Не витримують нерви...

• Автор теми Автор теми Ольга82
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 153
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мама в приваті мала депозит,ще й офіційно працює,тому є велика вірогідність,що дійсно,без проблем найдуть її номер.Поговорити з нею,це не думаю,що найкращий варіант,я для неї все життя була транжирою,бездумною,та й взагалі самою хужою дитиною,був раніше інциндент,коли замість підтримки,почула від неї у відповідь,що краще б я тоді померла і не мучила її і більш нікого,розумієте,я просто знову непереживу всього подібного психологічно,просто не пе ре жи ву!(((А саме гірше,що після розлучення ми живемо разом з батьками,так як 4дітей і діватись просто нікуди,бо найменшій дитині лише 2рочки,в садочок не беруть,відповідно на роботу вийти чи винаймати житло,в мене не має можливості.(В мене сьогодні вже був нервовий зрив,я ледве заспокоїлась.Вибачте,що жаліюсь,просто лишилась з цими проблемами сам на сам.((
Ви не самі,ми з Вами!!))))просто самі мамі скажіть що викрали документи із записною книгою де були телефони. І набрали на Вас кредити. Паспорт прийдеться змінити,щоб повірила.

Банки платіть а на МФО забийте. Номери рідних не завжди знаходять, багато історій на форумі про те коли всім начебто телефонують - вигадані.

Моєї не знайшли.

ещё не вечер
Скільки у вас мфо. Я вже віддала 50000тис.
всего то? вот и радуйтесь, что этот форум так рано нашли, я только долбанным шг за год больше 70к подарила, а у меня их 16-ть!

Останнє редагування:
Всім привіт!Я у відчаї!Маю 10мфо та 3банка,сума більше 70000.І це вже край,платити більше нічим!Брати ще десь займи не хочу,але в мене великий страх,що будуть дзвонити мамі та відчиму.В мене все життя з нею проблемні відносини,я просто психологічно не витримаю,точно знаю,що вона повірить у все,що їй будуть казати...Звідки ці тварюки беруть номери рідних?Невже нічого не можна зробити,щоб попередити такі дзвінки?Я вже думала,можливо можна звернутися до мобільного оператора й попросити щоб встановили якусь програму рідним на їхні номери,щоб вони навіть нічого й недізналися,але чи можливо це?Я за останній час стала дуже нервовою,зриваюсь на дітях,як вже ці проблеми дістали,якась чорна полоса...
Оля, если с маман отношения не очень, рекомендую морозиться
ну если не можете ей признаться
ну что ж теперь поделать, жить-то надо дальше
тем более поняла, есть дети у вас
оля,пиши мне в личку, буду тебя реанимировать

Оля, если с маман отношения не очень, рекомендую морозиться
ну если не можете ей признаться
ну что ж теперь поделать, жить-то надо дальше
тем более поняла, есть дети у вас
оля,пиши мне в личку, буду тебя реанимировать
В особисті повідомлення ще не можу писати(
Завтра щойно буде перший день просрочки по одному мфо,а мені вже не хочеться жить,ніщо не заспокоює.Як би я жила окремо,мені взагалі було б начхати на всіх і на мфо і на родичів!Куди дітися,блін,хочеться закрити очі і щоб більше ніколи не відкрилися.навіть діти не тішать,шкода лише що мати в них дурна.

Останнє редагування:
Дойдя до конца,люди смеются над страхами ,мучившими их в начале!

Мама в приваті мала депозит,ще й офіційно працює,тому є велика вірогідність,що дійсно,без проблем найдуть її номер.Поговорити з нею,це не думаю,що найкращий варіант,я для неї все життя була транжирою,бездумною,та й взагалі самою хужою дитиною,був раніше інциндент,коли замість підтримки,почула від неї у відповідь,що краще б я тоді померла і не мучила її і більш нікого,розумієте,я просто знову непереживу всього подібного психологічно,просто не пе ре жи ву!(((А саме гірше,що після розлучення ми живемо разом з батьками,так як 4дітей і діватись просто нікуди,бо найменшій дитині лише 2рочки,в садочок не беруть,відповідно на роботу вийти чи винаймати житло,в мене не має можливості.(В мене сьогодні вже був нервовий зрив,я ледве заспокоїлась.Вибачте,що жаліюсь,просто лишилась з цими проблемами сам на сам.((
Доброго дня! В подібній ситуації також-і сяка-така, і в злидні мене заведеш, і тому подібне. Так це ще ніхто не дзвонив і не матюкав. Важко, коли рідні люди не підтримують. Але будемо триматися. Діти-головне

Моя мати мене буде доконувати скільки буде жити,сама незабуває нічого й іншим не дасть.То саме гірше,телефон то можна вимкнути й сімку поміняти,а от маму з якою знаходишся практично 24ч в сутки,не вимкнеш,я помішаюсь розумом.
В
Доброго дня! В подібній ситуації також-і сяка-така, і в злидні мене заведеш, і тому подібне. Так це ще ніхто не дзвонив і не матюкав. Важко, коли рідні люди не підтримують. Але будемо триматися. Діти-головне
В мене мати,то справжній гітлер,все життя мене за щось довбе,а це це то взагалі буде жесть...

Ольга82, так, дуже важко коли рідні довбуть. Вірю, що не витримуєте. А якщо з мамою поговорить по душам? " Мама, ти в мене найрідніша людина. Я твоя дитина, хіба ти не любиш мне? Да, дурна, але хіба б було б краще, якби я щоб прогодувати дітей у важкий час пішла на панель? Була безвихідь, набралася кредитів. Я попала в яму. Я думала не про себе. Зрозумій мене. " А далі слова самі найдуться. Я б так мамі сказала. Ну у мене трохи по іншому було. Але мене підтримала. Ні одного слова поганого від неї не було.

По таким питанням потрібен юрист, але якщо це єдина нерухомість, яка у вас є, то навіть через суд її буде вкрай важко у вас відібрати.
А взагалі, хто краще знає закони, той і за кермом.

Таким як ми потрібно об'єднуватись в громадську організацію))

Можливо, але коли в реченні є слово "пролонгувати" - це вже критична ситуація.
В моєму реченні не має слова "ПроЛонгувати" я написала "проПонувати тіло кредиту"

Ольга82, так, дуже важко коли рідні довбуть. Вірю, що не витримуєте. А якщо з мамою поговорить по душам? " Мама, ти в мене найрідніша людина. Я твоя дитина, хіба ти не любиш мне? Да, дурна, але хіба б було б краще, якби я щоб прогодувати дітей у важкий час пішла на панель? Була безвихідь, набралася кредитів. Я попала в яму. Я думала не про себе. Зрозумій мене. " А далі слова самі найдуться. Я б так мамі сказала. Ну у мене трохи по іншому було. Але мене підтримала. Ні одного слова поганого від неї не було.
Вам просто пощастило з мамою,повірте,ви напевно навіть не уявляєте,які мами просто ще є...Ці слова,що ви порадили,в наших з нею відносинах,просто не доречні,бо вже було,коли вона говорила,що краще б я померла була,то про яку любов й підтримку можна говорити.По її словах,всі мамки в дикретах,мають жити в шоколаді й не скиглити,що на щось не вистачає,бо нам "платять гроші", а якщо й не вистачає грошей,значить економніше потрібно жити,бо їм взагалі колись нічого не платили,а вона вміла ще відложувати гроші.А як просила допомоги,щоб гляділа мені меншу дитину,а я б пішла на роботу,то відповідь одна-а навіщо ти їх понароджувала,якщо не можеш дати ради?І сидіти з твоїми дітьми не буду.Ось вам і мама,і баба!Одним словом,нічого доброго мене не чекає.Тим більше,я так розумію,що по рідні дзвонять всі мфо без винятку,то це страшно уявити,як почнуть наярювати з 10шт...
Питала вже за гуртожиток,і там глухо,місць немає((

Завтра щойно буде перший день просрочки по одному мфо,а мені вже не хочеться жить,ніщо не заспокоює.Як би я жила окремо,мені взагалі було б начхати на всіх і на мфо і на родичів!Куди дітися,блін,хочеться закрити очі і щоб більше ніколи не відкрилися.навіть діти не тішать,шкода лише що мати в них дурна.
глупости
откуда у вас и у многих кстати чувство вины?
вы деньги что, прогуляли в кабаке? мужиков на стриптиз вызывали (в принципе и это классно! надо ж развеиваться иногда!)
так уж сложились звезды
не умирать же
ну не поддержит вас муж, у девч здесь много таких ситуаций
ну хай валит, нужен вам такой слюнтяй
жить надо ради себя прежде всего
вам жизнь дали-карабкайтесь
подумаешь мфо!
люди лежат парализованные, без конечностей, в коме-оце жoпa
а так, это все бренно

Малий руку зломав,мають робити операцію,а грошей аж 50грн в кошельку,в знайомих позичити немає,і от що робити,знову сиджу шукаю наступне говняне мфо((((((

Малий руку зломав,мають робити операцію,а грошей аж 50грн в кошельку,в знайомих позичити немає,і от що робити,знову сиджу шукаю наступне говняне мфо((((((
А родичі,колеги?Ви звертались?Невже немає кому допогти в такій ситуації???

Тримайтесь!!!Мусите!!!У Вас дітки!!!Ви не знаєте який террор в мене був від чоловіка 2 місяці нерви гриз так що просто п****ц...І зараз може, але вже не так. Видохся? Взагалі, звичайно це не смішно але ж я пережила і Ви переживете. Я розумію що чоловік то не мама але все ж... Терпіння!

А родичі,колеги?Ви звертались?Невже немає кому допогти в такій ситуації???
Дякувати Богу,знайшлася людина,яка дала гроші,просто було соромно просити,бо невперше...такий час,що не дуже хтось хоче позичати,всі як завжди також не мають.Просто в такій ситуації вже аж якась паніка настає.Тепер головне,щоб руку добре зложили,бо зломав дві кістки,рука у вісімку вивернулась й потрібно ставити спицю,минулого року таке пережили на іншій руці((

Дякувати Богу,знайшлася людина,яка дала гроші,просто було соромно просити,бо невперше...такий час,що не дуже хтось хоче позичати,всі як завжди також не мають.Просто в такій ситуації вже аж якась паніка настає.Тепер головне,щоб руку добре зложили,бо зломав дві кістки,рука у вісімку вивернулась й потрібно ставити спицю,минулого року таке пережили на іншій руці((
Бажаю як найшвидшого одужання Вашому синочку)))Все буде добре

Ольга82, бажаю вам і синочку здоров'я хай він швидко одужує! Так ми в ці мфо і повлазили що колись соромно було позичити від рідних а тепер маємо але це водночас і провірку для них хто тебе любить і цінує той залишився на твоій стороні а хто ні то хай гуляють. І ще рас вам швидкого одужання і думайте в першу чергу за синочка і за його здоров'я. Я теж двох маю і заробляючи за кордоном я лише для них стараюсь абсолютно не думаю за мфо ім я вже хорошо заплатила рік за кордоном марно пішов гроші як воду кинула а тепер все чоловік говорить баста ім ящо ще щось хотять хай ідуть сюда трошки попадають. Тепер все заради дітей. Здоров'я вам хай бог Всевишній пошле вам благословіння і ангела охоронця!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі