Не могу так жить

• Автор теми Автор теми Алея
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 197
  • Перегляди Перегляди 5K
Выпила Липразид10 ,5таблеток
Тьфу...
Ним неможливо вбитися.
Я колись наберуся цинізму і опублікую тему зі списком препаратів для самогубць, щоб даремно кошти на усілякий непотріб не витрачали... Якщо комусь уже потрібно, звертайтеся в ЛС!))

Повірте, борги МФО - це не межа, свого часу мене лише діти вберегти від дурниці, бо нікому, крім нас у світі вони не будуть потрібні. Мій чоловік залишився без батьків дитиною, мама від хвороби, а тато повісився. І от йому майже 40,а батька він не може пробачити, хоч минуло 25 років... Зараз мільйони таких, як ми,без грошей, з боргами. Але є для кого жити. Особисто мене більше лякають борги людям, соромно, бо не можу поки повернути, та щодня примушую себе відгородитися від цих думок, дивлюся на дітей і в їх оченятах бачу віру в себе. Я не боюся смерті, я боюся залишити дітей і тому треба жити попри все.

Как же эти людишки любят все усложнять. Не можешь - не живи. Живешь - не говори, что не можешь. Логика.

Screenshot_2020-03-26-23-51-07-402_com.instagram.android.webp

Номер который вы написали, это вакансии в Польшу, вы точно таблетки пили, или может грибов наелись?
Ребята, а может мы зря здесь копья ломаем. Человек всем должникам МФО даёт телефончик трудоустройства в Польше ... И о чудо, всем удается погасить кредиты.

Номер который вы написали, это вакансии в Польшу, вы точно таблетки пили, или может грибов наелись?
Понятно,спасибо,я думала существует реальный форум о помощии,а нарвалась снова на мошенничество

Ребята, а может мы зря здесь копья ломаем. Человек всем должникам МФО даёт телефончик трудоустройства в Польше ... И о чудо, всем удается погасить кредиты.
Здесь много не поняток, ну да ладно, это уже совершенно другая история....
Понятно,спасибо,я думала существует реальный форум о помощии,а нарвалась снова на мошенничество
Не за что, обращайтесь, да мы здесь все "мошенники" 190 и 192 ст

Назад
Угорі