Не розумію як віддати Кредит

• Автор теми Автор теми Максим 3030
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Добрий день я так і не зрозумів як віддати Кредит.Маю десь 10 кредитів вроді і працюю і гроші маю но як віддати не розумію, поки один пробуєшь закрити то в іншому уже великий процент і їх не реально всі закрити.У мене вже є три проссрочки десь два тижні на початку звонили я не брав трубку а зараз звонків трохи менше стало.Не знаю брати трубку чи ні ?. А тут повістка в армію прийшла думаю може в армію підти і забити на ці кредити бо у воєнних я знаю кредитні канікули і можно потроху віддати.Хотілосяб відати ці кредити.І не знаю трубку брати чи ні?
создайте список всех своих займов и подумайте, какие вы можете закрыть. закрывайте по очереди, большие могут подождать (через месяц просто обратиться на них в нацкомфин). только так можно постепенно вылазить из этой ямы. сам сейчас сижу в этих кредитах, как в блохах. главное - приложить все усилияи как можно скорее закрыть и забыть об этих уродах.

Про те що ліньки взяти гроші через карту, то ви щось темните...
не ліньки взяти, а ліньки потім мінять, знову, картку привата, я вчора її тільки поміняв.
так платив, але не рік... теж шкодую шо форум не знайшов раніш, як мфошників так ...

Shanti
зрозумів.
але, обострьоное чувство справєдівості, так душить...

сергій75, я розумію, але надалі слідкуйте за цим)))

закон є закон.
:thank_you::hi::friends:

Sad0vn1k, я розумію що на них закони не діють, але тоді мені на них по закону буде пофіг. Та і вибору в мене не має з з першого квітня уже призов))

Sad0vn1k, я розумію що на них закони не діють, але тоді мені на них по закону буде пофіг. Та і вибору в мене не має з з першого квітня уже призов))
Забийте на них тоді. Не армія б, то могли б написати в нацкомфінпослуг на повернення коштів.

Sad0vn1k, а що потрібно писати в нацкомфінпослуг?

Как вам удалось за такой короткий срок закрыть аж 15 ? Или там не было просрочек?
Были тела 1000-2000. Но неадекватам СОС кредит тело в три раза пришлось переплатить. Теперь жду от них возврат переплаты

3-4 месяца, за месяц позвонили только 2 конторы и ЕАПБ
Примерно, как и у меня по просрочкам и количеству, где ж вы 30 мфо то откопали ? У вас перестали наяривать звонками ? У меня даже не знаю, другая симка но смс иногда поверяю

Примерно, как и у меня по просрочкам и количеству, где ж вы 30 мфо то откопали ? У вас перестали наяривать звонками ? У меня даже не знаю, другая симка но смс иногда поверяю
В поисковиках и не только 30 найдете. Практически не звонят

Мне кажется, что кредитные каникулы работают для банков. Для конченых МФО эти правила не писаны.

MIKEFM, Та на них тоже повинні діяти ці закони,але якщо їм пофіг на закони то мені тим паче )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі