Нацком! Возврат средств!

• Автор теми Автор теми Innash88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 137K
Іще дуже розстроїлась вчора хтось у форумі написав,що нацком дав відповідь людині,що вона багато кому все одно винна повернути кошти,при тому, що вже було багато оплат і переплат.Тобто договори правильні.Я в шоці.В мене багато листів,які я підготувала в нацком з аналогічними ситуаціями,і тепер вже не знаю,що робити.

Спочатку відправляла через їхній сайт.Від них через 12 днів,на електронку прийшла відповідь,що треба номер договору.Я дала відповідь через електронку і всі скріни,які були відправила.Такий самий лист прийшов мені поштою іще через 10днів.Друга відповідь від нацкому пришла через 1.5місяці.(двустороння реституція).Дуже довго весь цей процес.Відправляйте заказним із повідомленням.Це 100%отримають.Тому,що мої три листи ,які я відправляла і електронкою і через сайт до них не надійшли.
Обратитесь к юристу. В гацкоме тоже не все честные работат и на кого попадёте, такой ответ и получите

Я тоже на эл отправляли, толку нет, сегодня заказным отправлю
Я їм звонила,то вони сказали,що електронка їхня вже закрита для звернень.А на сайті електронні зверненя чогось теж не йдуть.Тут тільки заказним або особисто занести,якщо є можливість.

Я їм звонила,то вони сказали,що електронка їхня вже закрита для звернень.А на сайті електронні зверненя чогось теж не йдуть.Тут тільки заказним або особисто занести,якщо є можливість.
Лично нет, они ж в Киеве? Я с Днепра

Лично нет, они ж в Киеве? Я с Днепра
Тоді тільки через пошту заказним з повідомленням про отримання ними листа.

Тоді тільки через пошту заказним з повідомленням про отримання ними листа.
Бажаю вам успіхів

Я по электронке 1 числа отправила,написано принято до рассмотрения

collapsible_plus.png

Реєстраційний №: ХА-9199478

Надіслано: 28 березня 2019 р.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Статус:
Прийнято до розгляду

Питання:
кредити, питання виникли при укладанні та під час дії договору

collapsible_plus.png

Реєстраційний №: ХА-9199404
Надіслано: 28 березня 2019 р.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Статус:
Прийнято до розгляду

Питання:
кредити, питання виникли при укладанні та під час дії договору

• Обманула,не 1 числа,а 28

Надо смотреть договор.
Почти у всех МФО процент начисляется и после срока предоставления кредита. Поэтому в 55 000 вполне могут быть законно начисленные проценты.
ГДЕ искать договор по кредитке универсальной ПБ? Ну темная я, темная. Когда получала зарплатную и кредитку, то книжечки эти выкинула !!!! Не ожидала, что понадобятся ((( На сайте условия написаны так мелко, что ппц просто - ничего не разобрать на 19" моника.

является ли допустимым если в договоре указаны ФИО заемщика на языке рф?
у меня вообще латинницей прописано - ПБ ))

1.6. У разі, якщо Позичальник не повернув Суму Кредиту у строк, встановлений пунктом 1.3 Договору, за весь час прострочення, включаючи день погашення Кредиту, Кредитодавець має право нарахувати, а Позичальник зобов’язаний сплатити включно до 2 % (двох процентів) від неповерненої Суми Кредиту за кожен день прострочення.
Тоесть если такое указано то у них есть все основания начислять проценты и дальше?
я о*уеваю... Теперь понятно, как из 10 тыс в 2015 можно получить 360 тыс. в 2019 )) Круто )) Нехило ребята развернулись - деньги из воздуха ))) ппц...

Mercato®,
а как быть с этой фразой?
У разі невиконання позичальником свого обов’язку щодо повернення суми кредиту та процентів за його користування у строк кредитування, кредитодавець має право на нарахування неустойки (ст. 549 ЦКУ) та індексу інфляції за весь час прострочення, а також трох процентів річних від простроченої суми, якщо інший розмір процентів не встановлений договором або законом (ст. 625 ЦКУ)
ёёёё, это реальное рабство... сцуки...

Нет,мне на электронку они не пишут,отвечают там же,откуда писала им.Потом на домашний адрес приходят те же ответы

Назад
Угорі