НАЦКОМ работает!!! ФИН ИКС и моя жалоба

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Mario, я зараз в києві у мене прям коло роботи їхне відділення нивки вул.д. щербаківського

розмовляла з адвокатом за заяву в прокуратуру відповідь:
Кінаш Олена Анатоліївна

Потрібні докази.Тому їх потрібно зібрати до подачі заяви. І конкретні дані такі як Представтесь хто ви та де ви працюєте, покажіть ваші документи, я зроблю з них фото, і т.п.. Потім потрібно підтвердити що ці особи працюють у структурі яка вас переслідує. Все по максимуму зібрати, тоді можна про заяву буде говорити. Інакше повірте що дурним зроблять вас.

Дима, Jyliya, у вас на двері а у мене по всім стовпам що шахрай зичу гроші шахрайським методом і невіддаю.ось так
теж саме... тільки на роботі до самої зупинки я там вже 4міс не працюю

як зними говорити чи сфотографувати якщо вони приходять приблизно 12-13:00коли усі працюють

Jyliya, так в тому і справа що в прокуратурі мені відповіли що потрібні докази що це вони розклеюють фото а так я ще можу бути винним що займаюсь наклепом.так як іх зловити вони ж роблять це в тіхаря

Jyliya, так в тому і справа що в прокуратурі мені відповіли що потрібні докази що це вони розклеюють фото а так я ще можу бути винним що займаюсь наклепом.так як іх зловити вони ж роблять це в тіхаря
ну от яккк(((

а как скоро последовала реакция от МФО после написания жалобЫ. Я тоже сегодня отправила)
А я отправила вчера. Мне стали угрожать приехать домой это было последней каплей. А вы договор прикладывали?

Кто знает? Можно ли в нацком писать на коллекторов? Что они нарушают закон, звонят всем подряд и т.д?

Так если Вы злостный неплательщик?)))) вам не клеяли?)))
нет.... пока... вы меня огорчили ... а они ездят по городам прям по всем? просто они мне звонят я их так конкретно посылаю... говори же вроде только готивочка ездит

Ребятки!!! Делюсь информацией, у меня кредит в Фин Икс я там "почти хорошая девочка" ведь я хоть что-то но плачу. Спасибо форуму и Админушке я настрочила на них в НАЦКОМФИН, расписала ситуация, проценты. Итог звонит сегодня девочка и говорит что начальник просил позвонить мне и узнать что за жалобу я на них накатала, чем обидели они меня. Вот так а ответа с НАЦКОМА еще нет)))) работают видимо, приятно. Еще у кого тоже есть Фин икс-у них нет лицензии!!!!!
А я сегодня еще написала обращение к Ляшку и Зеленскому!!! Пусть помогут перед выборами!

а мое может и прочтет!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі