Найгірший варіант

• Автор теми Автор теми Takernata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 205
  • Перегляди Перегляди 17K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я ігнорую всі дзвінки, смс в мене прострочка 3-4 місяця 11 мфо живу радію
Здравствуйте, я не знаю как вы с этим справились у меня 12мфо и только 1месяц просрочки, но все бы ничего если бы не смартивей, который устроил рассылку по всей тел книге

Он может на место их поставить?
Пацан классный, когда он мне позвонил, после того как я написала на сайте кибер, я дала ему пару номеров, которые звонили к моей маме на работу и представлялись следователями(а это уже статья), на место поставил, больше не звонят.

Пацан классный, когда он мне позвонил, после того как я написала на сайте кибер, я дала ему пару номеров, которые звонили к моей маме на работу и представлялись следователями(а это уже статья), на место поставил, больше не звонят.
А вы на сайте писали жалобу?

ВаЛиКо, 20 если один кредитор, 50 - если их несколько. внимательно перечитайте закон. и еще ссылки на общение с адвокатом, я была у нескольких - сколько людей столько мнений. один говорил вообще отдай иначе посадят за мошенничество. я еще по алиментам консультировалась - так он даже не знал что исковая давность три года на алименты. вот такие адвокаты бывают. адвокат это не последняя инстанция - надо своей головой думать. в инете общедоступны все документы по законам украины. сейчас с ходу ссылку не дам, но более чем уверена что взыскание долга 20 только если один долг, если больше то не более 50 (зависит что суд присудит, 50 это максимум)

"Із заробітної плати боржника може бути утримано за виконавчими документами до погашення у повному обсязі заборгованості:
відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю особи, у зв’язку із втратою годувальника, майнової та/або моральної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням або іншим суспільно небезпечним діянням, – 50 відсотків;
за іншими видами стягнень, якщо інше не передбачено законом, – 20 відсотків.
З пенсії може бути відраховано не більш як 50 відсотків її розміру на утримання членів сім’ї (аліменти), на відшкодування збитків від розкрадання майна підприємств, установ і організацій, на відшкодування пенсіонером шкоди, заподіяної каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я, а також у зв’язку із смертю потерпілого, на повернення переплачених сум заробітної плати в передбачених законом випадках.
За іншими видами стягнень може бути відраховано не більш як 20 відсотків пенсії.
Загальний розмір усіх відрахувань під час кожної виплати заробітної плати та інших доходів боржника не може перевищувати 50 відсотків заробітної плати, що має бути виплачена працівнику, у тому числі у разі відрахування за кількома виконавчими документами. Це обмеження не поширюється на відрахування із заробітної плати у разі відбування боржником покарання у виді виправних робіт і стягнення аліментів на неповнолітніх дітей. У таких випадках розмір відрахувань із заробітної плати не може перевищувати 70 відсотків."

Статті 68-70 ЗУ "Про виконавче провадження", може кому цікаво буде скільки % і в яких випадках стягуються )

Здравствуйте, я не знаю как вы с этим справились у меня 12мфо и только 1месяц просрочки, но все бы ничего если бы не смартивей, который устроил рассылку по всей тел книге
та якось живу, мені всеодно вже, перші місяця було переживалось, думала що подумають інші, а особливо як відреагуют батьки. Але скажу одне бути спокійним і ігнорити дзвінки

Rasputin, собственно об этом и сказала) на гов юа есть по поиску ЗВЕРНЕННЯ СТЯГНЕННЯ НА ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ ТА ІНШІ ВИДИ ДОХОДІВ БОРЖНИКА, можно посмотреть все более детально

Скажите,кому приходило смс от Кредитэкспресс погасить долг в тчн.4 часов? Это получается,что меня уже продали?

Скажите,кому приходило смс от Кредитэкспресс погасить долг в тчн.4 часов? Это получается,что меня уже продали?
мне много раз!продали! не продали! без разницы как по мне !официальных документов по переуступке они все равно не предоставят!

• Подобається
Реакції: LeTa
мне много раз!продали! не продали! без разницы как по мне !официальных документов по переуступке они все равно не предоставят!
П
Понятно,живу дальше в режиме снежинки

[/QUOTE
Что значит продали? Это аферюги...Кто вас может продать)))?

мне реально фиалетово!они так думают!

таки правильно делаете!
лжаГде
закрывать то все равно нужно их ,хоть
кто вам такое сказал?за вас как это не подло звучит заплатят любители бесконечных проглонтаций и акции по списанию части долга!
Год пролонгаций,сижу и думаю какая я д*pa! Месяц просрочек по всем мфо. Пока сменила симку,периодически включаю,но потом об этом жалею,лучше не знать,что кто пишет и что тебе звонили 1000раз

ВаЛиКо, 20 если один кредитор, 50 - если их несколько. внимательно перечитайте закон. и еще ссылки на общение с адвокатом, я была у нескольких - сколько людей столько мнений. один говорил вообще отдай иначе посадят за мошенничество. я еще по алиментам консультировалась - так он даже не знал что исковая давность три года на алименты. вот такие адвокаты бывают. адвокат это не последняя инстанция - надо своей головой думать. в инете общедоступны все документы по законам украины. сейчас с ходу ссылку не дам, но более чем уверена что взыскание долга 20 только если один долг, если больше то не более 50 (зависит что суд присудит, 50 это максимум)
Еще одна из рода Боллейн, не хочу спорити, але маю знайомого який програв суди двом банкам - стягують з ЗП 20%. То це яким чином ?! Чи він має на вашу думу персональні преференції ?)) Це по-перше.А по-друге : я так само спілкувався з профільним адвокатом ;) І все те що він мені прогнозував і підказав правильний напрямок протидії цим установам працює на 100%.Один в один. А розводити полеміки керуючись нормативними документами і законами - це гоняти вітер. В нашій країні, нажаль, гірше від самих законів хіба що їх виконання.

Доброго ранку усім. Цікавить таке питання : грошей немає, ти не платиш нікому, пресують , подають в суд : якого чекати результату в разі ,якщо програєш суд? (Нерухомості ніякої немає, тільки прописка.) 20% від мінімалки? До кінця життя?
Просто ваши долги так и будут в подвешенном состоянии, если платить нечем.
Дело еще в том, что нельзя будет на своем имени иметь что-то, официально устраиваться работать тоже нежелательно.
Но зато вас перестанут донимать эти *****. Разве это не стоит того?
Да и кто вам сказал, что так будет всегда?
Жизнь длинная. Поживем еще.
Post automatically merged:

Якщо Ви не платили аліментів,і влаштувалися на оф, роботу то можут зняти 75%
Интересно, а если по алиментам уже берут 50%?
Просто есть такой парень у нас.
А МФО штук 15. И еще дети есть.
Что тогда?)))
Орден дадут за стойкость и отвагу?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі