Не могу так жить

• Автор теми Автор теми Алея
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 197
  • Перегляди Перегляди 5K
Screenshot_2020-03-26-23-51-07-402_com.instagram.android.jpg
А лучше такие средства защиты
man-with-giant-condom-pack.webp

Шановні, зрозумійте, для мене ця тема дуже болюча!!!
По перше- я взагалі не розумію, як можна не цінувати життя! Воно одне, його не повернеш!
По друге- ви б побачили, яким поглядом дивиться на мене пані фармацевт, з аптеки, яка поряд з моїм домом...
Я ж начитаюсь тут про ці cпроби суїциду і біжу до неї консультуватись, щоб себе заспокоїти: "Що буде з людиною, якщо вона вип'є 15 таблеток Піколаксу?" (це для прикладу, схожих випадків на форумі ще не було). І кожного разу я запитую: "Від них точно не помирають? Які будуть наслідки?" Ви б знали, як переконливо вона розповідає, що сучасними фармакологічними засобами, які продаються у вільному доступі, неможливо себе вбити, як запевняє, що життя чудове і неповторне, що його потрібно цінувати і т.д...
Я навіть не здивуюсь, якщо наступного разу, мене, на виході з аптеки, запакують в гамівну сорочку і повезуть на білій машинці з червоним хрестиком переконувати в недоцільності захоплення таблетками в інше місце...

Понятно,спасибо,я думала существует реальный форум о помощии,а нарвалась снова на мошенничество
Ну вот, сопли и слезы вытирали, готовы были денег на карту скинуть, советы и медицинские и по жизни давали и все мошенники! А что, нам, у которых и у самих проблем с МФО до х* на и больше нужно было спросить реквизиты ваших МФО и среди ночи бежать роняя тапки их закрывать! Здесь помогают разобраться как бороться с шарагами, а не спонсируют закрытие кредитов. То плач, то злоба. Удивительно!

Ну вот, сопли и слезы вытирали, готовы были денег на карту скинуть, советы и медицинские и по жизни давали и все мошенники! А что, нам, у которых и у самих проблем с МФО до х* на и больше нужно было спросить реквизиты ваших МФО и среди ночи бежать роняя тапки их закрывать! Здесь помогают разобраться как бороться с шарагами, а не спонсируют закрытие кредитов. То плач, то злоба. Удивительно!
Ну да, и с орфографией, грамматикой, о чудо!!! Стало все в порядке
Я уже почти час если не больше, не могу пойти покурить :isterika:
Курить, здоровью вредить!!! Но после такого реалити, я тоже не откажусь пожалуй ?

Курить, здоровью вредить!!! Но после такого реалити, я тоже не откажусь пожалуй ?
Кто не курит и не пьет, то здоровеньким помрет

Да, шоу удалось. Я с планшетом на балконе уже пол пачки выкупила, испереживалась вся, что капец.

Назад
Угорі