Нацкомфинпослуг

• Автор теми Автор теми Должник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 338
  • Перегляди Перегляди 25K
Заращы такие этот нацком. Писала две одинаковые далобы на кредит кассу и е гроши. Ни там ни там не прикрепляла договлра, оак с КК прокотило и % остановили и сумму заморозили, а на е гроши документы прикрипите и еще месяц ждите. Козлюки
Через сколько нацком отвечает? Через месяц?

Добрий вечір. Сьогодні прийшла відповідь з нацкомфін. Я на євро гроші писала ще в жовтні, відповідь така:

Вкладення

• IMG_20181210_183356.jpg
    IMG_20181210_183356.jpg
    1 Mб · Перегляди: 96
Так я думаю що нацкомфін. допомагає, це даже я ніяких документів не прикріпляла, а там вказано :на підставі обгрунтованого звернення фізичної особи про порушення суб'єктом господарювання її законних прав.

Це що крім нацкомфін є ще якась державна регуляторна служба?

После обращения в свободной форме в нацкомфинпослуг через сайт с жалобой на быстрозайм - звонки от туда прекратились в туже секунду. Никакого ответа от регулятора я не получил. Но звонков с займа уже не поступает. Пишите жалобы. Помогает
А как вы жаловались ,что писали ?где то остался образец вашей жалобы?

Листи та скарги в Нацкомфинпослуг є така тема там є зразок я все прописала скільки брала, скільки потрібно було заплатити, і скільки вони нащитали, в мене тіло 6000 до сплати було 31тис з копійками не помню це менш ніж за місяць. Зараз в особовому кабінеті 6000 + відсотки і все

Писала електронне звернення на їхньому сайті

Листи та скарги в Нацкомфинпослуг є така тема там є зразок я все прописала скільки брала, скільки потрібно було заплатити, і скільки вони нащитали, в мене тіло 6000 до сплати було 31тис з копійками не помню це менш ніж за місяць. Зараз в особовому кабінеті 6000 + відсотки і все

Писала електронне звернення на їхньому сайті
Так у вас до сих пор просрочка?а сколько было ,когда вы писали обращение ?

Да досі просрочка але нічого не щитають. Будуть кошти закрию якщо нічого не зміниться. Коли писала було трохи менше місяця.

Да досі просрочка але нічого не щитають. Будуть кошти закрию якщо нічого не зміниться. Коли писала було трохи менше місяця.[/QUOT Проценты вы оплачиваете ,там же каждые 16 дней нужно платить ?
Сколько вы не платили им ?

Вкладення

• Screenshot_20181210-193426.webp
    Screenshot_20181210-193426.webp
    35.4 Кб · Перегляди: 88
Тю, а Шо за бред??? Хотя, только что посмотрела, у меня оплачено 2444

Цирк ребят, ну и они еще и хотят чтобы мы их боялись, сами себе платят пишут что хотят:clapping::ahaha:

В мене на 30 днів, нічого не щитає ні проценти, ні пеня, ні штрафи. Заплатити повинна була до 21.09

От зробила скрін тільки що
Так это не Быстрозайм,а Еврогроши. ,а тю блин))не туда посмотрела .У меня на еарогроши такая же ерунда ,но мне заморозили по моему заявлению им

Ребятки,мне пришёл ответ от нацкомфина..ноо,нашла в почтовом ящике аж два...Но перед этим были с почты типа бумажки прийти забрать заказное письмо от " 1безпнчного агенства необхідних кредитів"..я не забирала...Так вот суть письма,со ссылками на статьи,что взяв 2000 и выплативши 1900,я всёравно должна 2200..ни мокрой печати, только ручкой шариковой вписано номер исх.письма и подпись чёрная(думаю копия) от директора депар-та урегулирования и нагляду И.Невинчанный....

Ребятки,мне пришёл ответ от нацкомфина..ноо,нашла в почтовом ящике аж два...Но перед этим были с почты типа бумажки прийти забрать заказное письмо от " 1безпнчного агенства необхідних кредитів"..я не забирала...Так вот суть письма,со ссылками на статьи,что взяв 2000 и выплативши 1900,я всёравно должна 2200..ни мокрой печати, только ручкой шариковой вписано номер исх.письма и подпись чёрная(думаю копия) от директора депар-та урегулирования и нагляду И.Невинчанный....
а може і не вони

Назад
Угорі