Не розумію як віддати Кредит

• Автор теми Автор теми Максим 3030
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Кредит плюс подзвонив на роботу і сказав що з досудового відділу і що я злодій як це я маю пережити
Позвонив, сказав...
Если я правильно помню, ты медсестрой работаешь, да?
Ну позвонил какой-то прид*рок из непонятно откуда и обозвал бедную медсестру злодеем и?)
Нормальные люди посмеются над этим))

Позвонив, сказав...
Если я правильно помню, ты медсестрой работаешь, да?
Ну позвонил какой-то прид*рок из непонятно откуда и обозвал бедную медсестру злодеем и?)
Нормальные люди посмеются над этим))
Це алекс кредіт і кредитт +

Це алекс кредіт і кредитт +
Да пофиг кто это! Я образно написал))) как это выглядит со стороны...
Не переживай, в медсестре не начнут видеть моджахеда из-за звонков кредитплюса)

Останнє редагування:
Да пофиг кто это! Я образно написал))) как это выглядит со стороны...
Не переживай, в медсестре не начную видеть моджахеда из-за звонков кредитплюса)
Так сказали що я наркотики продаю

буду по очереди выплачивать тело иначну с нормальных мфо
тобто ви мало мфошникам грошей дали, тепер ще хочите по закону ще дати?
:good:
ви кращого нічого не могли придумати?
змінить сімки, не брати трубку від не знайомих номерів, якшо дійсно друзі сказати їм про те шо вас шантажують шахраї, якщо то не друзі то ігноруйте і їх, я не розумію навіщо платити тим хто вас дуже обдурив, шахраям?

ви можите мені аргументувати такі дії, коли пролангаціями виплачено 500%% боргу.
моя позиція "никому-никуя" ... шкодую що ума не набрався раніше, а то взагалі і пролонгації не платив, відав шахраям більше 15000 грн... :dash1::dash1::swoon:
Я віддав шахраям близько 150000-200000 грн за 2 роки і ось зараз винен 150000 грн (ну це намальовані МФО штрафи), поки не вирішив не платити ніяких прологацій і закривати тільки тіло+50%...
Їм всерівно служитимеш ти чи ні, на них закони не діють, будуть звонити, пакостити всерівно - пиши в нацкомфінпослуг і відсилай договори і чеки.

тобто ви мало мфошникам грошей дали, тепер ще хочите по закону ще дати?
:good:
ви кращого нічого не могли придумати?
змінить сімки, не брати трубку від не знайомих номерів, якшо дійсно друзі сказати їм про те шо вас шантажують шахраї, якщо то не друзі то ігноруйте і їх, я не розумію навіщо платити тим хто вас дуже обдурив, шахраям?
Якщо МФО не угрожає і звонить раз в тиждень, то чому не віддати тіло, якщо не було прологацій, ну або тіло+50%?
Гроші, всетаки, ми брали.
Я, наприклад, нормальним уже 3-4 МФО оплатив приблизно тіло+50% (прологацій не було).

Можна, то взяти в МФО і не віддавати, але різні ситуації у кожного.
Когось рідні пилять, когось на роботі, 90% нашого народу ж не розуміє, що звонять прості оператори і несуть брєд...

і закривати тільки тіло+50%...
це мені адресовано?
я не розумію з того шо ви написали геть нічого.
шокує одне, якщо ви дійсно за два роки заплатили 150-200 тищ грн, то питання, вам зовсім було нічого робити. що вас спонукало на це, де ви брали кошти (риторичне питання, зовсім не потребує відповіді)?

це мені адресовано?
шокує одне, якщо ви дійсно за два роки заплатили 150-200 тищ грн, то питання, вам зовсім було нічого робити. що вас спонукало на це, де ви брали кошти (риторичне питання, зовсім не потребує відповіді)?
Я так же отдал за полтора года. Не ничого робыты было, а не хотел допустить, чтобы страдало мое окружение из-за меня. Е**шил больше, отдыхал меньше))

А мені говорили, що я наркотики вживаю))
Недаремно, виходить, ми з вами спілкуємось)))
Ну це стандарт, багато разів говорили про наркотики, пияцтво...
Багатовідомий Адольфович мене запитував не накурений чи я, коли я почав сміятися з його "по-батькові", я сказав що так, також говорю всім все те що повинно, на їх думку, мене задіти.
Вони бісяться і зливаються і в 80% більше не звонять.

Гроші, всетаки, ми брали.
а пролонгацію хто платив? не ви? не 500%% ? хіба ви не переплатили все шо тіки можна уявити?
90% нашого народу ж не розуміє
та мене без дзвінків і кредитів 99%% людей не розуміють, так мені тепер кожному встрічному по 15000 платити?

це мені адресовано?
Багато прологацій, багато закритих кредитів в двойній твойній сумі від тіла.
Ну і теперішні борги теж від цим прологацій і штрафів.
Але вони всі уже закриті, по цим що зараз є - жодної прологації, просрочка 3 місяці.
І я збираюсь всіх адекватних закривати по закону.
По закритим договорам теж пишу в нацкомфінпослуг, може повернуть кошти.
Якщо взяв кредит і не платив нічого, то ти повинен віддати мінімум скільки взяв, а от робота кАлов 80% МФО це вже інше питання.

Останнє редагування:
Нарушение Правил. п. 3.3. КАПСЛОК запрещен
Якщо взяв кредит
головне слово КРЕДИТ.
а нам надали кабалу, це 100%% шахрайство.
ви не взяли, вам дали.
будь що доказати НЕРЕАЛЬНО.
вам на карточку прийли гроші, від кіль, від кого? хто зна?
картинки з боргами, пеня %, це лише картинки.
я не можу взяти в мфошників кошти, мені ЛІНЬКИ міняти картку привата, а так взяв би і не відавав би, від монівео смсок нема, від алекскредит, ідуть, хтось звонив, трубку не брав.
я не можу зрозуміти :pardon::dash1::dash1::dash1: , за два роки не зрозуміти, шо вас обманюють шахраї? як , як так?

сергій75,
Ознайомтесь уважно з правилами форуму. В своєму повідомленні ви їх порушуєте.

головне слово КРЕДИТ.
а нам надали кабалу, це 100%% шахрайство.
ви не взяли, вам дали.
будь що доказати НЕРЕАЛЬНО.
вам на карточку прийли гроші, від кіль, від кого? хто зна?
картинки з боргами, пеня %, це лише картинки.
я не можу взяти в мфошників кошти, мені ЛІНЬКИ міняти картку привата, а так взяв би і не відавав би, від монівео смсок нема, від алекскредит, ідуть, хтось звонив, трубку не брав.
я не можу зрозуміти :pardon::dash1::dash1::dash1: , за два роки не зрозуміти, шо вас обманюють шахраї? як , як так?
Ну поки не знайшов форум) і платив...
Ви ж теж платили? Як і всі на цьому форумі, поки МФО не завели в боргову яму і поки не почали шукати варіанти і наткнулись на цей чудовий форум.
Про те що ліньки взяти гроші через карту, то ви щось темните... Був би я на стільки начитаним, як зараз, рік тому - сам би взяв би і не віддавав би.
Просто зараз якось жаль - тіла кредитів по 2-3к... А на протязі двох років майже всі по 8-12к були і платив...
От чому і хочу закрити їх всіх, а будуть потрібні гроші, то взяти потім по максимуму :diablo:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі