Насколько сложная моя ситуация и есть ли выход из неё?

• Автор теми Автор теми Таможня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Petrova1994, А що після суду життя зупиниться?На чоловікаШГ подали в суд.Кінця світу не відбулося.Живемо далі.
На днях під судом просиділа три години.Люди заходили в суд,виходили звідти і ніхто в істериці не бився і свідомість не втрачав.

Я так и делаю. Но суд ето уже будет ж.,,па(((я подписала на швидко гроши и готивочке. Сначала пролонгировада раз в две недели по 1600 4 месяца но теперь уже забила. Стоит на них писать в нацком?
конечно пишите

а у вас с кем то получалось договориться?
да. манивео (но там пролонгация тьма), кедит + сам остановил после того как пару раз послал, шг остановили все (походу они первые поняли, что с людей требовать больше чем позволено - бред), Е гроши звонят говорят 10 000 списываем (сказал нет спасибо), быстрозайм при теле 7 800 и одной ролонгации просит 37 000, но после общения с ними в вайбере уже только 12 800, кеш ми там что-то 90% пени списывают... короче это так.. пока нет гарантийного письма - нет оплат... манивео было на 12 число этого месяца закрытие, но они не прислали гарантийное, но сами набрали 12 утречком и сказали, что провтыкали - сказали ждать письмо а потом платить

Petrova1994, А що після суду життя зупиниться?На чоловікаШГ подали в суд.Кінця світу не відбулося.Живемо далі.
На днях під судом просиділа три години.Люди заходили в суд,виходили звідти і ніхто в істериці не бився і свідомість не втрачав.
Вже був суд з ШГ?

да. манивео (но там пролонгация тьма), кедит + сам остановил после того как пару раз послал, шг остановили все (походу они первые поняли, что с людей требовать больше чем позволено - бред), Е гроши звонят говорят 10 000 списываем (сказал нет спасибо), быстрозайм при теле 7 800 и одной ролонгации просит 37 000, но после общения с ними в вайбере уже только 12 800, кеш ми там что-то 90% пени списывают... короче это так.. пока нет гарантийного письма - нет оплат... манивео было на 12 число этого месяца закрытие, но они не прислали гарантийное, но сами набрали 12 утречком и сказали, что провтыкали - сказали ждать письмо а потом платить
гарантийное письмо на эл. почту должно прийти? а быстрозайм дает какието гарантии, что после оплаты закроют займ или только на словах? в лк сумма уменьшилась?

Не могу успокоится. Никакой поддержки нет. Муж(гражданский) вообще сказал что я вовсем виновата что я его в ето втянула... Что бы я закрила все его долги и шла н... Й.. Я работаю без выходных, оплачиваю сьемную квартиру и тд.. Раньше реально все платила, пролонгировала а теперь в полнейшей ж. Пе.. Искала перекредитование но банки не дают, незнаю как дальше жить
Муж тут не прав. В такой ситуации нужна поддержка близкого. У меня тоже сложная ситуация, супруга тоже меня пилит и на развод хочет подать. Но мфо которые на нее брали по моей просьбе я закрыл. Но это мало что поменяло. Печалька. Если любит простит все!

Так что остаётся делать? У меня уже такая депрессия что я просто боюсь что не выдержу етого всего

Послушайте Герпеса Адольфовича в ютуб, пранкер с коллекторами, автор юрист Дмитрий Кузнецов, настроение поднимается, появляется смелость, и никаких депрессий, на работе включаю в наушниках и ржу как конь ))

Останнє редагування:
гарантийное письмо на эл. почту должно прийти? а быстрозайм дает какието гарантии, что после оплаты закроют займ или только на словах? в лк сумма уменьшилась?
нет гарантийное это письмо на бумаге с мокрой печатью

Се
Послушайте Герпеса Адольфовича в ютуб, пранкер с коллекторами, автор юрист Дмитрий Кузнецов, настроение поднимается, появляется смелость, и никаких депрессий, на работе включаю в наушниках и ржу как конь ))
Годня прям день звонков и смс) швидко гроши 28 смс прислали с реквизитами) на работу 7 раз кто-то звонил и вообще представлял я моей сестрой что у меня потом дома а она взяла у соседей телефон позвонить) что за бред?)))
Мужу и рузьям наяривабт но все их посылают) спасибо всем за поддержку! ❤️

Ты смотри оживились как гниды
Видать народ всех их посылает массово,шо аж денег так хотят
У них квартальный зачётец
Денежек изволят хотеть

Ты смотри оживились как гниды
Видать народ всех их посылает массово,шо аж денег так хотят
У них квартальный зачётец
Денежек изволят хотеть
Реально 50 смс от швидко гроши, 1000 звонков всем подряд, то у меня у сестры потоп дома, то я анализы какие-то забыла.. Что ето за ид*оты? Зачем такой бред нести?

Здравствуйте. Хочу рассказать Вам, друзья, об очень неприятной ситуации, которая сложилась последнее время в моей жизни. Если кто сталкивался с чем-то подобным и имеет опыт решения, прошу Вашей помощи.

Спочатку, мабуть, трохи розповім про себе. Мені 25 років. Маю вищу військову освіту та офіцерське звання.
Неодружений. Майже п'ять років назад в мене сталася дуже не приємна річ у житті - одним разом я втратив всіх близьких. Пять років для мене найближчі люди були друзі. Один з моїх найкращих друзів віддав мені в користування свій старий автомобіль. Подарив, можна сказати.
Перший час моїй радісті не було меж, навіть життя якимось здавалося вдалим. Але, як дуже часто буває, після білої полоси йде чорна. Я не впорався з керуванням на трасі та вдарив дорогий дорогий кросовер своєю 2199. Взагалом, попав на великі гроші. Продав машину, ноутбука, мотоцикла, в друзів скільки міг позичив, віддав все, на що заробляв два роки, але це навіть половину збитку не покрило... І тоді я вирішив взяти кредит. Думав взяти тисяч сто, і щоб на декілька років. Але через особливий стан у державі військовим кредити банки не дають. А мікрозайми будь ласка. Я розумів в яке лайно лізу, розумів що можливо будуть проблеми. Це просто був відчай і безвихідна, як тоді здавалося, ситуація. Реально, я взяв у п'яти конторах грошей в сумі 15 тис. Це зараз моя місячна зарплата. Але борги зросли вже майже до 70000. Це якась маячня, тому що є Закон України "про соціальний захист військовослужбовців і членів їх сімей", який на період особливого стану у Державі звільняє від сплати процентів, пені, комісії штрафів і всіх інших стягнень з військових починаючи з 03.2014р і до закінчення особливого періоду в усіх банках і фінансових установах. І також надаються кредитні канікули.
Як вийти з цієї ситуації? Якщо вирахувати незаконно начислені суми і поділити загальну суму на пів року, я би закрив всі долги і забув як страшний сон. Але назустріч мені не пішли, а продали борг колекторам. Я їх зовсім не боюсь, але все ж таки хочеться жити без їх дзвінків й пустих погроз.
Ось, як то кажуть, і все. Можливо хтось допоможе мені порадою, можливо якось по іншому. Людей різних багато і у всіх різні можливості.
Привіт. Я УБД. Першим що зроби напиши до Нацкомфінпослуг, не допоможуть найми адвоката, може йому вдасться закрити всі мфо і буде це коштувати набагато дешевше.

Знайдіть толкового юриста... Закон на вашій стороні і виправити цю ситуацію можливо.
Можливо і при чому як два пальці об асвальт навіть студент 3 курсу Юридичного факультету це розрулить.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі