Чи є якась небезпека за несплату боргу моїм рідним?

• Автор теми Автор теми Віталій0208
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 70

Віталій0208

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Віталій0208 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!Маю питання на тему кредитів в МФО,приблизно загальна сума боргу 100000 тис,в яких мікроорганізаціяїх перераховувати не буду.Настав такий період в житті коли я просто не в змозі платить всіх,люди з такими проблемами мене зрозуміють.Я перебуваю і живу понад 7 років в іншій країні,повертатись теж не збираюсь,хіба як скінчиться війна до батьків на декілька днів.Маю громадянсто тої країни де знаходжусь.Таке питання:
Чи можу взагалі я їх не сплачувати,бо і так мене там немає.?
Чи є якась небезпека за несплату боргу,моїм рідним?

Доброго дня!Маю питання на тему кредитів в МФО,приблизно загальна сума боргу 100000 тис,в яких мікроорганізаціяїх перераховувати не буду.Настав такий період в житті коли я просто не в змозі платить всіх,люди з такими проблемами мене зрозуміють.Я перебуваю і живу понад 7 років в іншій країні,повертатись теж не збираюсь,хіба як скінчиться війна до батьків на декілька днів.Маю громадянсто тої країни де знаходжусь.Таке питання:
Чи можу взагалі я їх не сплачувати,бо і так мене там немає.?
Чи є якась небезпека за несплату боргу,моїм рідним?
Кроме звонков и спама никаких.

А на перше запитання,можете надати мені відповідь?
Ну формально вам ничего сделать не могут, и никак взыскать с вас, если все так как вы пишите, если вы не пользуетесь укр банками, точнее не держите там деньги на карте.

Пока так, а там мало ли что поменяется, решайте сами.

Назад
Угорі