НБУ анулював ліцензію ТОВ "ФК "ІНВЕСТРУМ" (ЄДРПОУ 42201361)

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K
Хорошо как бы, но мы ж понимаем. Эволюция данных существ двигается дальше, хоть отруби ему что угодно.

І що тепер? Зе кредит прислав оце, а вони ж наче звідси, чекати поки хтось купить мій кредит?

Terminovo pogasit' borg ** grn siogodni do 16:00. U razi vidmovy, za adresou reestratsii bude napravlena pysmova vymoga pro splatu borgu. 0636111030
До 18:00 вони з офісу мали виселитись. Усім таке кидали, не вистачало на швидкий буль-буль, хлопців, щоб центнери гарнітури до низу знесли, та на таху.

Вікт24, это уже в темы о ЗеКредит

Страаааашнааааа:eek:
Адмін я вибачаюсь, на мене ваш форум подіяв не так як треба, замість паніки я ?з усього що пишуть ці шараги. Це клініка?)
До 18:00 вони з офісу мали виселитись. Усім таке кидали, не вистачало на швидкий буль-буль, хлопців, щоб центнери гарнітури до низу знесли, та на таху.
Мені прислали це в п'ятницю здається,я так читаю їх що аж сьогодні дочитала що вони пишуть,а взагалі ліцензію будуть пробувати поновити. Щоб це вони відразу з "речами на вихід".

Мені прислали це в п'ятницю здається,я так читаю їх що аж сьогодні дочитала що вони пишуть,а взагалі ліцензію будуть пробувати поновити. Щоб це вони відразу з "речами на вихід"
Блін. Ми навпаки, Вам настрій хочемо підняти, особисто я забув смайлики поставити))) Не переймайтесь через тих малярійних комарів. Все має бути добре, всі проходили через цю гидоту, у Вас теж все вийде

Блін. Ми навпаки, Вам настрій хочемо підняти, особисто я забув смайлики поставити))) Не переймайтесь через тих малярійних комарів. Все має бути добре, всі проходили через цю гидоту, у Вас теж все вийде
Та в мене з настроєм все добре) я їх не читаю,не спілкуюсь всеодно немає чим їм віддати,)) тому дякую за підтримку, добре що є цей форум,бо ще місяць тому я дуже переймалась ними.) А зараз нехай вони думають що з мене взяти ?п.с коли немає нічого.

від них сьогодні дзвінків нема, була лише смс, а от від авансу є автодозвін

Одна з ознак шизофренії - коли пацієнт всіма способами доводить що він нормальний. Тобто ще не все втрачено,коли є сумніви)))
Ваш діагноз мене порадував))) хоч щось приємне, після зе кредиту) хто б анулював ліцензію від манівео ?

А как насчет процентов, если лицензию лишают? И пролонгация недоступна?
в особистому кабінеті немає? а якщо серйозно то нащо вам та пролонгація здалась? відтягуєте незворотнє на пару днів і викидаєте гроші в нікуди

Назад
Угорі