-за , прихований текст , я-тут-недавно ...

Останнє редагування:
В-мене , був-суд(я-потерпілий) , мені-спину , подовбав ножем , тут в Домі Прєстарєлих , один-з-мешканців , цього-дому , але-так(за-гроші) справу-сфабрикували , начеб-то , була-самооборона , в результаті , челу-дали , рік(условно) , тож-я , предявив-про , відшкодування-мені , моральної , фізичної та матеріальної шкоди 20 000грн.Мені-ж , сказали-що , для-відшкодування , потрібно-подавати , цивільний позов і , і , щомісячно-він , виплачуватиме-мені 20% , своєї пенсії , в-його пенсія , як-і-моя , 420грн/міс. , тобто-'те' , що-лишається , після-того , як-держава , утримає-з-'пенсії' 75% , за утримання , в данному закладі. В результаті , позов-я , не-подав , бо-в-нас , в-райцентрі , припинив-працювати , безкоштовний правозахисник , а грошей , на приватного юриста , в-мене , нєбило , і нет.Тож , спираючись , 'на-це' , думаю-що , і-в-мене , за кредит , вираховуватимуть 84грн/міс. тобто 20% від-моїх 420грн (пенсії).
Напевно, що так. Дійсно, бо вираховує держава. Все буде ок. З вашим одним майкредитом до суду (якщо він відбудеться відбудеться) точно не подадуть. Я в них два роки тому взяла (вони мені дали) напевно 20тис.Так що ваша черга в них на суд ще дуже далека.

Не засуджуйте. ТС хотів телефон - отримав.
А Майкредіт вже собі раду якось знайде.
Головне не беріть інших кредитів, а про цей забудьте. Може і назавжди.

Бажаю успіхів та здоров'я
Більше , не беру , вистачить-одного ...
Напевно, що так. Дійсно, бо вираховує держава. Все буде ок. З вашим одним майкредитом до суду (якщо він відбудеться відбудеться) точно не подадуть. Я в них два роки тому взяла (вони мені дали) напевно 20тис.Так що ваша черга в них на суд ще дуже далеко.
Відповідь .
То-що , є-надія , що ся-контора , за рік-два ,
"накриється-мідним-тазом' , разом-з , моїм-боргом ?
.... як-би-ж-'то' , але-'я' , щось-таке , пробував-'гуглить' , натомість-дізнався , ЩО(!) ,
перед ліквідацією , МФО - продають , всі-свої-борги ... чи колекторам , чи ... ненаю.
Що заразне ? Паніка , чи , що ?

Останнє редагування:
Більше , не беру , вистачить-одного ...

Відповідь .
То-що , є-надія , що ся-контора , за рік-два ,
"накриється-мідним-тазом' , разом-з , моїм-боргом ?
.... як-би-ж-'то' , але-'я' , щось-таке , пробував-'гуглить' , натомість-дізнався , ЩО(!) ,
перед ліквідацією , МФО - продають , всі-свої-борги ... чи колекторам , чи ... ненаю.

Що заразне ? Паніка , чи , що ?
Вона сама

Привіт .
Прочитав-я , ваш-'пост' , триччі(під-ряд) ...
Відчувається-що , 'ця'-тема , дуже-вам , наболіла та 'не припиняє' , нити-боліти .
Як-би , 'це' - не прикро-звучало , але-є , провірене-прислів'я :
Чого-бідний?
-бо дурний !
Чого-дурний ?
- бо бідний !
Єслі-шо , то-я :
і-бідний , і-дурний , був , є , і-буду ...
Не мав-я(вашої розкоші) , тому-мені , важко-розуміти , як-то , 'те'-все , безозвратно втратити.
Маєте-вже , хоч-і-гіркий , та-все-ж , безцінний досвід , котрий-вже , як-не-вам , то донці , в житті пригодиться.
Жаль-тільки , що-'не було' , поряд-з-вами , в-скрутну-годину , розумної людини , котра-би , "розрулила" , вашу -'дурну ситуацію' з мінімальними втратами(максимум-'це' , 20% , вашої , нещасної пенсії , але-пожитьєво).
Це-ж , просто-ЄРУНДА . Навіть-якщо , ви-і , працювали , на пенсії , то , працювали-би-собі , й-далі , просто-тупо , переоформили(ваше , робоче місце , на "ліву" , але-надійну , розуміючу людину). Майно , переписали-все , на доньку та були-би , по-паперах , звичайною ніщебродкою. Але , на-жаль , вже-піздно , як-кажуть :
Послє-боя , руками , нє-машут..
P.S. Нуу ... бажаю-Вам , дожити-до 200років та віддати , "сердегам" борг😄😃😀🫢😁.
А-ще !!! ЗАУВАЖТЕ !
.... брали позику-'ви' , не в росіян , ну-і , робіть висновки ... бо-я-думаю , що-'наволочі' , скрізь-вистачає. Тримайтеся .

Не розумію , що-за , прихований текст , я-тут-недавно ...
Я й сама не дурна. З економічною освітою. Сталось так як сталось. Майна на собі не маю. Десь через півроку повернусь в Україну. Як кажуть, може і трохи стрьомно. Але......... Ви хоч смартфон новий купили. А я із тих довбаних боргів навіть це не зробила. Прийшлось купляти вже тут новий. Правда тут набагато легше це зробити. Коли перестала дивитись на борги по іншому. Багато чого зробила перебуваючи за кордоном.

Я й сама не дурна. З економічною освітою. Сталось так як сталось. Майна на собі не маю. Десь через півроку повернусь в Україну. Як кажуть, може і трохи стрьомно. Але......... Ви хоч смартфон новий купили. А я із тих довбаних боргів навіть це не зробила. Прийшлось купляти вже тут новий. Правда тут набагато легше це зробити. Коли перестала дивитись на борги по іншому. Багато чого зробила перебуваючи за кордоном.
29.11.23.
Вітаю з України.
Добре-що , хоч-заре , ви-далеко , від-'мракобєсія' , що-заре , твориться-в , нашій-країні. Шаблонно-думаючи , то-припускаю , що-ви , в-Італії , "виносите горшки" , після , гладкого сеньйора. А-так , як-він , за-пів-року(орієнтовно , бо -'так кажуть лікарі) , "піде-до-предків" , то-і , ви-повернетеся в Україну . Відпочивша , засмагша , приодіта та-з , пачкою-'євриків' 🙄😀😁, і почнете , спокійне та розмірене , особисте життя , сугубо-'для себе' , ну-і , можливо , для-внуків , якщо-'донька' , подарує-вам , 'цей'-приємний клопіт.
Відчувається , що-ви , 'не падаєте духом' , і-'це' , є-добре(!). Головне-пам'ятати-'що' , найцінніший , людський ресурс , ЦЕ - 'його'-ЗДОРОВ'Я та 'його'-(обмежений)ЧАС.
Так-як , ви-вже , перетнули 'полудень віку' , то
і-'першого' , і-'другого' , цінного ресурсу , у-вас , залишилося обмаль , тож-потрібно , максимально якісно та економно , 'його' витрачати.
Удачі Вам.

29.11.23.
Вітаю з України.
Добре-що , хоч-заре , ви-далеко , від-'мракобєсія' , що-заре , твориться-в , нашій-країні. Шаблонно-думаючи , то-припускаю , що-ви , в-Італії , "виносите горшки" , після , гладкого сеньйора. А-так , як-він , за-пів-року(орієнтовно , бо -'так кажуть лікарі) , "піде-до-предків" , то-і , ви-повернетеся в Україну . Відпочивша , засмагша , приодіта та-з , пачкою-'євриків' 🙄😀😁, і почнете , спокійне та розмірене , особисте життя , сугубо-'для себе' , ну-і , можливо , для-внуків , якщо-'донька' , подарує-вам , 'цей'-приємний клопіт.
Відчувається , що-ви , 'не падаєте духом' , і-'це' , є-добре(!). Головне-пам'ятати-'що' , найцінніший , людський ресурс , ЦЕ - 'його'-ЗДОРОВ'Я та 'його'-(обмежений)ЧАС.
і-'першого' , і-'другого' , цінного ресурсу , у-вас , залишилося обмаль , тож-потрібно , максимально якісно та економно , 'його' витрачати.
Удачі Вам.
Тема в розділі "Мікропозики", тож нічні вази італійського сеньйора зовсім не місце для обговорення тут! Хочете побалакати "про все і ні про що" - створіть собі щоденника. Або ж я цю тему перенусу вам в щоденник з профільного форуму.

Отож-бо.
Тема в розділі "Мікропозики", тож нічні вази італійського сеньйора зовсім не місце для обговорення тут! Хочете побалакати "про все і ні про що" - створіть собі щоденника. Або ж я цю тему перенусу вам в щоденник з профільного форуму.
Зрозумів. Я-ж-то , туткі , тільки -'декілька днів'. Ще-не-встиг , роздуплити , ваш-формат та-вашу цензуру.

Отож-бо.

Зрозумів. Я-ж-то , туткі , тільки -'декілька днів'. Ще-не-встиг , роздуплити , ваш-формат та-вашу цензуру.
Віталій Онищук, Ознайомтесь з правилами форуму у вкладці Правила Форуму

В нас немає цензури і спілкування досить вільне, але про розмови ні про що я вам вище написав.
Дякую за розуміння.

Я тут не при чім. Хотіла підтримати людину. А моє місцезнаходження не думаю, що когось може зацікавити. Соррі

Не бояться , не могу , так-как , 'страх' , ето
естественная реакция , здорового человека.Физически-то , точно-что , 'ничего-не-сделают'.Скоко-я , могу-"шифроваться"(не отвечать , на дзвоники) , пока-они , мой-долг , передадуть колекторам ?
А-как-же , блокировка карт , 'нотаріальним приписом , приватного нотаріуса'(без суда)?
А , оплата в інтернеті , у-меня , по-умолчанию , в Монобанке , не включена.
P.S. Спасибо , за-то , что-вы , не остайотесь
равнодушными , когда , в чужого человека(меня) беда , а спросить-'здесь'(в деревне) , не-у-кого.Удачи Вам!
Сейчас ИНН запрещены. Только через суд. Майкредит достаточно лояльная компания. У меня только через полтора года по дорученню звонит Сирокко финанс. В суд пока не подали. Тьфу, тьфу. Вряд ли стоит так бояться. Раз дали кредит инвалиду-пусть теперь думают они.
Напевно, що так. Дійсно, бо вираховує держава. Все буде ок. З вашим одним майкредитом до суду (якщо він відбудеться відбудеться) точно не подадуть. Я в них два роки тому взяла (вони мені дали) напевно 20тис.Так що ваша черга в них на суд ще дуже далека.
Полностью согласна. Вы-не самый лакомый кусок в их очереди))
29.11.23.
Вітаю з України.
Удачі Вам.
Не нужно судить всех по шаблону. У всех свои обстоятельства. Выживают как могут, борются как могут. Главное-сохранить моральный облик, как бы это ни было тяжело. Война-вот наша главная проблема. Остальное-решаемо, как ни крути.

Останнє редагування:
Сейчас ИНН запрещены. Только через суд. Майкредит достаточно лояльная компания. У меня только через полтора года по дорученню звонит Сирокко финанс. В суд пока не подали. Тьфу, тьфу. Вряд ли стоит так бояться. Раз дали кредит инвалиду-пусть теперь думают они.

Полностью согласна. Вы-не самый лакомый кусок в их очереди))

Не нужно судить всех по шаблону. У всех свои обстоятельства. Выживают как могут, борются как могут. Главное-сохранить моральный облик, как бы это ни было тяжело. Война-вот наша главная проблема. Остальное-решаемо, как ни крути.
Та ,ви ж дивіться ,йому вже не цікаво

Ладно. Главное*человек наверное, успокоился. И хорошо
А вообще, Ведь странно действительно. Почему так? Дали кредит инвалиду 3 группы с доходом практически минусовым, А потом пойдут в суд? Где логика? Хотя вопрос риторический. Просто мошенничество неприкрытое и все.

Останнє редагування:
Ладно. Главное*человек наверное, успокоился. И хорошо
А вообще, Ведь странно действительно. Почему так? Дали кредит инвалиду 3 группы с доходом практически минусовым, А потом пойдут в суд? Где логика? Хотя вопрос риторический. Просто мошенничество неприкрытое и все.
Ну ,тут ,можна довго розсусолювати - вірити ,чи не вірити ,а як завжди ,кредит на телефон - ну скільки там 5,6,7,8 к ,та любе МФО дасть

Ну ,тут ,можна довго розсусолювати - вірити ,чи не вірити ,а як завжди ,кредит на телефон - ну скільки там 5,6,7,8 к ,та любе МФО дасть
Да ясно. У всех участников форума логика и разум в какой-то момент дали сбой. У всех по разному. Но конечно взять кредит на телефон, чтобы теперь иметь проблемы с этим телефоном, так как нужно ставить блокиратор, а значит пользоваться функционалом не сможешь-странно. Понимаешь же, что не сможешь оплатить. Может лучше ноут нужно было взять))

Да ясно. У всех участников форума логика и разум в какой-то момент дали сбой. У всех по разному. Но конечно взять кредит на телефон, чтобы теперь иметь проблемы с этим телефоном, так как нужно ставить блокиратор, а значит пользоваться функционалом не сможешь-странно. Понимаешь же, что не сможешь оплатить. Может лучше ноут нужно было взять))
Так-я , уже-купил , новую-'симку' , а почему-'не смогу' , я оплатить , совсем-'не ясно' ...
Капец-капец , яке-таке :'йому-вже-'не цікаво' ?' Мене-ж , ще-навіть , не почали , "пресувати" - 'по-телефону' , а-я , авансом , почав хвилюватися ... нуу , віддавати-'то'-немає-що' , так-от , хвилююся-'що' , заблокують , пенсійну карту , без суда , якимось(?)-там , 'нотаріальним написом' , і 'військове положенням в країні , не стане , перепоною ...

Останнє редагування:
Капец-капец , яке-таке :'йому-вже-'не цікаво' ?' Мене-ж , ще-навіть , не почали , "пресувати" - 'по-телефону' , а-я , авансом , почав хвилюватися ... нуу , віддавати-'то'-немає-що' , так-от , хвилююся-'що' , заблокують , пенсійну карту , без суда , якимось(?)-там , 'нотаріальним написом' , і 'військове положенням в країні , не стане , перепоною ...
Написи вже не працюють.
Заблокувати можуть тільки якщо програєте суд а до цього дуже далеко. Якщо він взагалі буде.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі