НБУ анулював ліцензію ТОВ "ФК "ІНВЕСТРУМ" (ЄДРПОУ 42201361)

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K
Росвен дали кредит експресс на обзвон, я на пошту електронну моду написати , не розмовляю ні з ким з мфо взагалі по телефону. Взагалі коли 0 на рахунку в приват ,то взагалі тиша, тільки щось проплатила комусь з мфо шквал звінків.
А давно ? Вони у вас
Мене цікавить чи дзвонять до когось. І можливо маєте прімоколект. Теж саме питання. Трохи за роботу хвилююсь

А давно ? Вони у вас
Мене цікавить чи дзвонять до когось. І можливо маєте прімоколект. Теж саме питання. Трохи за роботу хвилююсь
Вы каждый раз задаёте один и тот же вопрос. Если найдут номера, то будут звонить, если нет, то не будут. У каждого всё индивидуально. Будьте готовы что будут, а там как повезет

Вы каждый раз задаёте один и тот же вопрос. Если найдут номера, то будут звонить, если нет, то не будут. У каждого всё индивидуально. Будьте готовы что будут, а там как повезет
Ой недай Боже??

Та в мене з настроєм все добре) я їх не читаю,не спілкуюсь всеодно немає чим їм віддати,)) тому дякую за підтримку, добре що є цей форум,бо ще місяць тому я дуже переймалась ними.) А зараз нехай вони думають що з мене взяти ?п.с коли немає нічого.
Я теж рада,що знайшла цей форум і тепер спокійніше себе почуваю,а то як мала йти в просрочку по всім мфошкам то серце боліло,валідолом спасалась .А тепер думаю давно треба було таке зробить,а не закопувати себе ще більше в цьому болоті?

Жалко, что отсутствие лицензии не приводит к отмене долга у них и продажи по факторингу. Хорошо, хоть другим не дадут. Хотя откроют новую контору "Рога и копыта"

А згадав, дзвонили мені сьогодні з ЗЕкредит два рази, це після майже 3-4 тижневої сплячки...ще комусь дзвонили на днях з ЗЕ після того як ІНВЕСТРУМ позбавили ліцензії?)

Мне смс ку прислали шо будут калам продавать и предложили закрыть за тело.

А згадав, дзвонили мені сьогодні з ЗЕкредит два рази, це після майже 3-4 тижневої сплячки...ще комусь дзвонили на днях з ЗЕ після того як ІНВЕСТРУМ позбавили ліцензії?)
мені пишуть смс із своїми фантазіями і пропонують знижку якусь... не цікавилась ,яку саме

Только 1 но!
Как они передали мой договор инвеструм ? Если у них лишили лицензии?

Только 1 но!
Как они передали мой договор инвеструм ? Если у них лишили лицензии?
ніяких "но"- вони не можуть видавати кошти ,бо цю ліцензію відібрали. а на інші види діяльності не відбирали

Назад
Угорі