Нацкомфинпослуг

• Автор теми Автор теми Должник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 338
  • Перегляди Перегляди 25K
Капец.... Я свой адрес указывала прописки. Две недели от них нет ответа..никакого

Вот как вам помогает??) Мне вообще нет. Писала дважды, так круто составила и потом продублировала еще и на Голову этого ведомства. Ничего не прекратилось, и ответа я с сентября не получила. Повезло вам))
Та же история написала на манивео кредиткасса и никакого ответа

Зараз зібралась писати на кеш мі. От така ситуація тіло 2000 т, але пронгаціі робила на 100 грн більше і по факту саме тіло 1600. Вже 4790 грн оплачено, залишилось на сьогодні 4020 грн. Варта писати в нацком ? І як правильно вказати тіло? І чи писати скільки оплачено?

Сейчас написала уже не электронное обращение. А на почту

Screenshot_20181120-121308.webp

На мейл прийшло?

Как правильно составить заявление? может кто-то образец показать? А то не очень понимаю как написать... Крыша уже едет и мама очень заболела после звонков. :( Спасибо Вам!

Как правильно составить заявление? может кто-то образец показать? А то не очень понимаю как написать... Крыша уже едет и мама очень заболела после звонков. :( Спасибо Вам!
В шапке обязательно укажите полный адрес свой

и написать письмо:
Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Дата ////// ФІО.

Останнє редагування модератором:
В шапке обязательно укажите полный адрес свой

и написать письмо:
Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Дата ////// ФІО.
Был ответ? Я постоянно захожу в личные кабинеты. А они же смотрят, что мы следим. Я когда-то говорила с сотрудником, так тот сказал «что вы за личным кабинетом следите, а долг не возвращаете»

После обращения в свободной форме в нацкомфинпослуг через сайт с жалобой на быстрозайм - звонки от туда прекратились в туже секунду. Никакого ответа от регулятора я не получил. Но звонков с займа уже не поступает. Пишите жалобы. Помогает
А что ты именно писал в свободной форме и куда .....?

Ребята если писать в нац......то на какой эл почту ?
И Что им лучше писать ?
Нужно ли договор крепить ?
Я просто не могу понять

И Что им лучше писать ?
Я просто не могу договор прикреплять. Если через электронную почту. Тут образец.Если есть возможность, то заказным письмом

И Что им лучше писать ?
Я просто не могу понять
Ну образцы уже раз 50 скидывали. Посмотрите в теме Листи до нацкомфинуслуг...Договор нужно крепить. Расписывать все нужно, когда взял, сколько взял, сколько насчиталии и т.д.

Назад
Угорі