НБУ анулював ліцензію ТОВ "ФК "ІНВЕСТРУМ" (ЄДРПОУ 42201361)

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K
мені пишуть смс із своїми фантазіями і пропонують знижку якусь... не цікавилась ,яку саме
Скучно їм, хай собі трохи пофантазують тими творами на вільну тему)))
Інвеструм це Кредиткаса?
Ні це банана та зе кредит
Кредиткаса це ТОВ ФК кредит каса

Доброго дня.Маю прострочення в Зекредит(3000 тис.) та Бананакредит(3000 тис.)Передали Прімоколект.Сьогодні прийшов лист на домашню адресу з вимогою оплатити до 21 числа ,але суми вже по 11 000 тис.Чи можна з ними за тіло домовитись ?Хто мав з ними справу?

Доброго дня.Маю прострочення в Зекредит(3000 тис.) та Бананакредит(3000 тис.)Передали Прімоколект.Сьогодні прийшов лист на домашню адресу з вимогою оплатити до 21 числа ,але суми вже по 11 000 тис.Чи можна з ними за тіло домовитись ?Хто мав з ними справу?
Вы можете хоть одну тему внимательно перечитать?)

Я теж рада,що знайшла цей форум і тепер спокійніше себе почуваю,а то як мала йти в просрочку по всім мфошкам то серце боліло,валідолом спасалась .А тепер думаю давно треба було таке зробить,а не закопувати себе ще більше в цьому болоті?
Всі наші проблеми від того що ми не знали що виявляється є життя після прострочки, все гаразд буде.

І що тепер? Зе кредит прислав оце, а вони ж наче звідси, чекати поки хтось купить мій кредит?

Terminovo pogasit' borg ** grn siogodni do 16:00. U razi vidmovy, za adresou reestratsii bude napravlena pysmova vymoga pro splatu borgu. 0636111030
Мені теж таке прийшло. Хай йдуть в с...у,чекаю адекватних пропозицій

А звонить окружению угрожают? И соблюдают ли угрозы?
Кал - створіння тупе і безправне. Йому дозволено лише читати текст в гарнітуру. Не більше того. Чи дотримається воно тексту з папірця - його не цікавить.

Кал - створіння тупе і безправне. Йому дозволено лише читати текст в гарнітуру. Не більше того. Чи дотримається воно тексту з папірця - його не цікавить.
1688024467157.webp

Назад
Угорі