`Meow
Перевірений
- Дописи
- 2785
- Реакції
- 2968
- Бали
- 2980
`Meow не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пора начинать )Я не ходжу на роботу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пора начинать )Я не ходжу на роботу.
Вообще такая практика есть. Я слышал.Безліч адвокатів не буде ніколи. Це щось на рівні фантастики.
Так все ж по шаблону. Тут эксперты уже выяснили.Ви навіть не уявляєте скільки юристу в день потрібно читати.
Адвокати ще і заробляють на чужому нещастю .

ні..ну, я також без ноута з дому не виходжу)))*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Цікаво,от прямо в потрібний момент ви вгадали і захотіли зайти на форум заради відгукаУявіть собі, що так
Тільки приватні гроші я плачу після виконаної робити. Є різниця і я бачу результат.Якщо брати приватні лікарні, так там ще як беруть гроші і на перед.
Та то само собойно м*даки адвокаты
Если мыслить широко, то наверное так и есть. А если примитивно адвокаты да.. не доглядели ))конфиденциальная информация.
человек же понимает, что все профессии это "наживаться на людском горе")))
но м*даки адвокаты
Я подумаю...Пора начинать )
В дивні ти лікарні ходиш. Мені наші приватні нагадують касу в супермаркеті.Тільки приватні гроші я плачу після виконаної робити. Є різниця і я бачу результат.
В звичайну приватну.В дивні ти лікарні ходиш. Мені наші приватні нагадують касу в супермаркеті.
Ета зрадаЦікаво,от прямо в потрібний момент ви вгадали і захотіли зайти на форум заради відгукаХм..

Я училась на юр факе в мачале 2000х и это до сих пор модно и полный набор. И как то миллион юристов, что каждый будет работать за копейки. Не случилось. То, что представляют о юристах во влажных мечтах обычные граждане вообще не соответствует действительности. Это адский труд, где знания хорошо, опыт прекрасно, но морально не каждый готов. Поэтому из 100 выпускников работают про профессии дай бог 20. На операционном столе люди тоже умирают.Вообще такая практика есть. Я слышал.
Но!!! С должниками по такой схеме работать никто не будет.
Так все ж по шаблону. Тут эксперты уже выяснили.
![]()
А звідки гроші на приватні, якщо не секрет?То ж не працюєте..Тільки приватні гроші я плачу після виконаної робити. Є різниця і я бачу результат.
Я не писав що я не працюю. Зароблені звісно чесною працею і сплачені податки. Доречі а як податки сплачують адвокати?А звідки гроші на приватні, якщо не секрет?То ж не працюєте..
Гугл вам в допомогу, як так цікаво.Я не писав що я не працюю. Зароблені звісно чесною працею і сплачені податки. Доречі а як податки сплачують адвокати?![]()
Якась ти недружелюбна)Гугл вам в допомогу, як так цікаво.
[POSTS=1000]Вона працює[/POSTS]Якась ти недружелюбна)
[POSTS=5000]Співчуваю ))[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Намагаюсь)*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Є і такі адвокати. Які беруть лише після перемоги, але там виходить дорожче, оскільки береться % від виграшу...Автора теми також можна зрозуміти, він поніс витрати які не дали бажаного результату, але йому й не давали гарантій. Ця тема «крик душі», автор жалкую що мав справу з адвокатом. Можливо в майбутньому, коли буде безліч адвокатів, гонорари будуть брати тільки після перемоги в справах.