Ольга82
Форумчанин
- Дописи
- 35
- Реакції
- 20
- Бали
- 283
Ольга82 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дуже дякую за підтримку!На даний момент,стан дуже подавлений,домовилась завтра спершу зустрітися з братом,спочатку все розповім йому,а далі буду думати як підготувати маму((Брат,хоч і незрозуміє мене,але думаю,що підтримає,він в мене золотий)),а от як донести то все до мами....так вже втомилася чути від неї одні дорікання в свою сторону,а тут ще цей попандос(((Більше ні за що і не турбуюся,як розпочалися ці проблеми з мфо,то я й перестала сама з всіма знайомими спілкуватися,а друзів як таких то і небуло,взагалі все змінилося,не має ніякого інтересу до життя(Завдяки цьому форуму,хоч зник цей мандраж невідомості,"а що ж буде,якщо не заплачу займ?" і в істериці шукати нові,щоб перекрити інші.От сьогодні розпочинається перший день просрочки першого кредиту в укрзайм,і мені якось вже навіть пофігу)Ольга82, бажаю вам і синочку здоров'я хай він швидко одужує! Так ми в ці мфо і повлазили що колись соромно було позичити від рідних а тепер маємо але це водночас і провірку для них хто тебе любить і цінує той залишився на твоій стороні а хто ні то хай гуляють. І ще рас вам швидкого одужання і думайте в першу чергу за синочка і за його здоров'я. Я теж двох маю і заробляючи за кордоном я лише для них стараюсь абсолютно не думаю за мфо ім я вже хорошо заплатила рік за кордоном марно пішов гроші як воду кинула а тепер все чоловік говорить баста ім ящо ще щось хотять хай ідуть сюда трошки попадають. Тепер все заради дітей. Здоров'я вам хай бог Всевишній пошле вам благословіння і ангела охоронця!