Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Они не всегда преподносят все как есть.В моем случае попытались запутать суд.Yurist, в суде ведь мфо сами все предоставят верно? Сколько и когда платили, или все надо выписки по банкам бегать собирать?
А по факту? Бывали такие случаи?По Закону - да!
желательно иметь выписки самому ( особенно, если Вы подаете в суд)Yurist, в суде ведь мфо сами все предоставят верно? Сколько и когда платили, или все надо выписки по банкам бегать собирать?
Мені також киньте силку я їм тоже винна і сума вже прилічна а ще напишу в нацком.Треба їх добивати жалобами в нацком. А може нам всім зібратись і подати в суд на манівео.Скиньте ссылку на подписание петиции.. я когда регистрировалась сказали два дня подождать, и потеряла. спасибо
Хто має борг в маніво ви всі писали в нацком.Мені також киньте силку я їм тоже винна і сума вже прилічна а ще напишу в нацком.Треба їх добивати жалобами в нацком. А може нам всім зібратись і подати в суд на манівео.
Я взагалі в режимі сніжинки, трубку не беру, дзвонять майже всі, встановила блокуючі додатки, в контактних була в сіськах кума ій пару раз звонили вона посилає всіх, в кредит касі дозвонились до чоловіка, просили передати шо просрочка, сказав перекажу. Саме не спілкуюсь , звонили на роботу, но я там вже не працюю. В нацкомфін ще ні на кого не писала, ось думаю чи є смисл писати? Грошей щоб домовлятись на тіло всеодно немає, і не скоро будуть. Тому***Мені також киньте силку я їм тоже винна і сума вже прилічна а ще напишу в нацком.Треба їх добивати жалобами в нацком. А може нам всім зібратись і подати в суд на манівео.
Хто має борг в маніво ви всі писали в нацком.
Нет возможности посмотреть,что в том решении ??спасибо.Це офіційна відповідь нацкому на МАНІВЕО, і воно не одне
Всі договора які не мають підпису позичальника щитаються не дійсними( фількіна грамота)Нет возможности посмотреть,что в том решении ??спасибо.
Если у вас есть по ним ответ от нацкомфина. Внизу ответа есть ФИО и телефон специалиста, который вашим обращением занимался. Можно позвонить ему и уточнить, есть ли вы в этом распоряженииЯ так розумію, для того щоб дізнатися чи відноситься це рішення до мене необхідно відправляти запит Нацкомфін. Шкода що номера договорів не відображені.
У вас був суд з манівео,?Они не всегда преподносят все как есть.В моем случае попытались запутать суд.
Нет.С шг.У вас був суд з манівео,?