MyCredit Непідйомний борг

• Автор теми Автор теми Віталій Онищук
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Давайте подивимося з іншого боку.

1. Нічого в житті не дається просто так. За навчання також потрібно платити. Я платив за своє навчання. В такий спосіб. Так, міг би просто вчитися в інституті і там зрозуміти, що кредити - це дно, якщо ти не вмієш ними користуватися. Але я вчився, скажімо так, заочно.

2. Все в житті на чаші вагів. Не буває так, що весь час все добре, або навпаки - погано. Так, я мав бізнес, заробляв непогано. Був у мене Лехус RX300. В толку? Бізнес накрився, машини продав. Все продав. Теж свого роду досвід і навчання.

Тому розцінювати все те, що відбувається в житті односторонньо неможна.
Інакше не було такого потрібного форуму. За що дуже велика вдячність.

естественная реакция , здорового человека.Физически-то , точно-что , 'ничего-не-сделают'.Скоко-я , могу-"шифроваться"(не отвечать , на дзвоники) , пока-они , мой-долг , передадуть колекторам ?
насколько я помню майкредит одни из самых лояльных, особо не звонят, через время предлагают закрыть за тело.
А-как-же , блокировка карт , 'нотаріальним приписом , приватного нотаріуса'(без суда)?
надпись нотариуса сейчас не делают, переживать за это не стоит. если заблокируют потом карту (что очень маловероятно), то потом и будете решать с этим вопрос, т.к. карта пенсионная и если ее заблокируют, то должны разблокировать после заявления что она пенсионная.
А , оплата в інтернеті , у-меня , по-умолчанию , в Монобанке , не включена.
карту нужно обязательно перевыпустить. можете сказать в поддержке монобанка что потеряли карту и нужна новая.

16.11.23.
У-мене , болить голова , так-як , не можу , знайти вихід , з ситуації , що склалася , а-саме :
я інвалід ||| групи(ампутована , половина правої ноги) , знаходжуся , в будинку для літніх людей(вже~ 5 років) , тут 'контингент' від 60 до 90 років , а мені , тільки 40 років. Ну-і , взяв-'я'(на страх і ризик) , мікрозайм в MyCredit 8500грн , щоб-купити , собі-смартфона(толкового) , так-як , без спілкування з ровесниками та відсутністю інтернету~3місяці , почав деградувати , дуже помітно. Мене-'тут' , кормлять , миють , тепло , обстірують , трохи одягають , трохи лікують , натомість(держава) вираховує 75% пенсії , отож , мені-лишається('на-руки') 420грн. Отож-бо , було-зрозуміло , мені-спочатку , що-вчасно , погасити кредит , навіть , без відсотків('тіло'-кредиту) , просто - НЕ РЕАЛЬНО(!) . Але , послухавши-трохи , моїх-казок , мені-все-ж , дали-кредит , без поручителів , без застави , без довідки про доходи. Тепер-вже , маю-'я' , смартфон з інтернетом , але -'не маю' , я спокою ... Часу-маю , я-вдосталь , тож ... інтенсивно 'гуглю' питання : ЩО МЕНЕ ЧЕКАЄ ?
Натомість(поки-що) , дізнався-'я' , що кримінальна відповідальність , за непогашення мікрозайму - 'не передбачена' ,
рухомого та не рухомого майна - я ... 'не маю' , так-що , арештовувати-відбирати , у-мене , немає-що . Можуть кредитори , продати , мій борг , колекторам ... Можуть , подати в суд , для примусового стягнення , 20% , моєї-пенсії , а-'це'(!)=420*0,2=84грн , щоб-повернути , тільки 'тіло кредиту'(8500грн) , доведеться чекати 8500:84=~101місяць або 101:12=~8,5роки. ,
але-вже , за три роки , спливе-строк позовної давності та ... при-моєму , звернені до суду , заборгованість , автоматично-анулюється.
Можуть , заблокувати , мої , банківські(порожні) карти , якимось-там , 'нотаріальним провадженням(ще-'до кінця' , не розібрався).
07.12.23. строк сплати , кредиту з відсотками ~14 600 грн , а в-мене , нічогісінько-'не лишилося' ... і-як , себе-вести , з кредиторами
-'не знаю'(??).
В інтернеті , так-багато , різних-порад , що-я , розгублююся , не знаючи , яка-буде , для-мене , справді-актуальною. А , досвідчених людей , щоб-запитати , 'апріорі' - поруч , НЕМАЄ.
Віталій Онищук
Ця МФО не є самою "відбитою"доволі коректно спілкуються.
Нема чого вам так хвилюватись.
Всіх нас обтяжує наявність боргів.Хочеш,не хочеш а думаєш за них.
Головне більш нікуди не лізьте.....
Не треба воно вам.

ЯКОСЬ БОЛИТЬ ГОЛОВА , та ви зовсим у шоколади , ми смартфони не купували соби а набрали грошей у 20-30 конторах для пролонгування , на 200-300 к з накрутками и все им видали , ничого собі не оставили , даже на мимвину и то мабуть у когось грошей не було , яб залюбки з вами мисцями поминявся , узяв би вашу головну біль соби , а вам свою ... 2-4 роки вже пройшло якось живемо
на худой конец май кредит предлагает реструкторизацию, не сразу но немного позже , я его так и закривав , писля того ще разів 10 ть брав але вже на свои потреби

Хоть всю жизнь. Коллекторы так называемые - это такие же звонилки, они могут только звонить. Никто к вам не приедет и все в этом роде. Просто заблокируйте звонки с неизвестных номеров в настройках.

Во время военного положения это запрещено сейчас. Исполнительное производство могут открыть только по решению суда.

Вы выбрали самую тихую контору, наравне с кликкредит (ну это одна компания в принципе.)
Спрашивайте, если еще какие-то вопросы есть, постараюсь подсказать.
Так , я-уже , боюсь-не , МФО или коллекторов , а бывшую санитарку , чей-номер-я , по-спешке , оставил-как , один-с-трьох , контактных номеров , ска-материлась , кричала , истерила
Ця МФО не є самою "відбитою"доволі коректно спілкуються.
Нема чого вам так хвилюватись.
Всіх нас обтяжує наявність боргів.Хочеш,не хочеш а думаєш за них.
Головне більш нікуди не лізьте.....
Не треба воно вам.
Добре-що , не ліз , в інші МФО , для перекредитування , бо-то-"ЯМА".

Так , я-уже , боюсь-не , МФО или коллекторов , а бывшую санитарку , чей-номер-я , по-спешке , оставил-как , один-с-трьох , контактных номеров , ска-материлась , кричала , истерила

Добре-що , не ліз , в інші МФО , для перекредитування , бо-то-"ЯМА".
Звучить як анекдот))

Не помре ваша санітарка від парочки дзвінків та смс, не хвилюйтесь

насколько я помню майкредит одни из самых лояльных, особо не звонят, через время предлагают закрыть за тело.

надпись нотариуса сейчас не делают, переживать за это не стоит. если заблокируют потом карту (что очень маловероятно), то потом и будете решать с этим вопрос, т.к. карта пенсионная и если ее заблокируют, то должны разблокировать после заявления что она пенсионная.

карту нужно обязательно перевыпустить. можете сказать в поддержке монобанка что потеряли карту и нужна новая.
То-я , встигну , до 07.12.23. ?
А-ще , мені-ж , приходить , орендна-плата , за-дві gmail , на-'ці'-реквізити , а контакти орендарів , я-вже(роззява)-загубив ...
Звучить як анекдот))

Не помре ваша санітарка від парочки дзвінків та смс, не хвилюйтесь
Справа-в-тім , що-через-скаргу , цієї-істерички , мене-можуть-"вишвирнути" з Дому Прєстарєлих(!).
Нуууу,я краще промовчу)
Так-так , краще-мовчати , ніж-єрунду , людині-совітувати ...
ЯКОСЬ БОЛИТЬ ГОЛОВА , та ви зовсим у шоколади , ми смартфони не купували соби а набрали грошей у 20-30 конторах для пролонгування , на 200-300 к з накрутками и все им видали , ничого собі не оставили , даже на мимвину и то мабуть у когось грошей не було , яб залюбки з вами мисцями поминявся , узяв би вашу головну біль соби , а вам свою ... 2-4 роки вже пройшло якось живемо
на худой конец май кредит предлагает реструкторизацию, не сразу но немного позже , я его так и закривав , писля того ще разів 10 ть брав але вже на свои потреби
То-виходить , що-я , впав-в , не-таку , "глибоку яму" , як-ви(колись) , та-маю , сильно-радіти , з-'цієї'-обставини?
Нинаю-нинаю ... шо-то-мені , геть-'не веселому.
Хто-хто, а санітарки точно б помовчати могли. Не беріть близько де серця.
Можливо-тому , я-хвилююся , бо-'це' , в-мене , перший-"сеkс":)
Віталій Онищук, є в мене одна цікава думка... Трохи пізніше напишу

Хай на себе подивляться. Вумні і заможні.
Тьфу
Я-ж-то , вмію , "роги-обломати" , але-заре , сиджу-як-"обісраний" ...
Все будет хорошо, поверьте. Я знаю о чем пишу. Уже 2 года как просрочки, в том числе и в майкредит)
2 роки прострочки-і , що-виходить?
Що , у-вас , як-і , в-мене , немає-що , колекторам-відбирати?
Не засуджуйте. ТС хотів телефон - отримав.
А Майкредіт вже собі раду якось знайде.
Головне не беріть інших кредитів, а про цей забудьте. Може і назавжди.

Бажаю успіхів та здоров'я
Дякую , за-слова-'підтримки'.
Вже-точно-що , 'не братиму.
Інакше не було такого потрібного форуму. За що дуже велика вдячність.
Згоден-що , все , в-нашому-світі , є-відносним ...
Немає в житті , абсолютного 'добра' чи абсолютного 'зла' , а-є ... 50 ВІДТІНКІВ СІРОГО.
Корисний , не тільки , 'позитивний' досвід , а-й 'негативний'- ТЕЖ.
Не можна-постійно , їсти-'цукор' , іноді-нам , хочеться-'солі'.

Останнє редагування:
Жалко коли досвід приходить в такий спосіб. Жалко часу, нервів, за гроші я промовчу, бо це тільки ресурс для незалежності від обставин.
Знаючи твій досвід, то він безцінний, на ці кредити пішов досить великий проміжок часу, життя, що саме дороге для людини. Ось час не повернеш.
Відповідь , на рахунок 'дракона' , це-ж , в-мене , виникає-аналогія , з китайським філософом Мао Дзи(можливо-помиляюся , але-западло , мені-гуглити) , він-говорить , щось-подібне , типу-такого , що-він , буде-рішати , свої-проблеми , 'нічого-не-роблячи' , просто-сяде , на-березі-річки та-чекатиме , коли-по-їй , пропливуть , трупи-його-ворогів.
А саме головне забув...
Так, і форуму б не було
Цікаво , а МФО і колектори , читають , цей-форум , бо-мені , страшно-откровєнічать , щоби-'не-нашкодити-собі' ....,🤨🤔

Останнє редагування:
Боюся-щоб , мої-дописи-откровення , не-стали , доказом-моїх , 'шахрайських дій' в суді.
Для суда писанина на будь-яких форумах, соцмережах чи переписках припустим в телеграмі - ноль. Нічого. Не може бути ніяким доказом.
Звідки мені припустим знати що ви - це ви.
Що ви не той самий колектор який сидить і дуркує поки я його не відправлю в бан.

2 роки прострочки-і , що-виходить?
Що , у-вас , як-і , в-мене , немає-що , колекторам-відбирати?
Они не могут ничего отобрать, не читайте страшилки) Да, 2 года - полет нормальный, пока даже судов еще не было.
То-я , встигну , до 07.12.23. ?
А-ще , мені-ж , приходить , орендна-плата , за-дві gmail , на-'ці'-реквізити , а контакти орендарів , я-вже(роззява)-загубив ...
Если у вас монобанк, то там достаточно запретить оплату в интернете - и уже не смогут списать деньги. + вы поменяли код.
Вот в привате только перевыпуск, потому что там даже с запретом спишут.

Если бы я был Вашим другом, я бы за Вас заплатил. Возможно, у Вас есть нормальные друзья. 8 тысяч гривен - небольшие деньги для работающего человека.

Говорю конкретно про тело займа, а не хотелки.

Но Ваш поступок с покупкой телефона - детский сад. Чем Вы думали?)
Я, наприклад, теж не знаю, що думала. Якась кредитоманія. Спочатку віддавала із зарплати. Потім , всі відпускні, плюс матеріальна допомога. На цьому етапі треба було зупинитися. Але... Із майже 200тис .моїх боргів, я на себе потратила від сили 20тис.Решта схема:брав у одних,щоб віддавати іншим. Відсотки, пролонгації. Потім кредити в банках на дочку, позики у знайомих. Далі все за сценарієм. Зарплати і пенсії абсолютно не вистачало. Виїзд за кордон із впевненістю всі борги віддам. За дочку віддала кредити, знайомим віддала. Решті не буду. Один суд вже відбувся, звісно без захисту на користь МФО. Думаю їх буде багато. Але всім моїм кредиторам моя пенсія в допомогу. Згідна, що справедливо, коли будуть подавати в суд. Не можу сказати, що на душі повний штиль. А людина захотіла купити не машину, не квартиру, а звичайний смартфон. Просто ми занадто бідні, з малими пенсіями і зарплатами. Ми не можемо купити собі елементарні речі. Це не оправдання, але факт. Я була у на багато кращому матеріальному становищі, але помилок наробила в рази більше. Ну, будуть дзвонити, може суд. Потім будуть знімати з пенсії. З моєї їм доведеться знімати років з двісті. Сумно це все. Але повернутися назад.....

Давайте подивимося з іншого боку.

1. Нічого в житті не дається просто так. За навчання також потрібно платити. Я платив за своє навчання. В такий спосіб. Так, міг би просто вчитися в інституті і там зрозуміти, що кредити - це дно, якщо ти не вмієш ними користуватися. Але я вчився, скажімо так, заочно.

2. Все в житті на чаші вагів. Не буває так, що весь час все добре, або навпаки - погано. Так, я мав бізнес, заробляв непогано. Був у мене Лехус RX300. В толку? Бізнес накрився, машини продав. Все продав. Теж свого роду досвід і навчання.

Тому розцінювати все те, що відбувається в житті односторонньо неможна.
Дякую-за , "пригорщ"-оптимізму ..
Почитайте мои)
За пять лет тут накопилось много))
То-що , саме-'тут' , можна-зібрати , на-вас , зачотний компромат , як-на , співучасника - аферистів , котрі-"гребуть-бабло" в 20-ти МФО , а-ви , допомагаєте-їм , гроші-'не повертати' ?🙄🫡🤔🤫🫢😀😃😄😁
Почитайте мои)
За пять лет тут накопилось много))
Для суда писанина на будь-яких форумах, соцмережах чи переписках припустим в телеграмі - ноль. Нічого. Не може бути ніяким доказом.
Звідки мені припустим знати що ви - це ви.
Що ви не той самий колектор який сидить і дуркує поки я його не відправлю в бан.
А-якщо , й-буде-суд(що-малоймовірно) , то-'він'-буде , по-місцю , моєї-прописки , чи-мені , прийдеться-їхати , в-Київ(що-мені , інваліду , 'не реальному) , чи-заре-вже , практикують , он-лайн-'суди' ?

Останнє редагування:
16.11.23.
У-мене , болить голова , так-як , не можу , знайти вихід , з ситуації , що склалася , а-саме :
я інвалід ||| групи(ампутована , половина правої ноги) , знаходжуся , в будинку для літніх людей(вже~ 5 років) , тут 'контингент' від 60 до 90 років , а мені , тільки 40 років. Ну-і , взяв-'я'(на страх і ризик) , мікрозайм в MyCredit 8500грн , щоб-купити , собі-смартфона(толкового) , так-як , без спілкування з ровесниками та відсутністю інтернету~3місяці , почав деградувати , дуже помітно. Мене-'тут' , кормлять , миють , тепло , обстірують , трохи одягають , трохи лікують , натомість(держава) вираховує 75% пенсії , отож , мені-лишається('на-руки') 420грн. Отож-бо , було-зрозуміло , мені-спочатку , що-вчасно , погасити кредит , навіть , без відсотків('тіло'-кредиту) , просто - НЕ РЕАЛЬНО(!) . Але , послухавши-трохи , моїх-казок , мені-все-ж , дали-кредит , без поручителів , без застави , без довідки про доходи. Тепер-вже , маю-'я' , смартфон з інтернетом , але -'не маю' , я спокою ... Часу-маю , я-вдосталь , тож ... інтенсивно 'гуглю' питання : ЩО МЕНЕ ЧЕКАЄ ?
Натомість(поки-що) , дізнався-'я' , що кримінальна відповідальність , за непогашення мікрозайму - 'не передбачена' ,
рухомого та не рухомого майна - я ... 'не маю' , так-що , арештовувати-відбирати , у-мене , немає-що . Можуть кредитори , продати , мій борг , колекторам ... Можуть , подати в суд , для примусового стягнення , 20% , моєї-пенсії , а-'це'(!)=420*0,2=84грн , щоб-повернути , тільки 'тіло кредиту'(8500грн) , доведеться чекати 8500:84=~101місяць або 101:12=~8,5роки. ,
але-вже , за три роки , спливе-строк позовної давності та ... при-моєму , звернені до суду , заборгованість , автоматично-анулюється.
Можуть , заблокувати , мої , банківські(порожні) карти , якимось-там , 'нотаріальним провадженням(ще-'до кінця' , не розібрався).
07.12.23. строк сплати , кредиту з відсотками ~14 600 грн , а в-мене , нічогісінько-'не лишилося' ... і-як , себе-вести , з кредиторами
-'не знаю'(??).
В інтернеті , так-багато , різних-порад , що-я , розгублююся , не знаючи , яка-буде , для-мене , справді-актуальною. А , досвідчених людей , щоб-запитати , 'апріорі' - поруч , НЕМАЄ.
Віталій Онищук
Я думаю, якщо будуть вираховувати 20відсотків , то з цілої пенсії. Дадуть виконавчий лист до пенсійного фонду. Може помиляюся. Але думаю, що цього не станеться.

Я думаю, якщо будуть вираховувати 20відсотків , то з цілої пенсії. Дадуть виконавчий лист до пенсійного фонду. Може помиляюся. Але думаю, що цього не станеться.
В-мене , був-суд(я-потерпілий) , мені-спину , подовбав ножем , тут в Домі Прєстарєлих , один-з-мешканців , цього-дому , але-так(за-гроші) справу-сфабрикували , начеб-то , була-самооборона , в результаті , челу-дали , рік(условно) , тож-я , предявив-про , відшкодування-мені , моральної , фізичної та матеріальної шкоди 20 000грн.Мені-ж , сказали-що , для-відшкодування , потрібно-подавати , цивільний позов і , і , щомісячно-він , виплачуватиме-мені 20% , своєї пенсії , в-його пенсія , як-і-моя , 420грн/міс. , тобто-'те' , що-лишається , після-того , як-держава , утримає-з-'пенсії' 75% , за утримання , в данному закладі. В результаті , позов-я , не-подав , бо-в-нас , в-райцентрі , припинив-працювати , безкоштовний правозахисник , а грошей , на приватного юриста , в-мене , нєбило , і нет.Тож , спираючись , 'на-це' , думаю-що , і-в-мене , за кредит , вираховуватимуть 84грн/міс. тобто 20% від-моїх 420грн (пенсії).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі