Melissa19
Форумчанин
- Дописи
- 54
- Реакції
- 17
- Бали
- 5065
Melissa19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тоді просто працюйте, зберіть гроші на закриття тіла кредиту + тисяча зверху і тоді самі їм зателефонуйте. При бажанні змініть сімки собі і близьким, розкажіть правду тим кого турбують дзвінками, або скажіть, що шахраї заволоділи вашими даними. І все. Моніторинг себе на судовій владі і не впадайте в хвилювання. Поки не появляться гроші немає сенсу з ними говоритиТіло кредиту в манівео 8330 грн. Прострочений 26 днів. На сьогоднішній день вже є 20504грн. Пеня 140-150грн в день. А то й більше. А 4 листопада взагалі нарахували 3000 з лишнім. Всім дякую за допомогу. І всі ви одноголосно говорите що це "фігня", якщо судити по ваших словах. Можливо і так, але для мене це проблема. Оплатити його в мене немає можливості. І якщо по правді не могла уявити що люди можуть мати по стільки МФО. Звісно розумію що мої два ховаються, але все ж таки для мене це проблема.
Post automatically merged:
Справа в тому що не має в кого перепозичити, і яким би я не горіла бажанням його закрити і забути, в мене такої можливості немає.
Post automatically merged:
Туди їм і дорога. Нехай їдутьСам прікол в тому що кредит плюс грозиться поїхати до моєї бабусі або тітки яких вже більше як 18років немає в живих щоб вони заплатили за мене кридит.
Останнє редагування: