Насмешили письмом)))

• Автор теми Автор теми fcdd2019
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 996

fcdd2019

Форумчанин
Дописи
162
Реакції
106
Бали
2625
fcdd2019 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
как же мило все это оформлено ,старались зайки наверное)))
Кому тоже такое письмо приходило? Может вместе в одной тюряге попадемся , хоть не так скучно будет :))

Вкладення

• pI9k4jk9FNY.webp
    pI9k4jk9FNY.webp
    94.6 Кб · Перегляди: 123
Работники быстрозайма - внебрачные дети Степаненко и Петросяна или обиженные участники Рассмеши комика?

@Александр198011,потроху тех и этих,но больше-д*билы.

Кому тоже такое письмо приходило? Может вместе в одной тюряге попадемся , хоть не так скучно будет :))
В коллекции писем есть такое, с колючей проволокой.

Умнички))) Старались, рисуночки вставляли. Даже научились картинки
в Гугле искать.

".. И по тундре, по широкой дороге мчится поезд Воркута -Магадан... ", что то навеяло ?

Будем вместе мне тоже прийшло из кредиькасси

Я тож з вами))) кредит касса з мене уголовницу зробили аяяй яка погана дівчинка)))

З А С Т Е Р Е Ж Е Н Н Я

Шановний(а)

ТОВ "Служба миттєвого кредитування" надав Вам грошову позику, яку Ви не повернули в повному обсязі згідно підписаного договору та порушили умови.

Повідомляємо Вам, що ТОВ "Служба миттєвого кредитування" підготували інформацію про Вас як неблагодійного позичальника для передачі в Бюро кредитних історій, що в подальшому для Вас та Ваших родичів стане перешкодою для отримання будь-яких коштів.

Наслідки передачі даних в УБКІ:

1. Неможливість в майбутньому скористатися кредитними коштами на отримання:​

1.1. Готівкового кредиту;

1.2. Карткового кредиту;

1.3. Кредиту до зарплати;

1.4. Кредиту на придбання авто;

1.5. Кредиту на придбання побутової техніки і т.п.;

1.6. Кредиту на навчання дітей;

1.7. Кредиту на курси підвищення кваліфікації;

1.8. Кредиту на проведення заходів;

1.9. Кредиту на розвиток власної справи;

2. Ускладнить отримання візи

3. Стане перешкодою для отримання престижної роботи.

Щоб уникнути нашого звернення до Бюро кредитних історій, а також подальшого зростання заборгованості терміново сплатіть суму простроченого боргу, що на 31.08.2019р. складає:

4 833,00грн.

Доступен до: 31.08.2019 23:39:59​

Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить

1 963,00грн.

Доступен до: 31.08.2019 23:39:59​

Реквізити для сплати заборгованості:

ЄДРПОУ – 38839217

р/с – р/р 26508055700902 в ЗРУ ПАТ «Приватбанк», МФО 313399

Призначення платежу:
Post automatically merged:

достали собакам більше року проценти плаптив піщли вони. за тіло не хочуть закрити+ сосканахамила ти не мужик і так далі

Кому тоже такое письмо приходило? Может вместе в одной тюряге попадемся , хоть не так скучно будет )
У меня раньше был интересный опыт участия в тренинге тюрьма. Там был главный надзиратель и двое помощников (каллов), я б на данный момент так назвала). Все остальные были заключенные. Так сложилось, что меня назначили быть помощником надзирателя и мы должны были следить, чтобы заключенные четко исполняли требования главного и не старались убежать. Приходилось даже физически удерживать в схватке "заключенных", чтобы не сбежали. Так вот, одна участница сказала потрясающую фразу в момент, когда я старалась ее удержать. "Я конечно устала сопротивляться, но я все равно отсюда уйду, потому, что я уже не в тюрьме, я это только что четко осознала". Наверное, если бы был опыт со стороны "заключенных" быстрее бы перестала пролонгировать, но все равно благодарна данному опыту и форуму, где четко вижу, жизненные примеры, полученного на тренинге опыта. Так что, на самом деле, тюрьма внутри нас и если мы себя ощущает свободными, то ни одна контора нас туда не загонит?

Назад
Угорі