Не розумію як віддати Кредит

• Автор теми Автор теми Максим 3030
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим 3030

Форумчанин
Дописи
61
Реакції
63
Бали
2590
Максим 3030 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день я так і не зрозумів як віддати Кредит.Маю десь 10 кредитів вроді і працюю і гроші маю но як віддати не розумію, поки один пробуєшь закрити то в іншому уже великий процент і їх не реально всі закрити.У мене вже є три проссрочки десь два тижні на початку звонили я не брав трубку а зараз звонків трохи менше стало.Не знаю брати трубку чи ні ?. А тут повістка в армію прийшла думаю може в армію підти і забити на ці кредити бо у воєнних я знаю кредитні канікули і можно потроху віддати.Хотілосяб відати ці кредити.І не знаю трубку брати чи ні?

Не переживай, там хорошие люди работают, извинишься и они простят тебе долги.

банки чи мфо?

та ніяк, не відавайте

сергій75, не хочется бути в боргах.І як це просто забити на них ?

1. до вас зараз звонять?
2. пролангацію платили? по всім мфо?
будите платити -будуть і борги і не буде у вас грошей.
не будите платити - до вас звонитимуть як ізвонили але у вас будуть ваші зароблені гроші.
є повіска і здоров'я - служіть в армії, дякую що захищатимете нашу державу.
не ітимете служить - працюйте, живіть повноціним життям, а звінки то якісь не сповна розуму люди звонять, ігноруйте не беріть трубку.
читайте форум тут багато корисного і велика підтримка.

сергій75, Зараз звонять але мало раза 3-4 за день
Пролонгацію робив по всіх кредитах але зрозумів що це дорога в нікуди

вот и не ходите больше по дороге в никуда, идите в нормальную жизнь
пролонгациями вы скорей всего уже отдали тело, а возможно и больше, поэтому считайте, что никому ничего не должны
читайте форум, тут много ответов на ваши вопросы
Все будет хорошо!

Да тут люди великі оптимісти і це дуже круто)

Всем не угодишь. Будут просрочки, увы и ах.
Закрывайте сначала самых "надоедливых".

Закрывайте сначала самых "надоедливых".

ви можите мені аргументувати такі дії, коли пролангаціями виплачено 500%% боргу.
моя позиція "никому-никуя" ... шкодую що ума не набрався раніше, а то взагалі і пролонгації не платив, відав шахраям більше 15000 грн... :dash1::dash1::swoon:

сергій75, пишите в нацкомфин в таком случае.

я начала бороться так - сперва допустила просрочку по всем, выждала, чтоб насчитали большой процент и после написала в нацком, теперь вот сижу жду ответы от нацкома, ответов пка почти нет, но те на кого написала месяц назад притихли и не звонят, звонят только те на кого ещё не писала, но там суммы не большие и проценты ещё огромные не набежали, вот жду и буду писать. Ну а потом всем кто спишет свой сумасшедший % буду по очереди выплачивать тело иначну с нормальных мфо, тех кто не задалбывает, а те кто всем наяривают, вообще не уверенна, что буду что-то отдавать, разве что если они в суд на меня подадут, но для суда у меня собирается компропмат, запись звонков, смс с угрозами, запись звонков 3им лицам...)

Я закрыл 15 штук и жестко жалею об этом. И тебе советую вовремя положить на них болт
Легко вам так казати як до мене дзвонять на роботу,позорять,от через мене буде перевірка на роботі черещ мене тато в лікарні через мене чолрвік чуть би інвалідом не став от як жити

Orusia89, а чому все через вас???

Orusia89, це ви собі так думаєте! Перестаньте себе у всьому звинувачувати!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі