Щоденник НЕ ИСКУПЛЕНИЕ, НЕ ГРІХИ, НЕ ІГРОМАН, ПРОСТО SHIT HAPPENS:)

• Автор теми Автор теми maryssa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 9K
Це ще ті чорти) мені ще в понеділок казали приїдем по прописці всіх "разматаєм".
3й день пішов ніяк не доїдуть😅
лол, я б дочекалась коли вони до мене по прописці б прийшли, бо прописана я в гуртожитку, з якого виписали в 2022 коли туди частина оборонців стала, хліб-сіль, панове, шах і мат)))))
далеченько зі сполученого королівства їхати, ох далеченько ))))

Слон пропонує мега знижку, з тіла 9к заплати всього 14500 :facepalm1: ех,Вася -Вася

Вітаю спільното, йде ~3й місяць протермінування
Легко кредит вже 2 тижні пропонує закрити за тіло,
сьогодні слон разродився акцією доброти і написав про реструктуризацію писало і незрозуміло яке саме списання. без фактичних сум і пропозицій
Кредит 7 пропонував закрити менше тіла 1 платежем 8к (отут сумно, я б закрила якби було чим) чи реструкт (трошки більше тіла) 14300 на 4 міс
Але уви і ах, грошей немає, і поки не вбачається, тому прастіті-ізвініті
З роботою поки важко, наче і те що було не втратила, але нового поки не придбала (про клієнтів) а ціни ростуть, бляха
Моніторю судову владу, збираю копійки на хліб і живу поки в режимі виживання (

Останнє редагування:
Вітаю спільното, йде ~3й місяць протермінування
Легко кредит вже 2 тижні пропонує закрити за тіло,
сьогодні слон разродився акцією доброти і написав про реструктуризацію писало і незрозуміло яке саме списання. без фактичних сум і пропозицій
Кредит 7 пропонував закрити менше тіла 1 платежем 8к (отут сумно, я б закрила якби було чим) чи реструкт (трошки більше тіла) 14300 на 4 міс
Але уви і ах, грошей немає, і поки не вбачається, тому прастіті-ізвініті
З роботою поки важко, наче і те що було не втратила, але нового поки не придбала (про клієнтів) а ціни ростуть, бляха
Моніторю судову владу, збираю копійки на хліб і живу поки в режимі виживання (
Тримайтесь, пропозиції ще будуть!

Колись буде краще - цим себе заспокоюю...
Обставини складаються таким чином що не встигаю сплатити платіж по гарантійці, знов таки уви і ах, після судорожних панічних атак і нещодавного обстрілу києва прийнято рішення забити...
але цікавить, хто стикався якщо було кілька платежів по гарантійці, є квитанції де вказано "часткова оплата тіла" можна буде зменшити тіло потім на цю сплату? суттєво це мені питання не вирішує, але щоб розуміти усі ньюанси - вдячна за відповідь із практики
Слон погрожує судом, я на то вже махнула рукою, лоанівські місяць тому ще пропонували тіло +2к, зараз вже тіло+1к, цікаво, якщо б запропонували тіло, я б сплатила хоча б 1)))))
Хворію вже 6 місяців, виснажливий кашель, та і всі мої "проблеми" якраз з того почались, була в лікарів і нарешті, є діагноз, не остаточний, але все ж: астма...
3 міс на інгаляторі, потім дивитимемось, кажуть що мій такий слабкий стан повязаний з астмою, бо вже півроку йде кисневе голодування.
не скажу що всьому вірю, але трохи заспокоює, що це не просто моя слабина, а всьому є причина. ну МЕНІ ТАК ЛЕГШЕ)))
в цілому працюю, дохід не падає (нижче нема куди) але й не росте((((

"Краще не буде. Ми просто до цього звикнемо."

(невідомий філософ, колись давно)
Воістину)
а я на судову владу зайшла, і спочатку засмутилась- прямо в мій др були подані документи в суд, відкрито впровадження, але звісно шо первинки ніякої немає, то зробила за порадою юриста з форуму заяву про дистанційний розгляд. Чекатиму відповідь. Це 5й місяць протермінування, Іннова фінанс, вона ж фінсфера
Зараз просто вичікую, цікаво чи зможу я відбитися і вижити в цьому світі… така в мене хвилинка слабкості

Воістину)
а я на судову владу зайшла, і спочатку засмутилась- прямо в мій др були подані документи в суд, відкрито впровадження, але звісно шо первинки ніякої немає, то зробила за порадою юриста з форуму заяву про дистанційний розгляд. Чекатиму відповідь. Це 5й місяць протермінування, Іннова фінанс, вона ж фінсфера
Зараз просто вичікую, цікаво чи зможу я відбитися і вижити в цьому світі… така в мене хвилинка слабкості
Все буде добре, не хвилюйтеся. В мене вчора був з ними суд. Рішення ще не знаю. Але тримаємо хвіст пістолетом, це не проблема, це тимчасові негаразди, які намагаються отруїти життя, але тільки загартовують. В такий важкий та нестабільний час, кожен пережитий день це радість, кожен новий ранок, це біла полоса життя. А на ці незагаразди не варто витрачати свої нерви та свій психологічний ресурс. Всі хвороби мають свій психологічний підтекст, що тільки завдають шкоди нам в цілому та збуджують ті хвороби, що вже є. Просто варто прийняти це. Це вже сталося, нічого не скоїш, але все пройде з часом. Це не назавжди.

Все буде добре, не хвилюйтеся. В мене вчора був з ними суд. Рішення ще не знаю. Але тримаємо хвіст пістолетом, це не проблема, це тимчасові негаразди, які намагаються отруїти життя, але тільки загартовують. В такий важкий та нестабільний час, кожен пережитий день це радість, кожен новий ранок, це біла полоса життя. А на ці незагаразди не варто витрачати свої нерви та свій психологічний ресурс. Всі хвороби мають свій психологічний підтекст, що тільки завдають шкоди нам в цілому та збуджують ті хвороби, що вже є. Просто варто прийняти це. Це вже сталося, нічого не скоїш, але все пройде з часом. Це не назавжди.
Так, ви праві, дякую за підтримку 🫶🏻 нехай ваша справа буде тількі на вашу користь)

Про хвороби - теж правда 100000% мені було не ок коли влізла в цю хрінь, а тепер ковбасить, я підозрюю, саме через психологічний стан. Не зря ж кажуть що спочатку кисневий балон на себе, вже потім допомога іншим. Мені ще вчитися і вчитися.
Доречі, в Америці абсолютно всі питання вирішуються через суди, кожен папірець , і немає нічого в тому щоб регулювати спірні питання через орган, який для цього був створений))))
В нас тільки погрожують судом 🤣 хоча це такий само регулятор як і пенсійний фонд

поки що нічого не ясно, але написала заяву на дистанційний розряд доків, і сьогодні підтягнулись все що вони надавали до суду.
Іннова нічого не пропонувала, доречі, перед судом, а я сподівалась, некомуникабельні чудовиська.
І цього місяця нічого нікому не платила , тільки знайомій борг віддала (хоч щось) але живем і зовсім не шикуєм , особливо нема за шо
Іннова хоче з 10 тис, 26… і навіть ніяких пропозицій адекватних не було, одразу борг в 20 виліз, я сварю себе , але здається я тут зробити нічого не могла

Слон дав пропозицію за 60% - погодилась закриваю, є гарантійний лист
Позов Іннова висить, додався ще якийсь, поки не дивилась хто
Селфі дістають в тг, хочуть овер до фіга навіть зі знижкою. Оце більше всього я влізла в борги через них і є гроші - самі дикі % , я їх ще платила якийсь час

Таліон (афк) дає пропозиції непогані - тіло, були б гроші закрила б
Аміго /мілоан тіло +1000

Слон дав пропозицію за 60% - погодилась закриваю, є гарантійний лист
Позов Іннова висить, додався ще якийсь, поки не дивилась хто
Селфі дістають в тг, хочуть овер до фіга навіть зі знижкою. Оце більше всього я влізла в борги через них і є гроші - самі дикі % , я їх ще платила якийсь час

Таліон (афк) дає пропозиції непогані - тіло, були б гроші закрила б
Аміго /мілоан тіло +1000
На який день протерміновання слон дав таку пропозицію?

Та таліон теж цікаво коли почали норм пропонувати?

Таліон - через 2 місяці після переходу до них боргу (загальне протермінування ~150 днів) почав пропонувати по Лімону тіло, (через 3 та 5 міс) В мене всі війшли в протермінування одночасно десь в березні 2025, тому і фіксую в щоденнику поступово.
Слон через 5 міс, виходить запропонував 60%, мені ця сума була по силам, тому закрила) На великі тіла, я поки ніяк не нагребу

На який день протерміновання слон дав таку пропозицію?

Та таліон теж цікаво коли почали норм пропонувати?

Таліон - через 2 місяці після переходу до них боргу (загальне протермінування ~150 днів) почав пропонувати по Лімону тіло, (через 3 та 5 міс) В мене всі війшли в протермінування одночасно десь в березні 2025, тому і фіксую в щоденнику поступово.
Слон через 5 міс, виходить запропонував 60%, мені ця сума була по силам, тому закрила) На великі тіла, я поки ніяк не нагребу
Слон вам писав щось типу такого:

Доброго дня.

Шановна *** , прострочено більше ніж на 73 день!
Неодноразово ми намагались врегулювати питання Ваших фінансових зобов'язань перед Товариством на лояльних умовах, але Ви систематично порушували домовленості з представниками компанії, ігнорували законні вимоги кредитора в погашені заборгованості або ж свідомо уникали контакту з представниками.

У зв'язку з чим, юристами компанії готуються документи, що до можливого відступлення права грошової вимоги новому кредитору (ст. 512 ЦКУ).
Для розв'язання питання погашення заборгованості на лояльних умовах телефонуйте

?

Слон вам писав щось типу такого:

Доброго дня.

Шановна *** , прострочено більше ніж на 73 день!
Неодноразово ми намагались врегулювати питання Ваших фінансових зобов'язань перед Товариством на лояльних умовах, але Ви систематично порушували домовленості з представниками компанії, ігнорували законні вимоги кредитора в погашені заборгованості або ж свідомо уникали контакту з представниками.

У зв'язку з чим, юристами компанії готуються документи, що до можливого відступлення права грошової вимоги новому кредитору (ст. 512 ЦКУ).
Для розв'язання питання погашення заборгованості на лояльних умовах телефонуйте

?
Писали щось таке, раніше, я не читаю якщо немає чітко описаних умов, це звичайна пугалка.
Писали на пошту так:

надсилаємо вам останню пропозицію перед відступленням права грошової вимоги Борговій Агенції, за договором споживчого кредиту №2118161

Сплачуйте лише 60% від ТІЛА кредиту та отримуйте довідку про закриття договору!

Більш лояльних умов з врегулювання простроченої заборгованості вже не буде!

Писали щось таке, раніше, я не читаю якщо немає чітко описаних умов, це звичайна пугалка.
Писали на пошту так:

надсилаємо вам останню пропозицію перед відступленням права грошової вимоги Борговій Агенції, за договором споживчого кредиту №2118161

Сплачуйте лише 60% від ТІЛА кредиту та отримуйте довідку про закриття договору!

Більш лояльних умов з врегулювання простроченої заборгованості вже не буде!
Дякую

Назад
Угорі