Не платите ни копейки как гарантию реструктуризации.

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K
Це справа така ви їх не вкрали.який там стид
ну якщо подасть ,еапб які часто подають,приват ,пумб,преміум актив ,для мене це занадто :cray: і ще інші претенденти є
Короче накрутили Вы себя здорово... Хотят подать и подадут, это две абсолютно разные вещи... При чем здесь стыд? Наоборот, если Вас в суде знают, Вам легче должно быть..
да,это моя проблема накручивать себя :((( в приват 24 написали что если 26 не погашу долг подают в суд

ну якщо подасть ,еапб які часто подають,приват ,пумб,преміум актив ,для мене це занадто :cray: і ще інші претенденти є

да,это моя проблема накручивать себя :((( в приват 24 написали что если 26 не погашу долг подают в суд
Та що всі зразу подадуть.колективний чи що.таке не бувае

Якщо вам невигідно платить накрутки .то не платіть..кажіть їм зразу подавайте я найму адвоката.або тіло

Та що всі зразу подадуть.колективний чи що.таке не бувае

Якщо вам невигідно платить накрутки .то не платіть..кажіть їм зразу подавайте я найму адвоката.або тіло
не хочеться судів ,але честно з приватом краще буде ,з мінімалки 50 к чи 70 до пенсії їм буду платити :sarcastic:

не хочеться судів ,але честно з приватом краще буде ,з мінімалки 50 к чи 70 до пенсії їм буду платити :sarcastic:
І це правда.дасте відзив слава богу практика суду уже есть у справах привату нормального адвоката тільки не з інтернету .а вживу і тільки вживу.і справа в шляпі.

Назад
Угорі