Алея
Форумчанин
- Дописи
- 144
- Реакції
- 59
- Бали
- 68
Алея не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мой номер телефонаПростите, а что это за номер?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мой номер телефонаПростите, а что это за номер?
ВЫ цифрами не ошиблись?Мой номер телефона
Вы предлагаете работу в Польшу на фабрику шоколада?)))Мой номер телефона
Да, да, именно тудаВы предлагаете работу в Польшу на фабрику шоколада?)))
Ну я так понимаю, КиевстарПростите, а что это за номер?
Ну я так понимаю, Киевстар
Ну я вижу, что не водафон, это номер по вакансиях в ПольшуНу я так понимаю, Киевстар
Очень смешно,спсВы предлагаете работу в Польшу на фабрику шоколада?)))
Тьфу...Выпила Липразид10 ,5таблеток
Номер который вы написали, это вакансии в Польшу, вы точно таблетки пили, или может грибов наелись?Очень смешно,спс
Повірте, борги МФО - це не межа, свого часу мене лише діти вберегти від дурниці, бо нікому, крім нас у світі вони не будуть потрібні. Мій чоловік залишився без батьків дитиною, мама від хвороби, а тато повісився. І от йому майже 40,а батька він не може пробачити, хоч минуло 25 років... Зараз мільйони таких, як ми,без грошей, з боргами. Але є для кого жити. Особисто мене більше лякають борги людям, соромно, бо не можу поки повернути, та щодня примушую себе відгородитися від цих думок, дивлюся на дітей і в їх оченятах бачу віру в себе. Я не боюся смерті, я боюся залишити дітей і тому треба жити попри все.+380961747310
Ребята, а может мы зря здесь копья ломаем. Человек всем должникам МФО даёт телефончик трудоустройства в Польше ... И о чудо, всем удается погасить кредиты.Номер который вы написали, это вакансии в Польшу, вы точно таблетки пили, или может грибов наелись?
Понятно,спасибо,я думала существует реальный форум о помощии,а нарвалась снова на мошенничествоНомер который вы написали, это вакансии в Польшу, вы точно таблетки пили, или может грибов наелись?
Здесь много не поняток, ну да ладно, это уже совершенно другая история....Ребята, а может мы зря здесь копья ломаем. Человек всем должникам МФО даёт телефончик трудоустройства в Польше ... И о чудо, всем удается погасить кредиты.
Не за что, обращайтесь, да мы здесь все "мошенники" 190 и 192 стПонятно,спасибо,я думала существует реальный форум о помощии,а нарвалась снова на мошенничество