Не платить этим твapям!!!

• Автор теми Автор теми Киевлянин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне сегодня в Вайбер прислали пopнoколлаж с мамой моей,где,я,я в шоке и такие угрозы,собак наведут, кислотой обольют,кредитон коллектор
Можна с таким в полицию идти?
Мені Вас дуже шкода (((( я спочатку як тільки знайшла форум і перечитала відразу дочці сказала. що б мене всюди повидаляла. Тепер тільки тут Мій дім,моя фортеця)))))

Мені Вас дуже шкода (((( я спочатку як тільки знайшла форум і перечитала відразу дочці сказала. що б мене всюди повидаляла. Тепер тільки тут Мій дім,моя фортеця)))))
Я не могу с одноклассников удалиться и ВКонтакте так как не помню уже ничего,два года не заходила туда

Я не могу с одноклассников удалиться и ВКонтакте так как не помню уже ничего,два года не заходила туда
І я не пам'ятаю. І що? Вони в нас заборонені. Я ними не користуюсь. Легше на голову,забийте.)))) Нічого не зміниш>)))))

Я бы тоже ещё взял, но уже 26 мфо, больше негде не дают
Скільки у Вас дзвінків в день????скільки просрочки, як морально справляєтеся? Це так важко, в мене два місяці кошмару, не можу заспокоїтися((

Скільки у Вас дзвінків в день????скільки просрочки, як морально справляєтеся? Це так важко, в мене два місяці кошмару, не можу заспокоїтися((
Спочатку було 30-50, зараз десь 5-20, як коли їм захочеться. Я поставив блокировку з левих номеров тупо отсікає та й по всьому. Ні разу з ними не спілкувався покищо... 3- 4 листи в тиждень з різних мфо,які я регулярно спалюю, як каже моя тьотя "драгоценние бумажки"? десь 5-6 смс в день, ніби вже їдемо пишуть,ніяк доїхати не можуть, або пропонують списать пеню і т.д. і т.п.... одним словом забив я на це все та й по всьому) життя одне і треба насолоджуватися кожним моментом якого потім вже не повернути, тому на цих ********* просто небачу сенсу тратити дорогоцінний час та свої нерви)))
Просрочки вже три і більше місяців

Ми напевно з Вами навипередки грали))))) 20-50дзвінків було, зараз до 20.термін від 3міс,та більше))) в мене біля 30 МФО(моїх)((((((

Воно той так, сама другий місяць собі те саме говорю, платити не відмовляюся, але не їхні шалені відсотки, до народження дитини тягнула цю думку, а після пішли просрочки, ніхто з родичів незнає((( не зрозуміють(((
Зрозуміють, якщо родичі адекватні, вибачте на слові! Мене зрозуміли, тому що і в брата двоюрідного ще поярче чим у мене с цими мфо,це напевно в нас сімейне))) в нього связі адвокати юристи МВС, то йому сказали не сци ніхто тобі нічого не зробить і ніхто до тебе не приїде) так що спокойствиє і все) как говорят "забитий хй залог успеха")))
Ми напевно з Вами навипередки грали))))) 20-50дзвінків було, зараз до 20.термін від 3міс,та більше))) в мене біля 30 МФО(моїх)((((((
Круто) ще місяць назад я думав що я такий один і нах*р я туди вліз, а зараз хочу ще взяти та уже в отках ідуть відразу мов погана кредитна історія і т.д. і .т.п...

Похоже и я в вашей игре участвовала)третий месяц просрочки ..посчитала МФО было 31!сейчас 28!ну вот и почему они мне всё давали?

Похоже и я в вашей игре участвовала)третий месяц просрочки ..посчитала МФО было 31!сейчас 28!ну вот и почему они мне всё давали?
И у меня было 31, завтра надеюсь останется 29. Жесть! Года 2-3 пройдет, пока закрою. А может не закрою

У мене просрочка по всих 16 до трьох місяців . Тіло від 2 -5 насчитали пені вже незнаю і скільки на дзвінки нереагую зовсім знаю дзвонять на роботу . друзям, дочкі ,чоловіку вообщем хватае . Шлють пісьма а тепер почали заказні ііх потрібно брати чи ні

Зрозуміють, якщо родичі адекватні, вибачте на слові! Мене зрозуміли, тому що і в брата двоюрідного ще поярче чим у мене с цими мфо,це напевно в нас сімейне))) в нього связі адвокати юристи МВС, то йому сказали не сци ніхто тобі нічого не зробить і ніхто до тебе не приїде) так що спокойствиє і все) как говорят "забитий х..й залог успеха")))

Круто) ще місяць назад я думав що я такий один і нах*р я туди вліз, а зараз хочу ще взяти та уже в отках ідуть відразу мов погана кредитна історія і т.д. і .т.п...
Я теж думала я одна така не нормальна. До слова, якщо вже раз розіслали фото у фейсбуці, він робитиме це ще чи ні, як було у Вас?

У мене просрочка по всих 16 до трьох місяців . Тіло від 2 -5 насчитали пені вже незнаю і скільки на дзвінки нереагую зовсім знаю дзвонять на роботу . друзям, дочкі ,чоловіку вообщем хватае . Шлють пісьма а тепер почали заказні ііх потрібно брати чи ні
Ухти а от кого заказние - год требую заказним никто не шлет. Может сразу от кого і били-живу не по адресу, а теперь нивкакую денег на меня тратить не хотят.
Заказние помоему лучше забрать. Обясню -если ето офіциальное уведомление, то доказательством его отправки вам для суда достаточно отметки почти что оно не забрано. Если - пугалка, разберетесь ( на форуме подскажут) а если чтото важное -будете осведомленни а значит вооружени.

Останнє редагування:
Я теж думала я одна така не нормальна. До слова, якщо вже раз розіслали фото у фейсбуці, він робитиме це ще чи ні, як було у Вас?
Один раз поки що було таке...зараз вроді все тихо,дружина брата удалила ак у вк її розсилали,фейс інстаграм обмежила доступ. Сусідам письма шлють на їх імене, але з моїми кредитами то їм взагалі поx...)

Один раз поки що було таке...зараз вроді все тихо,дружина брата удалила ак у вк її розсилали,фейс інстаграм обмежила доступ. Сусідам письма шлють на їх імене, але з моїми кредитами то їм взагалі поx...)
Це просто п...ц, це Громов каже, що ще "пріветики" будуть, я цього не переживу((( Він хворий на голову

Написав сьогодні в Нацком на 8 мфо, копії скинув кожній мфо на пошту (+ нагадав про 189 статтю ККУ)
Чекаю, що буде далі)

Спочатку було 30-50, зараз десь 5-20, як коли їм захочеться. Я поставив блокировку з левих номеров тупо отсікає та й по всьому. Ні разу з ними не спілкувався покищо... 3- 4 листи в тиждень з різних мфо,які я регулярно спалюю, як каже моя тьотя "драгоценние бумажки"? десь 5-6 смс в день, ніби вже їдемо пишуть,ніяк доїхати не можуть, або пропонують списать пеню і т.д. і т.п.... одним словом забив я на це все та й по всьому) життя одне і треба насолоджуватися кожним моментом якого потім вже не повернути, тому на цих ********* просто небачу сенсу тратити дорогоцінний час та свої нерви)))

Просрочки вже три і більше місяців
А я оставляла левие номера контактние. И роботу левую указала. Даже никто не проверял. Официально не работаю. Могут они найти соседей телефони?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі