Вітаю усіх, кому цікаво, я Маруся і я
алкоголік
Ну самі знаєте хто

боржник МФО. Начебто не тупа, із досвідом, вища освіта, але є ньюанс. Невдалий приклад з дитинства, як кажуть кармологи (тьфу) чи психологи, один фиг, повторюю батьківські сценарії. І ще невдало народилась не в тому місці, не в той час... Донецька область, місто Горлівка, і я вдома не була вже 11 років.
До того якось справлялась, пережила чергове вимушене переміщення, але минулого року так
зає втомилась, і вирішила працювати на себе, відкрити свій фоп і кабінет, отримала грант на обладнання (сама!) налаштувалась, але виявилось все не так райдужно, мені звісно попереджали про збитковість близько року з початку, але виявилось що одночасно з цим в мого чоловіка з'явились проблеми масштабніше з трьома буквами які не можна називати - і я залишилась без підтримки, а на мені і дитина, і свекруха , і її сестра, і кабінет, і робота на якій треба працювати 24/7. Спочатку я брала в одній МФО, але потім відсотки, потім грант який ніфіга не вигідний вийшов, бо доставка, обмеження і грьобані люди в кабінетах які роблять все "для людей". Набирала, перезакривала, не просрочувала. Все чекала, що ПУМБ дасть кредит що так обіцяв менеджер на +- відсоток і я зможу це все перекрити, але-але... Наївна, ех.
Раніше такого досвіду не мала, і коли в кінці року не встигла сплатити, вгадайте кого? Є-гроші - я запанікувала, і так як я і так була на психологічному нулі і навіть мінусі, я нагребла інших, але вже це було неминуче. Було дуже страшно вийти в протермінування, а гроші треба були на життя. І на себе підзабила, бо думала зароблю і вигребу. Але, ну про податки самі знаєте, теж кабала тепер.
Шараг набралась всіх, всі проблемні у мене, гайз ) Але сподіваюсь і вірю що я разрулю найкращим чином. І сварити себе не хочу, я розуміла що роблю, але дуже сильно стресанула, так вже вийшло. Фільтр поставила, людей хто питав попередила що це злочинці, бо не мають права роздзвонювати усім причасним і ні. А розмовляти не хочу, по життю не люблю розмови, а з тими і подавно.
Протермінування - більше місяця по всім, з юристами звязалась, про яких тут вже прочитала що ті ще шахраї, але ну що ж поробиш - це досвід. Я листи писати можу і краще ніж вони, тому жаль звісно, на ті кошти закрила б 5 шт. точно, але як є вже.
Тут вирішила засвітитися, бо... ну не знаю, може корисно буде комусь, може мені легше, хоча я для себе вже все вирішила і зрозуміла.
Працювати в наймі не буду, за 14 років як-то втомилась дуже, буду сама фігачить, буду рада ідеям, порадам, без осуду і з розумінням <3
Можу і в стопчик написати всіх, але здається це займе багаааато місця форумного, тому просто перелічу від найменших до найбільших: Старфін monto, loan , treba, sun , amigo, miloan , makskredit , tengo click credit lehko avans Shvydkohroshi finmarket pango fintarget microcash slon finsfera first credit finbar my credit credit 7 monyveo limon cred na vse selfie credit credit +
І окремі редиски : Єгроші BIT capital crypsee - 33 козли на суму тіла ~300 ТИС. Доречі, минулого року пумб підкупив пропозицією кредиту на 300 тис якраз, якби не моя наївність і віра в прекрасне, я б в це не полізла. Але що ж.
Дякуючи форуму, я вже +- розуміюсь в цьому, і добре що в них не взяла, все таки з банками теж таке собі, хоч і пізно, але краще ніж ніколи. Кредитка є, але то вже не так страшно.
Брати з мене нічого, окрім телефонної книги, яку вони успішно відпрацьовують, але по суті це мене навчить якраз не переживати за думку інших))))) повинні ж бути і плюси блін)
Так що, привіт форумчане, приємно познайомитись, я з вами надовго