Лудогорець
Форумчанин
- Дописи
- 89
- Реакції
- 49
- Бали
- 33
Лудогорець не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А я думал быти и крипси)Типа частные кредиторы
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А я думал быти и крипси)Типа частные кредиторы
И эти тоже)А я думал быти и крипси)
А кого ще з МФО можна віднести до списку кончених?И эти тоже)
Ну, м'яко кажучи, Є-гроші не зовсім адекватні.А кого ще з МФО можна віднести до списку кончених?
Бандиты это действительно бандиты, которые ставят на счётчик. Сейчас даже на зонах есть платные этажи, с всеми условиями. Нет возможности платить - работай на начальство и сиди там бесплатно. А совсем отбитые те на общак скидываются, вот там счётчик. А уже так приехал-подьехал не 90е...а вот арест имущества, выиграный суд, запрет выезжать за границу реальность.А бандити это кто сейчас?)
Кредит касса конченаНу, м'яко кажучи, Є-гроші не зовсім адекватні.
Всі інші - +\- нормальні
Кредит каса там є якась кнопочка фіолетова, що заморожує процентиБандиты это действительно бандиты, которые ставят на счётчик. Сейчас даже на зонах есть платные этажи, с всеми условиями. Нет возможности платить - работай на начальство и сиди там бесплатно. А совсем отбитые те на общак скидываются, вот там счётчик. А уже так приехал-подьехал не 90е...а вот арест имущества, выиграный суд, запрет выезжать за границу реальность.
Моя кума приписала в доме свою дочку несовершеннолетних, который вообще на ее покойной бабушке, потому что там приписана тётка, у которой програные суды с мфо, и чтоб с домом ничего не случилось приписали ребенка.
Так само как эта тетя получила помощь от государства как житель прифронтового города на первое отопление 30 000 и мфо сразу сняло, и полиция сказала - вы ничего им не сделате они имеют право. Теперь она ищет только неоф работу и по налу - это реальность.
Кредит касса кончена
Є гроші прижали і внесли в списки якісь зараз, типу звязки з росією
Я стикалалсь з ними два рази - це сама кончена контора. І та фіолетова кнопочка до одного місця.Кредит каса там є якась кнопочка фіолетова, що заморожує проценти
В що вони робили?Я стикалалсь з ними два рази - це сама кончена контора. І та фіолетова кнопочка до одного місця.
Я чула, що Є гроші потім продають борг комусь з ким можна за тіло домовитисьНу, м'яко кажучи, Є-гроші не зовсім адекватні.
Всі інші - +\- нормальні
А топ1 що скажете, теж наче продають борг комусь з ким можна домовитисьЯ чула, що Є гроші потім продають борг комусь з ким можна за тіло домовитись
А каса що робить, йде до суду?Я чула, що Є гроші потім продають борг комусь з ким можна за тіло домовитись
Звонили постійно, давили на психіку, готували позив до суду, нарахували божевільні відсотки. Договори прописані так, що виграють навіть у військових, потім реалізація майна, або виконавча 20% з зп стягуєВ що вони робили?
КредитПромІнвестЯ чула, що Є гроші потім продають борг комусь з ким можна за тіло домовитись
А якщо я немаю майна і закордоном (рахунки не важливі)?Звонили постійно, давили на психіку, готували позив до суду, нарахували божевільні відсотки. Договори прописані так, що виграють навіть у військових, потім реалізація майна, або виконавча 20% з зп стягує
Топ 1 закрила швидко після першого нагадування, що треба закрити. Більше не давали вони. Є гроші деруть божевільні комісії. Вони присилають 30 000 ти їм маєш віддати 41, а ше з тих 30 приват банк задає купу питань. В мене так кума в них взяла, а приват заблокував 16 тис , вона борг комусь пересилала з них по карточці - приват почав говорити, що мають на це право так як є гроші повязані з рфА топ1 що скажете, теж наче продають борг комусь з ким можна домовитись
А каса що робить, йде до суду?
Після першого нагадування і більше не давали вони ....дивно якщо не було просрочки!Топ 1 закрила швидко після першого нагадування, що треба закрити. Більше не давали вони. Є гроші деруть божевільні комісії. Вони присилають 30 000 ти їм маєш віддати 41, а ше з тих 30 приват банк задає купу питань. В мене так кума в них взяла, а приват заблокував 16 тис , вона борг комусь пересилала з них по карточці - приват почав говорити, що мають на це право так як є гроші повязані з рф
Тут писали, що наче рахунки блокують. Але по факту я знаю особисто людину, яка в 2018 їхала в польщу нагребла у всіх конторах яких можна. Нічого не віддала і не збиралась, приїхав в 2022 воювати. Він просто всюди в чс, йому банки не дають ні копійки кредиту, і шараги вже не звонять. Майно на мамі, то майно не чіпали. Мфо йому списали. Але коли переформляли землю з мами на когось, може і на нього, у мами була просрочка в пумб банк 10 000 і змусили сплатити просрочку і тільки після цього вона змогла зробити юридичну дію.А якщо я немаю майна і закордоном (рахунки не важливі)?
Була просрочка в інших мфо і великаПісля першого нагадування і більше не давали вони ....дивно якщо не було просрочки!
Вони не все майно можуть чіпати. Я знаю випадок, коли колектори забрали будинок але він його сам заклав під заставу, кредит брав в банкі налом на бізнес і прогорів, і втік за кордон. І вони не можуть забрати майно, яке у людини єдине.А якщо я немаю майна і закордоном (рахунки не важливі)?
Як потім домовлятись з ними?КредитПромІнвест
видаляють нирки вдома у боржника (без наркоза) + підпал житла і сексуальне рабство - якщо коротко!!!! Ну дитячий садок якийсь!Скільки вам років?А что есть?
Я казала хіба що приїжджають? Був випадок ще в 2016 році просто приїхали на забор їм повісили бумажкумда... кума расказала - это самый мощный аргумент.
никто - никуда - не приезжает. Это всё.
Я знал, что лудоманы параноики, но чтобы настолько...
31....вирізають
видаляють нирки вдома у боржника (без наркоза) + підпал житла і сексуальне рабство - якщо коротко!!!! Ну дитячий садок якийсь!Скільки вам років?