Не вже вони телефонували до сусідів

• Автор теми Автор теми Іннуська
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 3K
Іннуська, якщо ви вірите в бредятіну, то так і буде. Стільки вже прикладів на форумі, що я не знаю як можна у щось вірити.

Мусичка, только что смотрела, ничего
Может свой адрес напишите,я на него попробую что-то написать

Мені теж прислали сьогодні таке смс від Гроші всім. Начебто сусіди підтвердили і т.д. Потім дзвінок мені і мамі, попросили іі передати мені інфу і все. Мама моя в курсі, передала і забула. А там не знаю, може когось і знайшли. Завтра на роботі буде видно. Бо вже заучу моєму звонили і колезі.

Судя по тому что они творят...им невозможно будет вернуть их горючие деньги...и как так может быть в правовом государстве...Каждый день вишню себя,за то что однажды задумались взять первый займ... ,а швидко гроши просто последовали...возьми,возьми...,а теперь что творят????:((
Шлите их в жoпy всех!

Они вам что угодно расскажут лишь бы запугать. Не слушайте. А письма либо открывайте сразу, либо выбрасывайте. Нечего себе зря нервы трепать еще и по этому поводу

Прийшла смс від топ кредиту та гроші всім що сусіди вже підтвердили мою платиспроможність. Що це означає і що далі. Ще пишуть що я переховувався від них і щоб я вийшла на зв'язок. А швидко гроші прислали лист. Ще не відкривала що далі чекати
успокойтесь, они могут блефовать.

Звонили соседям, когда мама не платила кредит в Приват. Правда, она указывала их номер, как контактный.

Кстати, этих соседей хорошими и правда назвать можно было с о-о-чень большой натяжкой. Так что всякое может быть:spiteful:
Я сразу понял, что жертву выбрали не случайно.. ;) Кому же понравится их ремонт?

Знову смс що приватні агенції будуть залучати якщо до 18.00. Не сплачувати в топ кредит. Це як зрозуміти. Що вишибал наймати.
Топ кредит и гроші всім это вообще оtмoрoзки. Морально давят. Угрожают. Главное достойно выдержать их давление.

Прийшла смс від топ кредиту та гроші всім що сусіди вже підтвердили мою платиспроможність. Що це означає і що далі. Ще пишуть що я переховувався від них і щоб я вийшла на зв'язок. А швидко гроші прислали лист. Ще не відкривала що далі чекати
Позичка дзвонить до сусідів, 90 дзвінків за день в сусідки було

Назад
Угорі