Щоденник Не маю більше сил...

• Автор теми Автор теми Євгенія546
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 352

Євгенія546

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
8
Бали
1765
Євгенія546 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
4 суди зараз і 2 вп...не має ні сил ні грошей,нічого...всі суди один за одним. 3 суди від Кредит капітал і один від швидко гроші.я в декреті. Не має кому навіть розповісти.все в собі.я вже не можу просто...грошей на адвоката не має,пишу сама відзив...а толку то...боже,просто хочеться забутися, та дітей шкода

4 суди зараз і 2 вп...не має ні сил ні грошей,нічого...всі суди один за одним. 3 суди від Кредит капітал і один від швидко гроші.я в декреті. Не має кому навіть розповісти.все в собі.я вже не можу просто...грошей на адвоката не має,пишу сама відзив...а толку то...боже,просто хочеться забутися, та дітей шкода
А сколько долгов суммарно?

А чоловік де?

И что, платишь? Я бы не платил)
Та не плачу, з ними важко домовлятись, в тому році було масове списання в серпні місяці на їхньому другому сайті прімо колект, я про це не знав нічого, оно місяць як зареєструвався, то кожен тиждень дзвонять один раз, нова звонілка, 1 і 2 тиждень не було ніяких акцій і списань, на 3 тиждень уже запропонували 20% скидки на найменший кредит, побачимо що буде далі, може все таки дойду до списань😁

Якщо не маєте коштів на адвоката, раджу переглянути, можливо допоможе Вам
Суд з ТОВ «Кредит Капітал»: Як виграти судову справу за факторинговою компанією. Тактика захисту позичальника у 2025 році на прикладі конкретної справи.
Якщо будуть запитання, задавайте, можливо зможу щось підказати

Якщо не маєте коштів на адвоката, раджу переглянути, можливо допоможе Вам
Суд з ТОВ «Кредит Капітал»: Як виграти судову справу за факторинговою компанією. Тактика захисту позичальника у 2025 році на прикладі конкретної справи.
Якщо будуть запитання, задавайте, можливо зможу щось підказати
Дякую.як захищатися самій?просто вже петлю на шию хлчетьс вдягти

Не має.покинкв.як дізнався за борги

Можна це робити дистанційно через сайт, Електронний Суд. Там можна вести всю комунікацію з судом. Відзиви подавати і тд.
А як писати відзив.бо на один суд,я вже написала своїми словами,що проти позову, чи правильно чи ні, не знаю.бо навіть не має за що адвоката найняти

А як писати відзив.бо на один суд,я вже написала своїми словами,що проти позову, чи правильно чи ні, не знаю.бо навіть не має за що адвоката найняти
Я не юрист на жаль. Мені мої відзиви написав ChatGPT) побачим що з цього вийде.

Дякую.як захищатися самій?просто вже петлю на шию хлчетьс вдягти
Проаналізувати наданні ними до суду документи і контраргументувати, якщо не виграєте, то хоч час потягнете.
Використовувати чат жпт не раджу, ті пару сторінок загальними словами ні про що в кращому випадку не нашкодять...

це якщо не вміти з ним спілкуватися)
схильна погодитись, але жодного разу ще не бачила адекватний відзив від жпт))
бажаю Вам виграти і похизуватися таким))
або можете зараз в лс скинути, бо мені вже цікаво, як виглядає відзив з вмілим спілкуванням

Я не юрист на жаль. Мені мої відзиви написав ChatGPT) побачим що з цього вийде.
Ооо, это интересно.

або можете зараз в лс скинути, бо мені вже цікаво, як виглядає відзив з вмілим спілкуванням
ChatGPT помогает сайты делать, пишет код, а тут какой-то суд, пфф))

Звичайно, якщо йому сказати "Напиши мені відзив бо я десь там щось провтикав вчасно заплатити" то він напише абищо на три сторінки. Це ж згрубша генератор текстів))

Я коли свій писав згодовував всі документи що долучені до справи і ті що стосуються боргу, згодовував свою історію справи (коли платив як платив з ким комунікував і тд., згодовував максимально судову практику яку знаходим (рішення і тд) і так далі. Тому глянем що з цього вийде.

Звичайно, якщо йому сказати "Напиши мені відзив бо я десь там щось провтикав вчасно заплатити" то він напише абищо на три сторінки. Це ж згрубша генератор текстів))

Я коли свій писав згодовував всі документи що долучені до справи і ті що стосуються боргу, згодовував свою історію справи (коли платив як платив з ким комунікував і тд., згодовував максимально судову практику яку знаходим (рішення і тд) і так далі. Тому глянем що з цього вийде.
Судья либо принимает нужное решение, либо получает видео пopнo-коллаж от ИИ )))))

Назад
Угорі