нацкомфин признало фиктивность договоров Манивео

• Автор теми Автор теми andryha1982
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 187
  • Перегляди Перегляди 20K
Дякую за пораду. Так як я недавно тут, то жалію, чому раніше не натрапила на цей сайт

Знаєте, найбільше боюсь осуду від інших, тому що, раніше я таких людей які в кредитах осуджувала. Життя дивна штука, як все повертається бумерангои... Сил нам в боротьбі.
Дуже знайома історія:preved:І карма і бумеранг і таке інше все це про мене, але не думайте про осудження, я боялась поки ніхто не знав, а виявилось що дарма боялась, ніхто про мене погано не думає, і у Вас все буде добре

8
Дякую за пораду. Так як я недавно тут, то жалію, чому раніше не натрапила на цей сайт

Знаєте, найбільше боюсь осуду від інших, тому що, раніше я таких людей які в кредитах осуджувала. Життя дивна штука, як все повертається бумерангои... Сил нам в боротьбі.
80% людей у своєму житті ми бачимо лише один раз, думка оточуючих Вас повинна хвилювати менш за все. І хтось вже не раз писав на форумі, що відсіються гнилі люди, які Вам по життю не потрібні.

Радовать рано. У нас страна называется не Украина, а Жопозимбабве, в которой всё продаётся и всё покупается. Заплатят мфошники юристам из наца и те на судах будут дурку валять и всё "скасуєтьтя", "анулюється". Неоднократно сталкивалась с таким в госорганизациях. :isterika:
Страна это мы!
И если Вы считаете, живете в Жопозимбабве - то Вы жопозимбабвиец!
И из-за таких как Вы мы и находимся в этом состоянии!
думаю что кто то из юристов расталкует нам!
А что здесь растолковывать...
Нацком констатирует факты.
Его решение не является обязательным для кого-либо. Поэтому МФО от этого не страдают.
Теперь поясню с точки зрения суда.
Договор был заключен? Да.
Процедура была нарушена? Да.
Деньги были получены? Да
То есть фактически договор выполнен? Да.
Какие вопросы???

Останнє редагування:
Yurist, ну ведь вы строите защиту на такой же основе, как описал нацком?

На днях ухожу по ним в просрочку,планирую включать мороз что ничего не подписывала и не получала) В нацком писала по предыдущему договору,закрытому с огромной переплатой. Ответа пока нет.
я ушла в просрочку, так они сами вытянули деньги которые были на карте. на карте стояло ограничение на оплаты в интернете.
Страна это мы!
И если Вы считаете, живете в Жопозимбабве - то Вы жопозимбабвиец!
И из-за таких как Вы мы и находимся в этом состоянии!

А что здесь растолковывать...
Нацком констатирует факты.
Его решение не является обязательным для кого-либо. Поэтому МФО от этого не страдают.
Теперь поясню с точки зрения суда.
Договор был заключен? Да.
Процедура была нарушена? Да.
Деньги были получены? Да
То есть фактически договор выполнен? Да.
Какие вопросы???
вопрос- заоблачные проценты при просрочке. с ними как? т.е. если я правильно понимаю- сколько взял столько и отдай?

andryha1982, можно в лк номера договоров?? Мне ответ от нацкома так и не пришёл. Писала 2 раза и ответа 0

Я незнаю , как наш юрист, но я думаю что стоит подавать в суд на основании этого решения нкфп, и в иске писать то что в нем. + Дописать о защите прав потребителей 19 статья , про агрессивный бизнес. И подавать на защиту прав потребителей. В этом случае подача в суд иска - бесплатная.

я ушла в просрочку, так они сами вытянули деньги которые были на карте. на карте стояло ограничение на оплаты в интернете.

вопрос- заоблачные проценты при просрочке. с ними как? т.е. если я правильно понимаю- сколько взял столько и отдай?
Спасибо, что про карту напомнили. Сменю)

так вопрос есть займ в манивео 4к пролонгировали с женой больше года, в первый день просрочки позвонили сказали оплачивайте 2к все закрыто, сейчас там все печально в связи с тем что дог не действительный что скажите делать ??

Yurist, ну ведь вы строите защиту на такой же основе, как описал нацком?
да, в том числе и на этом

пока договор не признан недействительным начисление процентов законно. То есть отдать надо то, что взял и начисленные проценты

На днях ухожу по ним в просрочку,планирую включать мороз что ничего не подписывала и не получала) В нацком писала по предыдущему договору,закрытому с огромной переплатой. Ответа пока нет.
Добрый день, можно адрес эл. Почты нацкомфин? На эл.почту
[email protected] заранее спасибо

Добрый день, можно адрес эл. Почты нацкомфин? На эл.почту
[email protected] заранее спасибо
Добрый.Зачем он вам?обращения через електронную почту нацкомфин не рассматривает сейчас.Воспользуйтесь вот этой формой
Як подати електронне звернення до Нацкомфінпослуг
Відповідно до вимог Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» (набрав чинності 28 жовтня 2015 року) громадяни можуть подавати електронні звернення з використанням мережі Інтернет та засобів електронного зв’язку.

Електронне звернення до Нацкомфінпослуг можна подати наступним чином:

заповнити обов’язкові поля у відповідній формі для подання електронного звернення на офіційному веб-сайті Нацкомфінпослуг у підрозділі «Електронна взаємодія» розділу «Звернення громадян»:

ФОРМА ДЛЯ ПОДАННЯ ЕЛЕКТРОННОГО ЗВЕРНЕННЯ

Електронне звернення пишеться у довільній формі, але має відповідати вимогам Закону України «Про звернення громадян».

У зверненні необхідно:

• вказати прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання;
  • зазначити електронну поштову адресу, на яку можна надсилати відповідь, або інші засоби зв’язку.
  • викласти суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги;
  • зазначити дату та електронний підпис, у вигляді проставляння заявником прізвища, ім’я та по батькові у текстовому форматі в кінці електронного звернення.
Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявникові з відповідними роз’ясненнями не пізніш як через десять днів після його надходження.

От тепер, коли я побачила на сайті що я не одна така і що люди не здаються, не панікуютьа боряться, я взяла себе в руки. Завдяки історіям тут прочитаним, я вперше спокійно сплю і не боюсь дзвінків?
Все буде добре, я теж спочатку боялася, просрочки с січня, але жива, дуже багато людей осудили, відвернулося, говорять через зуби, звільнилися з роботи, бо на моїх боргах начальниця зробила шоу.Але і залишилися мої найкращі люди, які підтримали .

andryha1982, можно в лк номера договоров?? Мне ответ от нацкома так и не пришёл. Писала 2 раза и ответа 0
А можно и мне номера договоров а то мне тоже не пришло письмо

Назад
Угорі