НБУ анулював ліцензію ТОВ "ФК "ІНВЕСТРУМ" (ЄДРПОУ 42201361)

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K
конечно будут, но єто незаконно. хотя если вам лишь бі оплачивать частями, то какое ето имеет значение...
Будут незаконно насчитывать проценты после 30 дней? Если остановить проценты, то было бы выгодно частями уменьшать сумму долга.

Будут незаконно насчитывать проценты после 30 дней? Если остановить проценты, то было бы выгодно частями уменьшать сумму долга.
возможно было бы выгодно (тут личное дело каждого - выгодно или нет) , если бы существовала документально оформленная договоренность по срокам, сумме, способу оплаты и все стороны эту договоренность соблюдали, а не просто так - они сказали "мы остановим проценты, вы платите раз в неделю" - и вы побежали платить не имея на руках ничего доказывающего наличие обязательств также с их стороны
Будут незаконно насчитывать проценты после 30 дней?
законно насчитывать в строк кредитования, а кредит на сколько даётся? на 14, 30, или сколько там дней... суды по крайней мере трактуют так

У них договори змінились, враховуйте це.
Хз як вони юридично оформлені, але там вже навіть графіки платежів прописані на рік вперед)

Національний банк України анулював ТОВ "ФК "ІНВЕСТРУМ" (ЄДРПОУ 42201361) ліцензію на провадження діяльності з надання фінансових послуг.

А саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 24 травня 2023 року за результатами позапланової інспекційної перевірки з питань захисту прав споживачів фінансових послуг.

а инвеструм это Z- кредит , назва у них какая то пророссийская

Підкажіть я не можу зайти в кабінет . У когось є така проблема

Я не хочу заходити , вони всеодно не пропонують нічого в смс ,від фінтех сплатити і все пишуть , і що масово блокування карток, це вже друга неділя їхня лякалка.

Я не хочу заходити , вони всеодно не пропонують нічого в смс ,від фінтех сплатити і все пишуть , і що масово блокування карток, це вже друга неділя їхня лякалка.
А в мене один їх кредит в прімоколект а другий в росвен. До слова в особистий росвена я теж не можу зайти)))

А в мене один їх кредит в прімоколект а другий в росвен. До слова в особистий росвена я теж не можу зайти)))
В мене Росвен Інвест Україна купив наче в Маніфою, я честно вже заплуталась хто кому , за півроку , а далі то взагалі забуду про них

Росвен дали кредит експресс на обзвон, я на пошту електронну моду написати , не розмовляю ні з ким з мфо взагалі по телефону. Взагалі коли 0 на рахунку в приват ,то взагалі тиша, тільки щось проплатила комусь з мфо шквал звінків.

Назад
Угорі