Не витримують нерви...

• Автор теми Автор теми Ольга82
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 153
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ольга82, бажаю вам і синочку здоров'я хай він швидко одужує! Так ми в ці мфо і повлазили що колись соромно було позичити від рідних а тепер маємо але це водночас і провірку для них хто тебе любить і цінує той залишився на твоій стороні а хто ні то хай гуляють. І ще рас вам швидкого одужання і думайте в першу чергу за синочка і за його здоров'я. Я теж двох маю і заробляючи за кордоном я лише для них стараюсь абсолютно не думаю за мфо ім я вже хорошо заплатила рік за кордоном марно пішов гроші як воду кинула а тепер все чоловік говорить баста ім ящо ще щось хотять хай ідуть сюда трошки попадають. Тепер все заради дітей. Здоров'я вам хай бог Всевишній пошле вам благословіння і ангела охоронця!
Дуже дякую за підтримку!На даний момент,стан дуже подавлений,домовилась завтра спершу зустрітися з братом,спочатку все розповім йому,а далі буду думати як підготувати маму((Брат,хоч і незрозуміє мене,але думаю,що підтримає,він в мене золотий)),а от як донести то все до мами....так вже втомилася чути від неї одні дорікання в свою сторону,а тут ще цей попандос(((Більше ні за що і не турбуюся,як розпочалися ці проблеми з мфо,то я й перестала сама з всіма знайомими спілкуватися,а друзів як таких то і небуло,взагалі все змінилося,не має ніякого інтересу до життя(Завдяки цьому форуму,хоч зник цей мандраж невідомості,"а що ж буде,якщо не заплачу займ?" і в істериці шукати нові,щоб перекрити інші.От сьогодні розпочинається перший день просрочки першого кредиту в укрзайм,і мені якось вже навіть пофігу)

Ольга82, як нема інтересу до життя? Та ви що у вас синочок росте ваша гордість і підтримка а вжиті у нас простих людей завжди важка дорого бог нам дає випробування ті які ми з його допомогою пройдемо. Так що вище голову говоріть з братом цеж рідна кров він зрозуміє і разом поговоріть з мамою вона ж вас любить спочатку погнівається але потім зрозуміє. Ви небійтесь нічого головне здоров'я дітей а іне якось то буде

Один настрій міняється іншим.нічого не хочу.ні,хочу.вмерти.діти мене лише дратують,ниє і ниє,ниє,ниє..........а мене вже психіка не витримує!!!!!!!!ненавиджу себе і всіх!все життя якась ср*ка!жила собі,працювала,не мала проблем,так ні,потрібно вийти заміж було,понароджувати купу дітей,а потім промучитись в тому клятому шлюбі й в кнінці опинитися в цій помийній ямі.згадую,що було взагалі щасливого в моєму житті,то це лише дитинство до 6років,коли мене виховувала баба,а далі все....не життя,а пекло.Про що ви пишете,яке "мама любитьлюбить,пробачить"???це не мій випадок

Один настрій міняється іншим.нічого не хочу.ні,хочу.вмерти.діти мене лише дратують,ниє і ниє,ниє,ниє..........а мене вже психіка не витримує!!!!!!!!ненавиджу себе і всіх!все життя якась ср*ка!жила собі,працювала,не мала проблем,так ні,потрібно вийти заміж було,понароджувати купу дітей,а потім промучитись в тому клятому шлюбі й в кнінці опинитися в цій помийній ямі.згадую,що було взагалі щасливого в моєму житті,то це лише дитинство до 6років,коли мене виховувала баба,а далі все....не життя,а пекло.Про що ви пишете,яке "мама любитьлюбить,пробачить"???це не мій випадок
Візьміть себе в руки!
Ви так говорите, ніби хтось вам навмисно життя псував... Ще не пізно все змінити, все в ваших руках...

Ольга82, яж незнала ваших стосунків з мамою. Та канешно легше все скидати на життя всі невдачі і тд...... Покінчити життям це ви вважаєте вихід?!!! Навіщо тоді дітей рожали було аборт робити(вибачте за прямо у) але дітей родити для того щоб маму вони в гробу побачили ци що ви для своіх дітей таких же відносин хочете як у вас з мамою. Візьміть себе в руки!!!!

Ольга82, яж незнала ваших стосунків з мамою. Та канешно легше все скидати на життя всі невдачі і тд...... Покінчити життям це ви вважаєте вихід?!!! Навіщо тоді дітей рожали було аборт робити(вибачте за прямо у) але дітей родити для того щоб маму вони в гробу побачили ци що ви для своіх дітей таких же відносин хочете як у вас з мамою. Візьміть себе в руки!!!!
От ви праві... Я хотіла про це написати, але стрималась...
Дитина, як висловилась Ольга82 "ниє", бо хоче уваги від мами, а вона в свою чергу зациклилась на своїх проблемах і ідеї, що світ не справедливий... Діти дратують... Слів не вистачає, щоб виразити мої емоції...

Віддайте їх мені, якщо ви їх так не цінуєте!!! Мене діти не дратують...

Shanti, я просто в шоці з таких мам! В мене у подружки вже 6років немає дітей 4 померло і ненародившись ось вона дійсно могла б говорити про смерть так вони не здаються лікуються і все одно вірять що бог пошле ім дитя. А тут таке почети серце кровю обливається за ті діти я маю двох і дякую кожен день богу за них і живу для них. А мфо це лиши хмара яка пройде швидко і буде сонечко. Я нехотіла обідити нікого но читати таке? Це гріх даже і писати було

Shanti, я просто в шоці з таких мам! В мене у подружки вже 6років немає дітей 4 померло і ненародившись ось вона дійсно могла б говорити про смерть так вони не здаються лікуються і все одно вірять що бог пошле ім дитя. А тут таке почети серце кровю обливається за ті діти я маю двох і дякую кожен день богу за них і живу для них. А мфо це лиши хмара яка пройде швидко і буде сонечко. Я нехотіла обідити нікого но читати таке? Це гріх даже і писати було
Тут усіх діти стримують... Багато людей чіпляються з усіх сил за будь яку можливість вибратись з цього болота тільки заради своїх дітей... Прикро, що є такі випадки, коли діти не в радість... Це ж яким має бути життя, щоб так атрофувались почуття і навіть інстинкти...?

Тут усіх діти стримують... Багато людей чіпляються з усіх сил за будь яку можливість вибратись з цього болота тільки заради своїх дітей... Прикро, що є такі випадки, коли діти не в радість... Це ж яким має бути життя, щоб так атрофувались почуття і навіть інстинкти...?
думаю человек просто устал, не воспринимайте ее слова буквально. это так как про самоубийство многие пишут, но на самом дела, слава Богу мало кто решится на такое...просто навалилось все и сразу, а поддержки нет, одни проблемы, вот человек на грани отчаянья и пишет ерунду про детей.

Останнє редагування:
Перечитайте, що самі написали і схаменіться...
Мені важко зрозуміти що таке може найти на жінку, щоб вона таке писала... Якщо Ви так відчуваєте себе вперше на фоні депресії і стресу, виплачтесь і якщо не попустить, зверніться до лікаря-психолога.... Таке ставлення до дітей і до себе не нормальне і не природне...
Я не хочу Вас образити... Але те що Ви пишете шокує...

Дякувати Богу,знайшлася людина,яка дала гроші,просто було соромно просити,бо невперше...такий час,що не дуже хтось хоче позичати,всі як завжди також не мають.Просто в такій ситуації вже аж якась паніка настає.Тепер головне,щоб руку добре зложили,бо зломав дві кістки,рука у вісімку вивернулась й потрібно ставити спицю,минулого року таке пережили на іншій руці((
Одужуйте! Тримайтеся!

А як тоді кеш мі дізналися як зовуть мого батька як яномер не давала і чоловікових батьків.Правда по батькові батька чоловіка неправильно написали
10910

Junna, я цілком підтримуючи вас як як як жінка-мати може таке написати я сама сиділа і плакала шкода тих дітей мені чесно ніякі гроші в світі на дадуть таку радість як Діти!

думаю человек просто устал, не воспринимайте ее слова буквально. это так как про самоубийство многие пишут, но на самом дела, слава Бону мало кто решится на такое...просто навалилось все и сразу, а поддержки нет, одни проблемы, вот человек на грани отчаянья и пишет ерунду про детей.
Та я чудово розумію... Проте, погодьтеся, плач дитини, адекватною мамою, не сприймається, як подразник психічної стійкості...
Мої слова не з циклу " яжемать", мене просто насторожує і бентежить таке відношення...

Junna, я цілком підтримуючи вас як як як жінка-мати може таке написати я сама сиділа і плакала шкода тих дітей мені чесно ніякі гроші в світі на дадуть таку радість як Діти!
О та ми з вами майже сусіди в сцсідніх містах живемо.Ви з Виноградів Закарпаття?

Останнє редагування:
Що ж ви так далеко...???!!!)))

Shanti, нуууууу як є!??️

Он уже, впринципе наступил.Просто Вы этого еще не осознаёте.
думаю человек просто устал, не воспринимайте ее слова буквально. это так как про самоубийство многие пишут, но на самом дела, слава Богу мало кто решится на такое...просто навалилось все и сразу, а поддержки нет, одни проблемы, вот человек на грани отчаянья и пишет ерунду про детей.

Поддерживаю пост.Есть в жизни моменты, когда такая чушь в мыслях посещает, что потом, со временем, переосмысливши всю ситуацию - сам не можешь этого на голову натянуть.Кажется, что не мог ты такого думать или так поступать.Так вот как раз в такие моменты очень важна поддержка близких, а если её нет - психика человеческая имеет не безграничные ресурсы.Человек попросту может превратиться в обозленно-агрессивное существо для которого все вокруг враги.Если нет кому подставить плечо среди близких - есть мы, форумчане, которые по некоторым параметрам, в даной ситуации можем помочь эфективнее и лучше любого зубоскала и докоряльщика из такого "правильного"близкого окружения.У каждого разная ситуация - у меня к примеру близкие изначально были поставлены в курс ( именно в курс, а не я их спрашивал или просил на что то разрешения) и так, как я уже достаточно взрослый дядька ( который всёже сумел вляпаться в эту каку)) - я сам в ответе за свои поступки.Тут мне никто не перечил, хотя и не гладили по голове.У кого то по-другому : ни в какую нет возможности направить близких на "путь истинный".Главное у нас одна общая ЦЕЛЬ для всех без исключения - выгребти из этого адского котла, в котором мы вместе варимся.И очень хорошо, что люди здесь пишут про свои страхи и проблемы, пусть это иногда и звучит примитивно и даже глупо - главное, что человек ищет путь решения и это похвально.Все мы здесь именно по этой причине - найти для каждого из нас путь решения своего ганжа с этими тварюгами из мфчмо.

Останнє редагування:
Он уже, впринципе наступил.Просто Вы этого еще не осознаёте.

Поддерживаю пост.Есть в жизни моменты, когда такая чушь в мыслях посещает, что потом, со временем, переосмысливши всю ситуацию - сам не можешь этого на голову натянуть.Кажется, что не мог ты такого думать или так поступать.Так вот как раз в такие моменты очень важна поддержка близких, а если её нет - психика человеческая имеет не безграничные ресурсы.Человек попросту может превратиться в обозленно-агрессивное существо для которого все вокруг враги.Если нет кому подставить плечо среди близких - есть мы, форумчане, которые по некоторым параметрам, в даной ситуации можем помочь эфективнее и лучше любого зубоскала и докоряльщика из такого "правильного"близкого окружения.У каждого разная ситуация - у меня к примеру близкие изначально были поставлены в курс ( именно в курс, а не я их спрашивал или просил на что то разрешения) и так, как я уже достаточно взрослый дядька ( который всёже сумел вляпаться в эту каку)) - я сам в ответе за свои поступки.Тут мне никто не перечил, хотя и не гладили по голове.У кого то по-другому : ни в какую нет возможности направить близких на "путь истинный".Главное у нас одна общая ЦЕЛЬ для всех без исключения - выгребти из этого адского котла, в котором мы вместе варимся.И очень хорошо, что люди здесь пишут про свои страхи и проблемы, пусть это иногда и звучит примитивно и даже глупо - главное, что человек ищет путь решения и это похвально.Все мы здесь именно по этой причине - найти для каждого из нас путь решения своего ганжа с этими тварюгами из мфчмо.
:ok::good::yes2:
Все вірно!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі